Odp: [Candia] Mroczna Ekipa z D?ipa
Gz.
Verson poka? jakie skille wariat.
?adnie lecicie z LVL.
Mo?e jaki? wsp?lny hunt ?
Wsp?lny hunt na faccu raczej mi nie odpowiada, pozna?em dzisiaj jakiego? 30~ eka to z nim co? skleje i wrzuce.
Dzisiejsze awanse
Swoj? drog? proficik na mutated humanach jest boski, ok. 2k~ w 20 minut
Aktualny stan postaci
---Aktualizacja---
Dzisiaj do?? sporo si? wydarzy?o ale z racji tego, ?e praktycznie przez ca?y dzisiejszy czas grania siedzia?em na laptopie to nie mam screen?w wi?c opisz?.
Wyexpi?em posta? do 34, prawie 35 lvla no i (nareszcie) sko?czy?em taski na Tarantule, pewnie w najbli?szym czasie zabior? si? za mamuty.
Zrobi?em pierwszy addon do Warriora (Miecz), kt?ry wyni?s? mnie ~82k, co za tym idzie oczywi?cie uzyska?em dost?p do Meriany.
M?j nowo poznany "kolega", je?li mo?na to tak nazwa?, przegra? ca?y maj?tek w kostk? (ponad 3kk + ca?e swoje eq) ale ja na tym zyska?em, a jak? Zaraz si? dowiecie.
Kole? u kt?rego gra? (nie chc? przekr?ci? nicku ale chyba to by? Viperz) zgodzi? si? wspom?c mnie drobn? sum? je?li wyjdzie na profit wi?c potulnie czeka?em przez godzin? w depo, a? znajdzie chwil? - op?aca?o si?. Powiedzia?em mu, ?e ch?tnie zrobi?bym drugi addon do Warriora, po czym spyta? ile potrzebuje(a, ?e nie mia?em nic to krzykn??em mu 750k). Stwierdzi?, ?e got?wki mi nie rzuci ale da? mi Dragon Clawa, kt?ry na Candii jest warty ~400k. I teraz zastanawiam si? czy sprzeda? go, ?eby mie? troch? pieni?dzy, czy cierpliwie czeka? i dozbiera? t? reszte przedmiot?w potrzebn? do addonu (100 tortoise shells - ok. 50k, 100 hardened bone - o ile si? nie myle ~3k each, fighting spirit - r?wnowarto?? 2 royal helmet?w, nie pami?tam czy co? tam jeszcze by?o potrzebne ale to ju? chyba wszystko).
Tak wi?c czekam na wasze opinie/rady, bo naprawd? nie wiem co zrobi? ;d.
pisjou.
Ps. Jutro postaram si? powrzuca? jakie? screeny, mo?e w nocy uda mi si? z Maksiem wyruszy? na jakie? dragi.