-Tibia 8.60 Castera.pl Rewolucja Wsrod OTSow RL MAP/REAL WAR ! SPRAWDZ ! START 23 kwiecie?

Status
Zamknięty.
Odp: Castera.pl Rewolucja Wsrod OTSow RL MAP/REAL WAR ! SPRAWDZ ! START 23 kwiecie?

Ots si? dobrze zapowiada, du?o nowych i ciekawych rzeczy, widz? po reklamie, ?e staracie si?. Je?li support b?dzie dobrze dzia?a? to du?o ludzi b?dzie gra?o. Lecz mam ma?e ale.. tzn. jak b?dziecie mie? crasha lub co? innego wam zbuguje serwer i spowoduje to jego ponowne uruchomienie to jak zamierzacie rekompensowa? graczom utrat? poziomu, zdobytych przedmiot?w czy innych rzecz ? Skoro global save jest o 6 rano ? Czy po drodze macie jaki? save ? Czy tylko ten jeden ?

Odp: Castera.pl Rewolucja Wsrod OTSow RL MAP/REAL WAR ! SPRAWDZ ! START 23 kwiecie?

ots wygl?da ?adnie nawet mo?e wbije a nie lubie ots-ow
widac ze dopracowana mapka
beda jakies test-servery?
Test serwera nie planujemy poniewa? wszystko jest ju? dopracowane do ko?ca.

Skoro global save jest o 6 rano ? Czy po drodze macie jaki? save ? Czy tylko ten jeden ?
Nie tylko ten jeden =] jak wiadomo zapis postaci wyst?puje zawsze po wylogowaniu si? postaci. Do tego dodam jeszcze komend? !save by nie by?o ?adnych problem?w.

-Ustawione wszystkie rajdy jak na Real Tibii

Ostatnia edycja:

ots zapowiada sie super!!
napewno wbije jak bedzie sporo ludzi
mapka wyglada zaje......
bedzie wbijala jakas ogarnieta guild?

ots zapowiada sie niezle :)
Moze wbije

bardzo interesujacy server sie zapowiada,zapewne wbije na server a jak mi sie spodoba(a widze ze dopracowany) zostane w nim na dluzej

Ciekawy OTS.
Warto Zagrac.
SmS Shop Tez Jest Tanii Jak na OTS :D
Nigdzie Jeszcze Takiego nie widzialem . ( w sensie ze taniego. )

ots zapowiada sie super!!
napewno wbije jak bedzie sporo ludzi
mapka wyglada zaje......
bedzie wbijala jakas ogarnieta guild?
Przewidujemy takie gildie:
-Ice Defenders- - 40+ cz?onk?w
White Widow - 35-40 cz?onk?w
DzieCi OgniA - nieznana ilo?? cz?onk?w (gildia z vt)
Gang Bang - nieznana ilo?? cz?onk?w, gildia oficjalnie z?o?y?a podanie na forum
Castera squad bijemy - nieznana ilo?? cz?onk?w
Tam, gdzie nie jest napisane vt to nie oznacza, ?e gildia w og?le go niema. S? to profesjonalne gildie.

Co prawda nie lubi? RL mapek, ale ten server jako? mi si? spodoba?. Mo?e dla tego, ?e dobrze napisana zapowied?, a mo?e dlatego, ?e server rzeczywi?cie jest tak dobry jak opisuje go autor. Postaram si? wbi?, obczai? co jest pozmieniane. Dobrze, ?e s? jeszcze tacy ludzie co najpierw zlikwiduj? bugi, zedytuj? map? i dopiero wypuszcz? w sie?, a nie pobior? gotowaca i ju? na dedyka.
?ycz? powodzenia. :)

?ohohoh widze patrze kolejna rl mapa mysle sobie nie wbije nie ma szans wchodze a tu zajebiscie dopracowana mapa exp stages dobry oby tak na starcie by?o z 300 typa i bd oro.

No, no, no.. mapa bardzo dopracowana, to samo tyczy si? system?w :)
Og?lnie opis - zapowied? fajnie napisana :>

My?l? ?e serwer godny uwagi g??wnie przez systemy jakie s? wprowadzone. Proponuje doda? wam Outfits and Bonuses system. < dobra rzecz xD

Zapowied? estetycznie zrobiona, ss'y i wogule ; P Mo?liwe ?e wst?pie. 9/10 < OUTFIT AND BONUSES! xD

?ohohoh widze patrze kolejna rl mapa mysle sobie nie wbije nie ma szans wchodze a tu zajebiscie dopracowana mapa exp stages dobry oby tak na starcie by?o z 300 typa i bd oro.
Wbi?e? bo kolega po restarcie zapomnia? zamkn?? serwera :) Ale ciesze si?, ?e zobaczy?e? nasz serwer.

My?l? ?e serwer godny uwagi g??wnie przez systemy jakie s? wprowadzone. Proponuje doda? wam Outfits and Bonuses system. < dobra rzecz xD
Zapowied? estetycznie zrobiona, ss'y i wogule ; P Mo?liwe ?e wst?pie. 9/10 < OUTFIT AND BONUSES! xD
Bonusy za addony w outfitach s? stare i niemodne. Takie co? pasuje na EVO a nie na nasz? real mapke :P. Poza tym wi?kszo?? skrypt?w na addon bonus ma mas? b??d?w.

Wszelkich informacji na temat serwera udzielam pod numer Gadu-Gadu: 28148144

Nie musz? nawet czyta? reklamy i tak wiem,?e b?dzie to jeden z serwer?w,kt?ry pod ilo?ci? graczy znajdzie si? na pierwszej stronie otservlist.org.
W projekcie bior? udzia? eksperci w swoich dziedzinach(skrypter,mapper)
Mapka ?wietna,wszystko bardzo perfekcyjnie przemy?lane.
Skrypty najwa?niejsze s?,czego wi?cej?;)
Serwer polecam i radz? nie omin?? startu.

nono serwer mi si? podoba , napewno zagram , mapa bardzo ?adna nie mog? si? doczeka? 23 kwietnia ;D

Utworzyli?my nowe forum castery!
http://ots-project.xaa.pl/
Zapraszam
Szukamy moderator?w na nasze forum. Moderator?w b?dziemy wybiera? spo?r?d u?ytkownik?w. Je?li Ty [you] chcesz nim zosta? musisz pisa? estetycznie i porz?dnie na naszym forum.
Co wi?cej, osoba, kt?ra do startu Castery b?dzie mia?a najwi?cej post?w, otrzyma 150pkt do sms shopu! U?ytkownicy, kt?rzy w dziale propozycje napisz? ciekawe
pomys?y - r?wnie? otrzymaj? pkt!​

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Bardzo ?adna mapa, duzo skryptow, jezeli balans jest robiony naprawde od zera to wielkie gz i uk?ony w wasz? strone, jedyne co mi si? niepodoba to wysoki exp, ale ots klimat ma nie powiem ;)

Gra?em i gram na tym otsie i mog? przyzna? z r?ka na sercu ots godny podziwu :)
co tu du?o pisa? wbija? !! i nie ma co si? zastanawia? :)

weszlem na strone, zalozylem konto i napewno bede gral!!!

Widze ze miasta sa przerobione i dodany football. Jak na rl mape football bedzie dobra rozrywka

Serv sie zapowiada niezle. Widze ze systemy ktore mi sie podobaly tez tu sa. Np ten z trainerami. Mapa zaprawde jest ladna. Mam nadzieje ze naprawde bez bugow itp. Moze wbije, chociaz ciezko stwierdzic czy znajde wogole czas na gre bo gram teraz bardzo malo.
Po starcie sie okaze czy to server na kilka miesiecy/lat i bedzie ciagle 300 lub wiecej osob. Czy kolejny na 2 tygodnie dla gildi na wary :)
Kasyna, boiska itp moga przedluzyc zywotnosc servera. Dlatego dobrze ze sa.

TAK NAPISALEM TEN POST TYLKO DLA REPUTA! ODKRYLISCIE MOJA TAJEMNICE! :/

oo Napewno wbije;d!! podobaja mi sie takie otsy dopracowane ; ]Serwer napewno przyciagnie setki osob;]Oczywiscie zagram;]!!!! Licze na obiecane;dp

Status
Zamknięty.
Back
Do góry