What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Brass Armor - Rookgard

Status
Not open for further replies.

Lotarius

New User
Reaction score
0
Odp: Brass Armor - Rookgard

juz nir mozna brass arma sprzedac ludzie! sami zobaczcie

Stawik94

Advanced User
Reaction score
17

Mo?e i nie mo?na ale brass armor napewno jeszcze jest na rooku s? gracze kt?rzy go posiadaja.
Zreszta jego cena na rooku jest ogromna po co sprzedawa? w sklepie za marne 150gp ?

SwordFish

Sekretarz
Reaction score
49

@Up.
Co ty pieprzysz ? Nikt nie ma Brass Armor, po co takie g?upoty gadasz ?, chcesz ?eby by?o wi?cej spamu ?, typu: "Brass Armor na Rookgardzie". Ja Ci polecam zajrze? do s?ownika ; ):
Nie ma Brass Armor'u na Rookgardzie, je?eli kto? ma dowody, ?e jest, to ja prosz? o screena ; ).

@Offtopic
Brass armor mo?na zdoby? na rooku poniewa? sam kiedy? mia?em takowy. Dok?adnie na tibi 7.6 na mojim pierwszym rookstayerze 16lvl : D. Nie mam zielonego pojecia z kat mozna go mie? ale jestem pewien ze mozna. Ja znalaz?em go w dedzie jakiegos gracza na Mino Hell. Pozdrawiam
A ja mam mpa, golden legi, golden helmet, i to na Rookgardzie... :|. co Ty w og?le piszesz ?
Pozdrawiam Ci? ; ).

Stawik94

Advanced User
Reaction score
17

@Offtopic
A ja mam mpa, golden legi, golden helmet, i to na Rookgardzie... :|. co Ty w og?le piszesz ?
Pozdrawiam Ci? ; ).
Pisze ?e mia?em ale to nie by?o za czas?w tibi 8.0+
Jak to mo?liwe ?e gracze mieli brass armor i nagle nie maj? ?
Jest wiele dowod?w na to ze by? takowy armor na rooku poszperaj na forum lub w google.pl

Sysek1

Advanced User
Reaction score
19

to jest beznadzieja by po update cipsoft da? dla npc dixi kupowa? Brass armor i brass legi
na Outlaw Campie jest stary npc kt?ry od zawsze skupowa? ale nie dixi ...

dobra niedowiarki
384563f1bf5e3397.jpg
stary screen chara ale jary ; d jeszcze jak mia?em neo neo ^^

@SwordFish www.tibia.com ?

Last edited:

Dicanio

Advanced User
Reaction score
15

Omfg, co za cz?owiek ^^. Gdy zobaczysz, ?e mo?na si? utopi? to si? utopisz?
?e jest do sellni?cia oznacza to, ?e Cipy chcia?y, aby?my zacz?li my?leciec (a nie to co Ty).

SwordFish

Sekretarz
Reaction score
49

@Sysek
Jaki ?wiat? Zrobi? konto i mi poka?esz, bo co? mi si? wydaj?, ?e to fake.

@Stawik94
Pisze ?e mia?em ale to nie by?o za czas?w tibi 8.0+
Jak to mo?liwe ?e gracze mieli brass armor i nagle nie maj? ?
Jest wiele dowod?w na to ze by? takowy armor na rooku poszperaj na forum lub w google.pl
To czemu teraz nie masz ? GM Ci zabra? ? :| rotfl. Dobra to, ?e by? to s?ysza?em, ale nigdy nie widzia?em. Nie chc? tutaj offtopowa?, ale to co tutaj si? dzieje to masakra, ka?dy si? wypowiada inaczej, stawik94 pisz?, ?e mia?, ale ju? nie ma, sysek wysy?a ss'a, ale tak naprawd? nikt nie ma potwierdzenia, ?e to nie fake.

Stawik94

Advanced User
Reaction score
17

To czemu teraz nie masz ? GM Ci zabra? ? :| rotfl. Dobra to, ?e by? to s?ysza?em, ale nigdy nie widzia?em. Nie chc? tutaj offtopowa?, ale to co tutaj si? dzieje to masakra, ka?dy si? wypowiada inaczej, stawik94 pisz?, ?e mia?, ale ju? nie ma, sysek wysy?a ss'a, ale tak naprawd? nikt nie ma potwierdzenia, ?e to nie fake.

Nie by?em wtedy nowym graczem i nie wiedzialem ze to taki rare...Z
Znudzi? Mi si? rookstayer to wyszed?em na maina..... : (

SwordFish

Sekretarz
Reaction score
49

@Up.
I my?lisz, ?e w to uwierz? ? Zero ss'?w, zero dowod?w. Nikt Ci w to nie uwierzy, takich bajek si? tutaj nie opowiada.

PS. Chyba logiczne, ?e tu co? nie gra, piszesz, ?e by?e? newbie, tak ? I znalaz?e? w deadzie ten "brass armor", to czy ty by?e? tak g?upi, ?e rook Ci si? znudzi? i wyszed?e? na maina, nosz?c w swoim ekwipunku, najlepszy armor w rook'u ? <rotfl> :down:

Sky Blue

New User
Reaction score
0

mam rozwionzanie
jak sie idze na spike sworda to tam mino mag i tam byla skrzynia i mino mag to z mino maga mozna wyhuncic nieprawdzasz?
:|

SwordFish

Sekretarz
Reaction score
49

@Up.
1. "wylootowa?", a nie "wyhunci?"
2. Owszem, mo?na, lecz prawdopodobie?stwo jest bardzo, ale to bardzo ma?e.
Srryy za offtop, ale nie mog?em si? powstrzyma?. ; /

Stawik94

Advanced User
Reaction score
17

@Up.
I my?lisz, ?e w to uwierz? ? Zero ss'?w, zero dowod?w. Nikt Ci w to nie uwierzy, takich bajek si? tutaj nie opowiada.
PS. Chyba logiczne, ?e tu co? nie gra, piszesz, ?e by?e? newbie, tak ? I znalaz?e? w deadzie ten "brass armor", to czy ty by?e? tak g?upi, ?e rook Ci si? znudzi? i wyszed?e? na maina, nosz?c w swoim ekwipunku, najlepszy armor w rook'u ? <rotfl> :down:

Jak by? nie zauwa?y? napisa?em ?e gra?em w tedy pierwszy raz w tibie i nie mialem o tym zielonego pojecia... Krytykujesz ludzi nie czytajac dokladnie co pisza........To by?a tibia 7.5 albo jeszcze starsza wiec nie mow mi tutaj o ss'ach bo nie mialem o nich zielonego pojecia....

Faith

Advanced User
Reaction score
37

Tak jest na sell no i ? Cipsoft po prostu pewnie tak zrobi? aby ludzie zacz?li interesowa? si? i docieka?. Wiele rzeczy mo?na sprzeda? kt?re s? niemo?liwe do dostania _/

G?upi temat :]

Stawik94

Advanced User
Reaction score
17

A dlaczego uwa?asz ?e temat jest g?upi ?
S? dwie osoby kt?re mia?y lub maja takowy armor.
Wiec nie wiem dlaczego uwa?asz ze temat jest g?upi...:down::down:

Lotarius

New User
Reaction score
0

Tak jest na sell no i ? Cipsoft po prostu pewnie tak zrobi? aby ludzie zacz?li interesowa? si? i docieka?. Wiele rzeczy mo?na sprzeda? kt?re s? niemo?liwe do dostania _/
G?upi temat :]

g?upi to kurwa ty jestes...
nie widziales co wczesniej 2 kurwa razy pisalem??? NIE MOZNA JUZ B ARMA SPRZEDAC!!!! gadasz cos o interesowaniu sie, dociekaniu a pierdolisz o rzeczach ktorych sie nie znasz,

to juz moje ostatnie posty na tym forum bo zaraz ban.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

g?upi to kurwa ty jestes...
nie widziales co wczesniej 2 kurwa razy pisalem??? NIE MOZNA JUZ B ARMA SPRZEDAC!!!! gadasz cos o interesowaniu sie, dociekaniu a pierdolisz o rzeczach ktorych sie nie znasz,
to juz moje ostatnie posty na tym forum bo zaraz ban.
Faith ma racj?.
@ Topic
Nie da si? zdoby? Brass Armor'a, a nawet oni nie zach?caj?, ?eby kto? to m?g? odkry?. Dow?d ? CipSoft nie cierpi rookstayer?w. CipSoftowi na pewno nie chcia?o si? usuwa? tego.

Last edited:

derlin

Active User
Reaction score
5

S?ysza?em plotki ?e na starej tibii da?o si? zdoby? brass armor, ale to tylko plotki. Da si? sprzeda? bo mo?e naprawd? ktos go posiada :).

Pozdrawiam, Derlin:eek:

Chuck Norris

Active User
Reaction score
1

Nie wierz?, ?e na Rooku jest taki quest, poniewa? all zakamarki ju? chyba odkryte... A je?li tak to mo?na spekulowa?, ?e kto? ten brass armor posiada, lecz nie chce on si? ujawini?c, aby nie zosta? strapowanym itp.,b?d? tak jak pisze kolega wy?ej kto? kiedy? go mia?, ale ju? nie gra,a CipSoft czeka, aby si? objawi?. Jest wiele mo?liwo?ci...

Reaction score
1

Jest Questa na Brass Armor i istnieje do teraz ale troche te procedury sie zmienialy.
Wiec teraz nie wiadomo jak to wykonac. Kiedys <jak pamietam> u NPC zamieniano sie za kluch do bramy Mino Maga.Kiedy zabiles MinoMagaw skrzynce byl brass armor.
A teraz Prawdopodobnie na tym Quescie mozna zdobyc Spike Sworda:)
Je?li da?o si? dosta? do mino mage to czemu nikt na rooku nie ma jakiego? wanda? np wand of cosmic energy??

Reaction score
1

to jest beznadzieja by po update cipsoft da? dla npc dixi kupowa? Brass armor i brass legi
na Outlaw Campie jest stary npc kt?ry od zawsze skupowa? ale nie dixi ...
dobra niedowiarki
384563f1bf5e3397.jpg
stary screen chara ale jary ; d jeszcze jak mia?em neo neo ^^
@SwordFish ?

Hmmm...
kt?ry to Ots?
Bo te? chcia?bym zagra?..
We? nie wciskaj kit?w :)

Status
Not open for further replies.