• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

By De3tero

Status
Zamknięty.

De3tero

Advanced User
Liczba reakcji
11
Witam Prosze o oceny
A jesli komus sie spodobala i chce mnie do projektu lub na stanowisko mappera
w gotowym ots
prosze pisac tutaj
a teraz ss
ps
zapomnialem dodac g?r obok balkonu Poznej dodam

Odp: By De3tero

Mi sie nie podoba.. wgle u?y?e? z?ych border?w trawy nie doda?em g?r .. wszystko jest kwadratowe... 1/10

1 za dodanie zdjec ;)

Mi sie nie podoba.. wgle u?y?e? z?ych border?w trawy nie doda?em g?r .. wszystko jest kwadratowe... 1/10
1 za dodanie zdjec ;)

s?uchaj cz?owieku Jeste? przej.. czy co
Pokaz mi jaki? kwadrat w tej mapie
i pokaz swoje Prace
A jak nie znasz sie to wypier...
Narazie I wypier...

A jesli komus sie spodobala i chce mnie do projektu lub na stanowisko mappera
w gotowym ots
Do gotowej pracy nikt nikogo nie bierze.
A jak nie znasz sie to wypier...
Narazie I wypier...
Szacunku wida? ze nie masz

1 obrazek - dziwny wygl?d budowli i pusto troch?
2 obrazek - za ma?o ro?linno?ci jak dla mnie
3 obrazek - kamieni nie widz?
4 obrazek - trawa mog?a by by? z innego rodzaju nawieszania z podziemi brzydko wygl?da, no i kamienie na ?cianie
5 obrazek - wielki budynek bez okien wygl?da jak kwadrat
Reszta to troch? nic nie przypomina nie widz? ?adnego doj?cia by dotrze? na wysp?, schody by jedne wystarczy?y.
======================
Nie komentuj os?b kt?re prace ci komentuj? bo chyba po to wstawi?e? by mo?na by?o je komentowa?

Ostatnia edycja:

Dach ?a?osny, a poza tym podoba mi si?.
Nie jakie? cuda nie widy, tylko zwyczajnie, podstawowe dodatki, klimat 7.6, odemnie ocenka 6/10 i podzi?kowania na pobudzenie do pracy :]

Czekam na nowe prace, i licz? na progres szczeg?lnie je?eli o dach chodzi :D

Za du?o RME a za malo uzywania opcji RAW , ;) (po?owa sukcesu to opcja RAW a druga to orginalny pomysl i wykonanie) ale prace ida w dobrym kierunku moze beda z ciebie ludzie ;d

Wyjd? i nie wracaj. Nie ogarniasz nawet podstaw, wszystko jest nie proporcjonalne, bordery syfne, g?ry nie poko?czone. Syf.

S?abo, syfiaste bordery, ma?o, za ma?o szczeg???w, zero trafnego pomys?u, za du?o Autoborder?w i Autorandomizera, popr?buj zrobi? co? w zak?adce RAW, mapy wychodz? o niebo lepsze, poza tym wi?cej k?pek, kamieni, poczytaj jakie? poradniki i dopiero mappuj ;)

zapomnialem dodac g?r obok balkonu Poznej dodam

My oczekujemy gotowych prac, w kt?re w?o?y?e? 120% swoich umiej?tno?ci i mo?liwo?ci, musimy mie? co ocenia?. Ci??ko mi ocenia?, ale praca jest naprawd? kiepska, widz? u ciebie brak jakiegokolwiek wyobra?enia, jak by to naprawd? mog?o wygl?da?. Oby? przy nast?pnych pracach bardziej si? postara?, to napewno b?dzie lepsza ocena.

4/10

Status
Zamknięty.
Do góry