• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Brass Legs Prawda czy Fa?sz

Brass Legs Prawda czy Fa?sz

• Prawda

Votes: 0 0,0%
  • Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

Votes: 69 50,0%
  • a:2:{i:5406;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5406;s:6:"nodeid";s:7:"2441993";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:2:{i:5406;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5406;s:6:"nodeid";s:7:"2441993";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:2:{i:7994;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7994;s:6:"nodeid";s:7:"2441993";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:1:{i:9811;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9811;s:6:"nodeid";s:7:"2441993";s:5:"title";s:2616:"a:2:{i:54

• a:1:{i:12360;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12360;s:6:"nodeid";s:7:"2441993";s:5:"title";s:2616:"a:2:{i:

• a:1:{i:15619;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15619;s:6:"nodeid";s:7:"2441993";s:5:"title";s:3925:"a:1:{i:

• a:1:{i:21797;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21797;s:6:"nodeid";s:7:"2441993";s:5:"title";s:5236:"a:1:{i:

Votes: 69 50,0%

• Total voters
    138
Status
Zamknięty.
Odp: Brass Legs Prawda czy Fa?sz

Pe?no dzia??w jest : prawda czy fa?sz czy na rook'u mo?na mie? to i to ale Brass Legs jeszcze nie widzia?em :up: Ja bym zaznaczy? Fa?sz , lecz jak m?wi? tu inni s? pozosta?o?ci po innych tibiach i mo?e kto? mie? na rook'u te Legi ... Ale ju? teraz ich nie mo?na zdoby? ... Zaznaczy?em prawda :up:

Powiem jak wi?kszo?c: to pozosta?o?c po starych wersjach mo?e Sunrise mia? je.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

kiedy? mo?na by?o ale teraz ju? nie wi?c po co ci?gn?? to dalej

Brass legi i Brass armor dostawa?o si? na 30-40levlu na rooku m?j brat powiedzia? bo mia? brass legi i armor i tera innym charem gra, ma 115lvl.

Ale jak brat doprowadzi? do tej skrzyni to nie dzia?a?a :/

Ostatnia edycja:

Ja ?e prawda bo kiedy? je chyba widzia?em...I kiedy? by?y

tak mozna zdobyc ja na rooku mialem brass legi i sprzedalem gosciowi za 100platyn...tako ocene mi dal...noob bo za legi(arm:4)daj mi 100platyn.NooBxDD
^^:|
Tak pewnie a potem si? obudzi?e? i zobaczy?e?, ?e masz mokro w ???ku.
Co do Brass Legs?w, to pytanie by?o czy da si? je zdoby?, a odpowied? brzmi NIE. Kiedy? by?y do zdobycia ale nie ?ud?cie si?, ?e
Sysek 1 napisał:
mo?liwe ?e mo?na je zdoby? z tego nowego bossa podobnego do Mino Maga
lootniecie je z Sheng'a.
lolo194 napisał:
Brass legi i Brass armor dostawa?o si? na 30-40levlu na rooku m?j brat powiedzia? bo mia? brass legi i armor i tera innym charem gra, ma 115lvl.
Ale jak brat doprowadzi? do tej skrzyni to nie dzia?a?a :/
Tak, tak. Oczywi?cie...

Prawda ja na rooku mialem brass legi z mino maga lotne?em :P:up:

ja mialem 10 lt temu xD

Ja mam magic plate armor SERIO z rata mi wypadl.

Teraz na serio Kiedys dalo sie zdobyc a teraz juz nie

Prawda ja na rooku mialem brass legi z mino maga lotne?em :P:up:

naprawd? ? a ja my?la?em ?e na rooku nie ma mino maga gdy? jest zamkni?ty =.=, je?li ju? to chodzi?o ci o jego ucznia (Apprentice Sheng) :p

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem jest to nieprawda,?e niby da si? zdoby? brass legi na rooku.By? moze gdzie? istnieje jaka? para tych leg?w ale na t? chwile chyba nie da sie ich zdoby?....
Pozdro by Misiek

nie uwierze poki nie zobacze tych legow :p

Wydaje mi si? ze mo?na zdoby? te legi ,ale na pewno jest to bardzo trudne i b?dziecie musieli jeszcze o nie troch? powalczy? .:curse::)
Najstarszy gracz na roku kt?remu uda?o si? wbi? lvl ,pokona? mino maga i zlotowa? brass legi bardzo mocno gratuluje gratuluje :up::D;)

Oczywi?cie ?e fa?sz. Kolega musia? Ci? ok?ama?, podobno sunrise ma, chyba to prawda.

Brass legi da?o si? zdoby? w poprzednich wersjach tibii ale teraz na rooku chyba nie mo?na ich ju? zdoby? ale oczywi?cie mog? si? myli? lecz wed?ug mnie teraz ich zdoby? nie mo?na.:|

Brass LegsZg?o? sugestie
Cze?? Brass setu. Cz?sto u?ywane przez ludzi, kt?rych nie sta? na plate legsy. Mo?na znale?? porozrzucane na Plains of Havoc (PoH), gdy? wypadaj? z GS'?w, a ich warto?? nie jest zbyt du?a.
Pancerz Waga Waga / Cena
5 38 oz. 10 oz. ~ 13 gp.
Wypada z : Orc Leader (Normalnie), Stalker (Normalnie), Blood Crab (Normalnie), The Old Widow (Normalnie), Orc Warlord (Normalnie), Warlord Ruzad (Normalnie), Undead Gladiator (Normalnie), Black Knight (Normalnie), Giant Spider (Normalnie), Crystal Spider (Normalnie), Novice of the Cult (Rzadko), Tarantula (Normalnie)

na rocku jest mozliwosc zabicia tarantulli ;]

UWA?AM ZE TEMAT DO ZAMKNIECIA. Pytaj?cy dowiedzia? sie ze brass leg?w nie da si? zdoby?

UWA?AM ZE TEMAT DO ZAMKNIECIA. Pytaj?cy dowiedzia? sie ze brass leg?w nie da si? zdoby?

No to chyba jest jasne ?e brass leg nie s? do zdoby?ia <narazie> bo od tego update "podobno" b?d? najazdy bos?w na rook'u tak jak na mainie :) tylko inne monstery.

Fa?sz .. zdobycie brass leg?w na rooku jest nie mo?liwe .. przynajmniej na dzie? dzisiejszy

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry