-Tibia 8.70 CandyOTS, bli?niak UnitedOTS

Status
Zamknięty.
Odp: CandyOTS, bli?niak UnitedOTS

nie polecam cz?ste lagi i crashe,godowie najlepszym daj? itemki za darmo zeby grali,nie polecam naprawde :( :(

Nie pieprz g?upot, wcale tak nie jest. Ka?dy ma r?wne szanse - zar?wno nowi gracze, jak i Ci co graj? od pocz?tku. Lag?w na tym otsie nie ma w og?le. Crashe s? na KA?DYM otsie tak bardzo rozbudowanym. Na United s? one akurat bardzo rzadkie. JA POLECAM BARDZO GOR?CO!

O tak, napewno b?dzie du?o graczy na tak dobrym ots. Testy s? dobrze Mi?a Administracja itp :) 0 lag?w :).

candyots.png

Serwery neo sms. Nikt tam nie wie ?e istnieje takie co? jak mage bomb. Gracze twierdzili ?e 'GM to m?j kolega bo moge sobie przywo?ywa? graczy' itp...

Ostatnia edycja:

Powstanie drugi bardzo dobry serwer (po unitedots.pl). Mapa, skrypty jak i Acc Maker jak zawsze s? wysokiej "jako?ci" :D Gor?co polecam i zapraszam! ;d

Gram na united ju? od dawna i podziwiam ten ots chcial? tak?e by? testerem na Candy nawet by za darmo ale niestety si? spu?nil? o jeden dzie? a szkoda bo bym to zrobi nawet za darmo ale c?rz m?wi si? trudno ;/

ja jestem tam gm angmar i super, wlasnie testujemy otsa, wylapujemy bugi itp

Juz jest stronka, candyots.pl, ZAPRASZAMY SERDECZNIE

witam z tej strony pogromca (Alizee z Unitedots) jako osoba ktora gra na United od zawsze niemoge sie niewypowiedziec oczywiscie polecam obydwa otsy tylko mam jedno pytanie czy na Candy zostalo poprawione pvp poniewaz nalezalo by lekko je zmienic oraz dodac na Candy jak i United jakies expowiska dla najlepszych takie gdzie gracze z poza TOP 10 niebeda sie platac (oni maja gdzie expic ) reszta jest super

pozdrawiam i zapraszam

witam z tej strony pogromca (Alizee z Unitedots) jako osoba ktora gra na United od zawsze niemoge sie niewypowiedziec oczywiscie polecam obydwa otsy tylko mam jedno pytanie czy na Candy zostalo poprawione pvp poniewaz nalezalo by lekko je zmienic oraz dodac na Candy jak i United jakies expowiska dla najlepszych takie gdzie gracze z poza TOP 10 niebeda sie platac (oni maja gdzie expic ) reszta jest super
pozdrawiam i zapraszam
Reborny beda od 600k, epic od 1 reborna, mysle ze expienie bedzie zupelnie inne niz na UnitedOTS

Nie polecam,duzo crash?w,itp.

Przet?umaczy ktos te napisy ? :confused:

"Spox Ots i bardzo dobry system smsm shponu jest nie za drogi i sa double crashe polecam" HAHAHAHA duble cash a nie crash ... pozdrawiam bllade

United - najlepszy OTS na jakim gra?em.
Cz?ste eventy.
Candy na pewno nie b?dzie gorsze.
~~Polecam~~

Niekt?re SS i Wideo Wygl?daj? Bardzo Zach?caj?co!

Na 100% Zagram :)

Nie da sie przyspieszyc startu o pare dni? :P

Mapa, jak sam OTS wysmienita, goraco zapraszam!!!

Moze w dzien startu pkt z sms X 3? :>>

Zdj?cia w zapowiedziach powinny by? przejrzyste i dynamiczne, bez napis?w z painta na ca?ym zdj?ciu i bez rozmazanych kratek..

Takie co? mo?e zniech?ci?.. t? szaro?ci? i brakiem estetyki.

Wszystko Fajnie Super... Ale Smsy , za Granicy,
Sa Bardzo Droge... Ludzie dac 6Euro za 400 pkt , to troche przesada ...
Ale tak pozatym to nic niemam przeciwko. :)

Wida? ,?e ots dopracowany wiele graczy go chwali bd mo?na fajnie pogra zach?cam do wchodzenia na ten ots .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry