Odp: [Candia] Thornic's Life :]
Witam, po tym jak gralismy z kumplem na Elysi, on ubil 2 kolesi i padl, dostal hunta od 10~~ osob, stwierdzilem ze wroce na Candie
/// Nie przenosze sie bo boje sie pvp, i jestem ciota. Po prostu real pvp nie jest dla mnie, to co ja lubie to szybkie akcje "Combo Ue, 1,2,3. Spi" (Czyt. OTS".
Kupilem tez PACC na Elysi, na innym koncie niz na ktorym mam Thornica, wiec napisalem juz emaila do cipsoftu, ze chce spowrotem moje pieniadze.. :d (Tak, da sie..). Kiedy je dostane, kupie pacca na Candii, i bede pykaaaal.
Taki maly refresz.
//Kolego z Elysi (Sloiku, Kocham Kasie, Mofosiku... I jakie jeszcze nicki miales..) nie obrazaj sie, po prostu pvp na realu nie jest dla mnie
PS. Mam nadzieje ze bedziecie dalej komentowali w tym temacie, i jesli chcecie zobaczyc moje 'pefupe', zapraszam do dzialu ots.
Notka do administracji - Prosze o przywrocenie licznika postow w dziale multimedia, bo dlaczego nie? Ja tu przedstawiam swoja postac, a moglbym pojsc na inne forum i robic to tam, ale jednak sie decyduje na t.net, i chcialbym tez miec jakies korzysci.. xd