Brak Logowania - LINUX

Zizu006

New User
Kwiecień 28, 2008
Liczba reakcji
1
Witam!

Mam serwer dedykowany z Ubuntu, i mam kilka problem?w, pierwszy to taki, ?e jak odpal? serwa na sql albo mysql przez Wine to si? odpali bez problemu, ale nie da si? do niego zalogowa?, jak odpal? pod XML to bez problemu da si? logn??. Serwa odpalam przez WINE bo same problemy z kompilacja silnika. Nast?pnym problemem jest Acc Maker, podaje dobre ?cie?ki itd. a on niestety wywala b?ad o z?ych ?cie?kach. Licz? na wasz? pomoc.

Odp: Brak Logowania - LINUX

LOLZ. Czy ty zdajesz sobie spraw? jak Wine obci??a komputer? Nie potrafisz skompilowa? serwera? To po co go kupowa?e??

Co do acc makera: podaj jakie komendy wklepujesz, bo pewnie co? ?le :p

Wiem jak obci??a, ale niestety, dedyka mam za free, wi?c si? bawi?. ;)

Z dedykiem ??cz? si? przez NX Client (zdalny pulpit). Wi?c ustawienie acc makera wydaje si? banalne... a jednak...

Ale napisz co robisz z tym acc, bo tak to g?wno mo?na powiedzie?. Na pewno mog? jednak powiedzie?: robisz ?le :)

W nicaw acc wpisuj? ?cie?k? do OTS'a "\home\test\OTS\data\" niby b?edu nie wywala, ale nie robi kont (OTS XML), pr?bowa?em kilka acc maker?w, w ka?dym ten sam problem.

Nada?e? chmody katalogom strony i silnika?

Ok CHMODY nadane, posta? ju? tworzy. ;) A co z tymi OTSami pod sql? Masz jaki? pomys? czemu nie pal??

Ostatnia edycja:
Back
Do góry