• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Buty Nike TENNIS

Status
Zamknięty.

Hawks

Advanced User
Kwiecień 12, 2008
Liczba reakcji
28
Witam,
musz? si? was poradzi?. Co s?dzicie o tych butach? Bardzo prosz? o konkretne odp. Mam po prostu dylemat ; / Mo?e g?upi temat, ale ja naprawd? potrzebuj? pomocy. Z g?ry dzi?ki i pozdrawiam.

tenis_142_01.jpg

tenis_142_02.jpg

tenis_142_03.jpg

tenis_142_05.jpg

Odp: Buty Nike TENNIS

no s? spoko,jak patrze od ?rodka wygl?daj? na wygodne,wi?c r?b jak uwa?asz.
Pozdro D8r8k

?adne. Bardzo ?adne. Mam podobne. Polecam ci wszystkie buty z Nike'i (no, przynajmniej wi?kszo?? :D)

Brzydkie, w dodatku bia?e (znaczy - niepraktyczne). Poza tym, buty ocenia si? po przymierzeniu (czy s? wygodne, jak si? w nich czujesz etc), a nie za pomoc? zdj?? z neta...

Osobi?cie bym takich nie ubra?a.

Pop?kaj? ci na palcach zaraz, wiem co m?wi? na butach troch? si? znam:D
Polecam nike air force 1, bierz p?? rozmiaru wi?ksze ni? normalnie.

Brzydkie bo bia?e... b?dziesz je musia? codziennie czy?ci?.. co po paru dniach jest denerwuj?ce... Poszukaj but?w z Fila, Lonsdale, Puma - ja tylko w butach z tych firm chodz? poniewa? uwa?a, ?e s? naprawd? ?adne i wygodne :) Pozdrawiam :)

Jak masz dylemat, to id? do sklepu, przymierz, zr?b rundk? wok?? wieszak?w i sam zdecyduj, czy s? dla Ciebie.
Te s? imo brzydkie, w og?le nie jestem fanem bia?ych but?w, a je?eli uj? to zwyk?e bia?e trampki z nike ;s.

no s? spoko,jak patrze od ?rodka wygl?daj? na wygodne,wi?c r?b jak uwa?asz.

Pad?em. Jak mo?na oceni? wygod? but?w, po tym, jak wygl?daj??

Mia?em podobne. Tylko, ?e na przylepce. Buty og?lnie s? bardzo wygodne. Na twoim miejscu zakupi? bym t? par?. Je?li masz troch? wi?cej kasy to mo?esz kupi? Nike Dunk. Bardzo du?o kolor?w. Na pewno znajdziesz co? dla siebie. Pozdrawiam :|

Pad?em. Jak mo?na oceni? wygod? but?w, po tym, jak wygl?daj??
Hardcorowo, na oko, od tak, byle jak, na przypa?... da? jeszcze jakie? przyk?ady? :P Buty Nike s? wygodne ale jak dla mnie nie s? ?adne :confused: zwyk?e trampki :curse: Ja Ci jeszcze raz odradzam XD! :rolleyes:

Nawet ?adne, pozatym takie trampki s? wygodne. Ich minusem jest to, ?e s? bia?e. B?dziesz je musia? codzienne czy?ci?, je?li nie b?dziesz tego robi? w przeci?gu kilku dni zrobi? Ci si? czarne.

Pozdrawiam.

W?a?nie takie buty kupi? m?j kolega oko?o 2 tygodnie temu.M?wi , ?e s? wygodne i dobrze sie w nich biega :).Ja te? bym je wybra? :P

Jest to model Tennis, a wi?c je?eli chcesz co? typowo tenisowego to przej?yj Wilsony, buty wysokiej jako?ci, markowe w cenie ~nike.
Na og?? jak kto? up m?wi? bia?e s? niepraktyczne. Czy pada czy co? to one s? strasznie brudne.

Pop?kaj? ci na palcach zaraz, wiem co m?wi? na butach troch? si? znam:D
Polecam nike air force 1, bierz p?? rozmiaru wi?ksze ni? normalnie.

A ja bym sie w ?yciu na mie?cie w air forcach nie pokaza? ; o
Bia?e butki s? spoko jak lubisz si? lansowa?, i do?? cz?sto je czy?ci?.

Co do palc?w to musz? si? zgodzi?, chujowo to potem wygl?da, dlatego jak kupujesz to kupuj z takim wyko?czeniem jak na tych butach:
adidas-superstar-patta-arc-limited-sns-03.jpg

Tylko tego typu, bo materia?owe szybko Ci sie poniszcz? ;d

Ja tam lubi? bia?e buty i uwa?am, ?e s? bardzo ?adne ;d
W ?rodku wygl?daj? na wygodne, wi?c ja bym kupi?.

Pozdrawiam.

Kupi?em, wczoraj dosz?y. ; p

N, na real ?adniej wygl?daj?, ni? na fotach. I mieli?cie racje z tym czyszczeniem ich, ale s? warte tego czyszczenia, a wi?c nie ?a?uje ;)

Pozdrawiam.

prawie jak bohy :)
jako buty do sportu s? dobre (zale?y jaki sport) xd

PS. wbij levela :D \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Nie wiem czy ju? si? zdecydowa?e? ale polecam DC Boots :)
Tagrze Nike Air Force 1.

Mam te buty ale w czarnej wersji. Og?lnie jest ok, tylko troch? mi "sk?ra" si? poniszczy?a z przodu. Ale og?lnie fajne buty ;p

Podeszwa jest szyta, czy klejona? Je?li klejona, na moich nogach d?ugo by nie poci?gn??y. Zaraz by si? ujeba?a xd.

Wol? Pumy ze sk?ry, cho? takie buciki z ?y?w? te? nie s? z?e. Szkoda, ?e bia?e.

Wiem ?e ju? kupi?e?, ale nie polecam Ci tych z TENNIS. Jak chcesz taki thrampki to we? co? z Nike: Capri, Twilight, Isolate albo Air Tempo. Zaufaj, ojciec jest Managerem w jednym ze sklep?w JD.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry