• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Cafe Ots v1.0

Status
Zamknięty.
Odp: Cafe Ots v1.0

Ots wyjebany w kosmos . Reput dla Cb

Mam problem wpisuje pass 1/1 i pisze podaj dobry account i pass, co mam zrobi??

Mam problem wpisuje pass 1/1 i pisze podaj dobry account i pass, co mam zrobi??
Jezeli chcesz sie zalogowac na postac Goda to jest to Account Number:1
password zostaw pusty powinno dzialac mi dzialac, a jesli nie to nie wiem;)

no w sumie ok ale masz racje kolego UP bledy sa

Kamillider cieciu najpierw naspamowales w request a teraz jeszcze odzywasz sie tutaj na ten temat?? bezczelnosc-.-

pietrzyk123123 ma racje silnik bardzo ladny lecz jest troche bledow.Moze postawie na nim otsa, zobaczymy:p

Da ktos Creature z tego OTKA?Bo nie chce mi sie dorabiac :P

ogg22

nie wpier***** sie ... ;]

ciecia to szukaj u siebie w domu :)

a ta mapa to naprawde porazka ;]

^^^^ To jest zwyk?e nabijanie post?w. Powiedzia?e? co s?dzisz o mapie wiec po co to m?wisz 2 Razy?. To jest Oryginalny Silnik i mapa Cafe Ots... w?a?nie tak kiedy? cafe wygl?da?, a nawet wygl?da.

Dobry silnik tylko szkoda ze nie ma w nim tych nowych zeczy ^^ to bym hostnol

kurde macie moze mapke przeroiona cafeots z nowym miastem i dzalajacym g boltem ...?

Kucyk93 ma wielka racje co do kamillieder'a to jest zwykle nabijanie postow w request wbiles z 60 postow na watkach o tym silniku.A teraz Ku*** za przeproszeniem ci nic nie pasi.Ots sam sprawdzalem moze jest kilka bledow ale jest to ciagle Cafe ots:curse:

Pierwszy raz s?ysz? o Cafe-ots (mo?e kiedy? obi?o mi si? o uszy ;P)
Bardzo mi si? podoba.
Na pocz?tku jak si? zalogowa?em my?l? sobie:
-Co to za ?ciema kt?ra wygl?da jak Mazurski ots.
Ale pierwsza my?l no to id? zobaczy? Anhi i wtedy zobaczy?em, ?e to jest bardziej zmieniony ots ni? Mazurski (nie my?lcie, ?e to kopia mazurskiego).
Nast?pna rzecz? to by?a wycieczka do Edron (przypomnia?y mi si? stare dzieje gdy gra?em na jednym ots i miasto wygl?da?o identico).
Wtedy doszed?em do wniosku, ?e YurOTS to klasyk ale Cafe-ots jest zdecydowanie lepszy.
Ocena 10/10 i reput :)

Ja cos niemoge go odpalic wszystko ok loguje sie na postac a ty jakies Wrong try reconnect... nie weim co z tym zrobic :(

Mam pro?be:
Wlaczam OTS i wszystko ok wpisuje ip do IP Changer daje na gorze 1 a na dole nic i loguje sie na jakas postac.Chce se pograc a tu caly czas laduje sie Wrong try reconnect... co ja mam z tym zrobic.
DZiekuje z g?ry za pomoc :)

Mam pro?be:
Wlaczam OTS i wszystko ok wpisuje ip do IP Changer daje na gorze 1 a na dole nic i loguje sie na jakas postac.Chce se pograc a tu caly czas laduje sie Wrong try reconnect... co ja mam z tym zrobic.
DZiekuje z g?ry za pomoc :)
Jakie ip wpisujesz do ip changera? Wpisz 127.0.0.1 i b?dzie dzialalo napewno, jak nie to pisz. ; p

Swietnie tylko szkoda ze nie ma tych nowych itemikow jak by byly to juz bym mial otsa na tym silniku.Wbije 30 postow i bendzie repucik:up::up:

S?aby jest ten silnik :|
I mocno Zbugowany :|

wirusa ma mi wykrylo mam nadzieje ze nie grozny ;d

Status
Zamknięty.
Do góry