-Inne Brazylijskie forum

Status
Zamknięty.

Swirru

Active User
Kwiecień 5, 2014
Liczba reakcji
0
Czy kto? m?g?by mi napisa? tutaj b?d? na PW adres brazolskiego fora b?d? kilka z kt?rych mog? ?ci?gn?? silniki z clientami??

Odp: Brazylijskie forum

tibiaking.com tylko ?eby si? tam zarejestrowa? musisz mie? konto email np na gmailu poniewa? bynajmniej na o2 wyskakuje ze adres jest nieprawid?owy.

#Beztroski
Cz?sto przecie? jest tak ,?e to Brazylijczycy pchaj? pierwsi silniki , udost?pniaj? p?atne skrypty do bot?w itd. To te? ju? nie s? czasy kiedy siedzia?e? przed monitorem i my?la?e? 'kiedy ta kolejka wreszcie si? sko?czy , chc? ju? pogra?! ' a kolega XY ?ledzi? fora rodem z amazonki by doda? jako pierwszy na forum , nowy i cudowny silnik. Jest mniejsze zainteresowanie , fora odwiedzaj? z sentymentu ludzie , kt?rzy tego presti?u nabyli si? a? nadto , wi?c po co komu dodawa? i aktualizowa? ww. rzeczy? I nie wspominam tutaj o tzw. ?mierci Tibijskiej a o zwyk?ej mentalno?ci i r??nicy tych kilku lat mi?dzy graczami.

edit: Outfit masz koloru bia?o-czerwonego?
Rzeczywi?cie , kilka lat temu a? wypada?o napisa? to co Ty. R??nica mi?dzy Polakami , Brazylijczykami i Szwedami - mocno si? zatar?a. Teraz ??cz? was skrypty a za moich czas?w dzieli?y magic walle :)

#topic.
Nie syf sobie skrzynki , 10minutemail.

Ostatnia edycja:

Ludzie, czy wy si? kurwa nauczycie ?e przed przecinkiem nie stawia si? spacji!?

@Beztroski
To podaj cho? jeden dobry przyk?ad polskiego forum gdzie udost?pniane s? silniki etc pokemon. (Nie licz?c tibia.net cho? i tutaj tego jest tylko kilka)

@Sharly
Nie rozumiem Twojej zb?dnej wypowiedzi.

@Anakonta
B?l dupy??

@UP Polaczki chca na wszystkim zarabia? - a brazol zrobi co? +- na odwal si? i wstawi na forum dla pkt rep. [a polaczek za $]

@Anakonta
Ale czemu, mamy sie nauczy?, ?e nie stawia si? spacji, po przecinku, .

Swiruseq ok rozumiem ?e kto? si? napracuje nad silnikiem i chce go odsprzeda? ale tutaj jest taki szkopu? i? nie wiadomo co ten kto? zrobi? w tym silniku, nawet je?li to opisze to sk?d wiadomo ?e nie zarabia na pracy kogo? innego?? Wed?ug mnie taki gotowy silnik w 99% (zawsze si? co? znajdzie) to mo?e maks kosztowa? 100 z?otych. Patrz?c na czas pracy zaawansowanie graficzne itd, wszystko w zale?no?ci od pewnych standard?w (?e tak to nazw?).

A takie silniki co s? zrobione w 50% i jaki? dure? chce na nim zarobi? bo po?wi?ci? tydzie? i mu si? to znudzi?o no to nawet opcji nie ma.

Jak ju? si? chwali? to si? chwali? silnik zrobi? ?ep rozwali? :)
(Tekst zastrze?ony przez firm? Pi?rdolni?ci S.A.)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry