Odp: [Camill] Thread
Jak czytam niekt?re komentarze to nie wiem, czy si? ?mia?, czy p?aka?.
Co do tematu i z g?ry m?wi?, lepiej dla was ?eby si? ze mn? nie k??ci?, zapewne mam sta? d?u?szy w mappingu ni? wi?kszo?? ludzi na forum, to tak:
Jak na pierwszy raz, jest dobrze. Widzia?em o wiele gorsze prace. Pod?o?e kt?rego u?y?e? do dr?g, jest okej, ale warto je czym? urozmaici?. Wida?, ?e wzorowa?e? si? troch? na miasta "rl" Tibii, kt?re nie s? najlepsze. Proste drogi s? okej, chocia? wiele os?b preferuje jakie? deformacje border?w, mieszanie border?w "grubych" z tymi zwyk?ymi. Na drodze mo?esz doda?, przy borderach trawy - jej k?pki, najcz??ciej te "cienkie", rzadziej te grubsze. No i oczywi?cie bez kamyczk?w (3610 - 3614, 3648 - 3656) i tzw. carpet brushy si? nie obejdzie. Dobra, teraz co? o domkach - s? kwadratowe, nie jest to z?e, ale w przypadku np. g?r tego unikaj. Urozmaicaj ?ciany, sk?adaj poprawniej dachy i poczytaj tutoriale, a na pewno co? z nich wyniesiesz. Bo widz?, ?e b??dy przy dachach zrobi?e? : ) No ale najwa?niejszy i tak jest trening. Mam nadziej?, ?e co? wyniesiesz z tego posta, bo pisz? go ju? 5 minut o0.