Budowa Portalu

Zmudzixxx

User
Październik 18, 2010
Liczba reakcji
0
Elo ostatnio z nud?w postanowi?em zbudowa? portal muzyczny :) Oto efekty //Link usuni?ty
I chcia?bym si? zapyta? co by?cie tam dodali i uj?li dla mnie to bardzo wa?ne bo chce aby wysz?o co? z tego. Wszystkie propozycje postaram si? rozpatrzy?.
Z g?ry dzieki

Odp: Budowa Portalu

Zr?b co?, ?eby radio otwiera?o si? w winampie, albo jaki? popup malutki, bo teraz otwiera si? ca?a nowa karta i w og?le nie zgadza si? z layoutem. :)

;^ Dzi?ki ze mi powiedzia?e?, radio si? otwiera w nowym oknie poniewa? nie mog? go umie?ci? z layoutem poniewa? b??dy kodowe b?dzie wywala?o, A co do odtwarzania radia przez winampa to ju? to robi?. Na razie radio nie b?dzie dzia?a?o poniewa? szukamy sponsora kt?ry by? by wstanie wyda? 50z? na miesi?c.

Bump >Od?wie?am, czekam na dalsze odpowiedzi

Kolorystyka forum wcale, a wcale nie wsp??gra z tematyk?. Du?o ?adniej by?oby gdyby? rozja?ni? ca?y portal i zrobi? go w kolorze niebieskim, jakie? ?adne logo i co? na czym mo?na zawiesi? oko - chodzi oczywi?cie o grafik?. Opr?cz tego zawsze mo?na zaj?? si? dodatkowymi skryptami na witryn? i b?dzie git.

Styl zosta? zmieniony (forum tymczasowo jest tego koloru ale dzi?ki ze powiedzia?e? mi)

Back
Do góry