-Tibia 8.60 CannyOTS24.pl RL MAP, PKT NA GILDIE, NOWE MIASTA Sobota 16 marca 2013 godzina 15:00

Status
Zamknięty.

kolczansodu

User
Październik 17, 2012
Liczba reakcji
2
Witamy, aktualnie trwaj? prace nad serwerem, b?dzie to serwer z w?asn? map? Evolution na mapie b?dzie mo?na znale?? du?o ciekawym i nowych miejsc kt?rych nie ma na innych serwerach, masa event?w, nowe expy, Reborn System i wiele wiele wi?cej.

Ju? nied?ugo wi?cej info na temat serwera oraz pierwsze screeny z mapy.

Zapraszam serdecznie na stron? MaxyliaOTS.

Odp: CannyOTS24.pl RL MAP, PKT NA GILDIE, NOWE MIASTA Sobota 16 marca 2013 godzina 15:00

Jak dla mnie nic specjalnego..

Odp: CannyOTS24.pl RL MAP, PKT NA GILDIE, NOWE MIASTA Sobota 16 marca 2013 godzina 15:00

Mo?e i pracowali?cie nad map? 2 lata ale na tych zdj?ciach tego nie wida?.

Wejdz To Zobaczysz ;D .

Mo?e i pracowali?cie nad map? 2 lata ale na tych zdj?ciach tego nie wida?.

Doda?em nowe screeny : )

Zapraszamy serdecznie : )

Ostatnia edycja:

Zapraszamy ; )

Ostatnia edycja:

Zmienili?my plany co do serwera.

Zapraszamy serdecznie ;) MaxyliaOTS

Ostatnia edycja:

Witam.

Po co reborn system na tak Malym expie?.. To mija si? z celem raczej...
Usuncie lub zmiencie nick Rook Sample bo jest na pierwszym miejscu w expie...
Oferta SmS Shop r?wnie? nie powala

Nic nie mam do Ekipy Maxylia OTS ale macie sporo do poprawienia..

---Aktualizacja---

Btw... Nazwa tematu chyba si? r??ni od nazwy serwera a bynajmniej od nazwy strony...

Witam.

Po co reborn system na tak Malym expie?.. To mija si? z celem raczej...
Usuncie lub zmiencie nick Rook Sample bo jest na pierwszym miejscu w expie...
Oferta SmS Shop r?wnie? nie powala

Nic nie mam do Ekipy Maxylia OTS ale macie sporo do poprawienia..

---Aktualizacja---

Btw... Nazwa tematu chyba si? r??ni od nazwy serwera a bynajmniej od nazwy strony...

Reborn system b?dzie, aktualnie trwaj? prace nad serwerem wi?c jeszcze si? wszystko zmieni.

A co do tematu to mieli?my w planach inny serwer kt?ry poprostu nie wypali? i dlatego jest inna nazwa ni? zawarto??.

Zapraszamy serdecznie na MaxyliaOTS start ju? nied?ugo!

Ostatnia edycja:

Co? mi tu ?mierdzi.. czy?by OTS?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry