Bum, bum! - YourMaker Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: Bum, bum! - YourMaker Gallery

Ekhem... Seabis style =d
Jedziesz par?wko, popracuj nad natur?, bo jest za s?aba.

@up wiem, ?e jeste s?aba, sensei. Mo?e m?g?by? zrobi? mi lekcje o podstawie czyt. natura.

Nowa praca! Chatka Rybaka

chatkarybaka.png

To drzewo to jaki? Fake?? Wi?cej kamieni oraz detali na wodzie typu kamienie lub te kwiatki :D Bardzo brzydko zrobi?e? bordery na pla?y, statek ma dziur?. Zr?b bordery trawy na trawie ?adnie b?dzie wygl?da?o ^^ nie r?b poro?ni?tych ska? bo kawa?ek tej ro?liny wystaje i w grze to brzydko wygl?da. Troch? kamieni na dachu nie zaszkodzi, poza tym strasznie ma?y ten domek niema co w nim komentowa? opr?cz tej dziury z kt?rej z niewiadomego powodu wycieka woda. O palmie na pla?y ju? nie wspomn?. Poco da?e? t? uschni?t? ro?lin??

Raw Palette +

Nie ma kwadrat?w, przynajmniej ja nie widz?.
Pla?a troch? dziwnie wykonana, ale je?eli robi?e? ,, Chatk? Rybaka " nawet nie musia?e? dodawa? ?adnych pla?, poniewa? to troch? psuje ten klimat ,, chatki rybaka " jakby by?y, normalne bordery, i takie strz?pki piasku obok border?w by?oby lepiej.
C?? ... pracuj dalej ;) 8/10

Jako, i? ostatnio nie mam weny i nic mi nie wychodzi na chwil? obecn? zawieszam swoj? dzia?alno?? mappersk?, nowe prace ujrzycie, gdy podszlifuje swoje skillsy. Tymczasem od?wie?am.

Ostatnia praca fajna, jednak co? dziwnego jest w niej... Pierwsze prace nie s? z?e, jednak te? w po?owie s? "dziwne"? Nie obra? si? ale nie zas?ugujesz jeszcze na zaawansowanego, jednak na ?rednio-zaawansowanego - TAK! Moja ocena to... 7/10

Ehh... kolego, ja nawet na amatora nie zas?uguje. ; > Praca z 30 lutego [pojedynkowa].

Portal Do Niebios
portaldoniebios.png

Ostatnia edycja:

?o ja pierdole. To chyba portal do Z.O.O albo do Dzungli
Ma?o to przypomina ?wi?tynie jak?? b?d? co? innego. Powiniene? tutaj ogarn?? i poodkurza?.
Chodzi mi og?lnie o zrobienie tutaj porz?dku.
Mimo to fajnie wygl?da ca?a praca.

Pozdrawiam

Yy wed?ug mnie zas?ugujesz na ?rednio-zaawansowanego
Dwa powody.
1.Masz ?wietne pomys?y i umiesz je wykorzysta?.
2.Pierwsze screeny nie wygl?da?y obiecuj?co a jednak si? postara?e?

Powodzenia
9/10.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry