Call of duty black ops- Czy rozwi?zano problemy z gr??

Status
Zamknięty.

Lord Bborek

Advanced User
Lipiec 8, 2009
Liczba reakcji
22
Tak jak w temacie, czy w Call of Duty Black Ops rozwi?zano te problemy z lagami w singiel player i w multi? czy poprawili rozgrywke? Bo zamierzam to kupic, a s?ysza?em, ?e gra si? troch? tnie

Odp: Call of duty black ops- Czy rozwi?zano problemy z gr??

Witam! C?? ja posiadam Call of Duty Black Ops i jestem troch? z?y na siebie, ?e zakupi?em t? gr?, poniewa? przy pierwszej misji wszystko ?adnie pi?knie, a ju? przy nast?pnych misjach gra strasznie si? tnie. Komputer mam sprawny, bez problemu dzia?aj? mi gry, np. GTA 4, czy te? Call of Duty 4. My?l?, ?e wina le?y po stronie producenta i, ?e szybko naprawi? ten uci??liwy problem, poniewa? czasami nawet gra si? nudzi, przez te ?ciny, ale poza tym gra jest wci?gaj?ca i co chwil? si? co? dzieje.

Pozdrawiam!

@up
A id? ty, mi wszystko ?miga ?adnie i p?ynnie. Co do multiplayera, to Ci nie powiem, bo nie gra?em. Po prostu musisz ?ci?gn?? patche i wszystko b?dzie git.

Po pierwsze doradzam PO INSTALACJI GRY I PATCH'Y zdefragmentowa? dysk. Dwa - wy??czy? wszystkie w Autostarcie wszystkie zb?dne aplikacje, bo zajmuj? pami?? RAM.
To powinno pom?c. Je?li nie, proponuj? wy??czy? antyaliasing (w pierwszej kolejno?ci) a potem zmniejszy? rozdzielczo?? w grze.

Komputer mam sprawny, bez problemu dzia?aj? mi gry, Call of Duty 4.

Pad?em :D

Mi tam od pocz?tku zakupu nie lagowa?o a teraz ju? wysz?o tyle patch?w, ?e nie ma nikt z tym problemu :) No chyba, ?e wina le?y po stronie kompa :)

Defragmentowanie dysk?w robi? co 2 tygodnie.
Batis masz troch? racji, poniewa? komputer m?j nie jest w dobrym stanie, mam ju? go 3 lata i nie dziwi? si?, ?e najnowsze gry, typu Call of Duty Black Ops nie chodz? mi tak jak powinny. Musz? pomy?le? nad kupnem nowego sprz?tu, lub zagranie w starsze gry, typu Mount & Blade. :]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry