Cast System, Task System, Castle War System

buchaLL

bez spiny, luźno
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
68
Przedmiot: Systemy, skrypty:

Cast System - dzia?aj?cy tak, by mo?na podczas ogl?dania jednej osoby prze??czy? si? poprzez kombinacje klawisz?w(ctrl + strza?ki) na drug? osob?.
Task System - u?ywaj?cy komend: !task nazwa(dragon), !task anuluj, !task info, !task zakoncz
Castle War System - W danym dniu o danej godzinie pojawia si? informacja: np. Wpisz !castle by z gildi? do??czy? do Castle War, wygrana gildia dostaje w zamian zamek z okre?lonymi wsp??rz?dnymi. Do zamku gildia mo?e si? dosta? poprzez teleport.

Cena: Nie mam poj?cia ile kosztowa? mog? w.w skrypty tak wi?c prosz? o kontakt z podaniem ceny.
Forma p?atno?ci: Przelew
Kontakt: GG, PW

Odp: Cast System, Task System, Castle War System

Wszystko jest w necie za darmo.

Niby tak, ale nie tak dok?adnie jak opisa?em :P

Czy ja wiem?
Komende na taski to nawet tutaj udostepnialem na forum.
Castle system ten co opisales (bardzo szczegolowo xD) to jest najbardziej standardowy castle system jaki mozna wymyslic, pierwszy lepszy skrypt z neta ci to zalatwia.
Jedynie przy cast systemie jest roznica taka, ze w skryptach z neta nie masz przelaczania ctrl+strzalka miedzy castami. Ale, po chuj ci to, za przeproszeniem? ctrl+g i wybierasz z listy ktorego chcesz casta. Swoja droga, zastanawiam sie czy w ogole wykonalne to jest po stronie serwera. Predzej do glowy mi przychodzi modyfikacja clienta, ktora reloguje na kolejna postac z listy przy takim uzyciu klawiszy. Ale jak sie tak zmieni clienta, to co wtedy z obracaniem sie w grze? xP

Jednym slowem, 2 z 3 spelni to co znajdziesz, a to trzecie jest bez sensu i nawet ciezko stwierdzic, czy wykonalne.
Ale skoro to oferta kupna to moge ci podeslac linki do gotowcow z neta i mozesz zaplacic, bo widze, samemu ci sie nie chce szukac i kopiowac gotowych skryptow...

Cast System - dzia?aj?cy tak, by mo?na podczas ogl?dania jednej osoby prze??czy? si? poprzez kombinacje klawisz?w(ctrl + strza?ki) na drug? osob?.
Co? takiego jest bodaj?e dost?pne na Pokexgames, ale wtedy nie logujemy si? do casta jak na swoje konto, tylko ogl?damy poprzez telewizory.

Back
Do góry