Nie ma Brass Armor'u na Rookgardzie, je?eli kto? ma dowody, ?e jest, to ja prosz? o screena ; ).napewno
A ja mam mpa, golden legi, golden helmet, i to na Rookgardzie... :|. co Ty w og?le piszesz ?Brass armor mo?na zdoby? na rooku poniewa? sam kiedy? mia?em takowy. Dok?adnie na tibi 7.6 na mojim pierwszym rookstayerze 16lvl : D. Nie mam zielonego pojecia z kat mozna go mie? ale jestem pewien ze mozna. Ja znalaz?em go w dedzie jakiegos gracza na Mino Hell. Pozdrawiam
Pisze ?e mia?em ale to nie by?o za czas?w tibi 8.0+@Offtopic
A ja mam mpa, golden legi, golden helmet, i to na Rookgardzie... :|. co Ty w og?le piszesz ?
Pozdrawiam Ci? ; ).
To czemu teraz nie masz ? GM Ci zabra? ? :| rotfl. Dobra to, ?e by? to s?ysza?em, ale nigdy nie widzia?em. Nie chc? tutaj offtopowa?, ale to co tutaj si? dzieje to masakra, ka?dy si? wypowiada inaczej, stawik94 pisz?, ?e mia?, ale ju? nie ma, sysek wysy?a ss'a, ale tak naprawd? nikt nie ma potwierdzenia, ?e to nie fake.Pisze ?e mia?em ale to nie by?o za czas?w tibi 8.0+
Jak to mo?liwe ?e gracze mieli brass armor i nagle nie maj? ?
Jest wiele dowod?w na to ze by? takowy armor na rooku poszperaj na forum lub w google.pl
To czemu teraz nie masz ? GM Ci zabra? ? :| rotfl. Dobra to, ?e by? to s?ysza?em, ale nigdy nie widzia?em. Nie chc? tutaj offtopowa?, ale to co tutaj si? dzieje to masakra, ka?dy si? wypowiada inaczej, stawik94 pisz?, ?e mia?, ale ju? nie ma, sysek wysy?a ss'a, ale tak naprawd? nikt nie ma potwierdzenia, ?e to nie fake.
@Up.
I my?lisz, ?e w to uwierz? ? Zero ss'?w, zero dowod?w. Nikt Ci w to nie uwierzy, takich bajek si? tutaj nie opowiada.
PS. Chyba logiczne, ?e tu co? nie gra, piszesz, ?e by?e? newbie, tak ? I znalaz?e? w deadzie ten "brass armor", to czy ty by?e? tak g?upi, ?e rook Ci si? znudzi? i wyszed?e? na maina, nosz?c w swoim ekwipunku, najlepszy armor w rook'u ? <rotfl> :down:
Tak jest na sell no i ? Cipsoft po prostu pewnie tak zrobi? aby ludzie zacz?li interesowa? si? i docieka?. Wiele rzeczy mo?na sprzeda? kt?re s? niemo?liwe do dostania _/
G?upi temat :]
Faith ma racj?.g?upi to kurwa ty jestes...
nie widziales co wczesniej 2 kurwa razy pisalem??? NIE MOZNA JUZ B ARMA SPRZEDAC!!!! gadasz cos o interesowaniu sie, dociekaniu a pierdolisz o rzeczach ktorych sie nie znasz,
to juz moje ostatnie posty na tym forum bo zaraz ban.
Je?li da?o si? dosta? do mino mage to czemu nikt na rooku nie ma jakiego? wanda? np wand of cosmic energy??Jest Questa na Brass Armor i istnieje do teraz ale troche te procedury sie zmienialy.
Wiec teraz nie wiadomo jak to wykonac. Kiedys <jak pamietam> u NPC zamieniano sie za kluch do bramy Mino Maga.Kiedy zabiles MinoMagaw skrzynce byl brass armor.
A teraz Prawdopodobnie na tym Quescie mozna zdobyc Spike Sworda![]()
to jest beznadzieja by po update cipsoft da? dla npc dixi kupowa? Brass armor i brass legi
na Outlaw Campie jest stary npc kt?ry od zawsze skupowa? ale nie dixi ...
dobra niedowiarkistary screen chara ale jary ; d jeszcze jak mia?em neo neo ^^![]()
@SwordFish ?