-Tibia 8.60 Castera.pl Rewolucja Wsrod OTSow RL MAP/REAL WAR ! SPRAWDZ ! START 23 kwiecie?

Status
Zamknięty.
Odp: Castera.pl Rewolucja Wsrod OTSow RL MAP/REAL WAR ! SPRAWDZ ! START 23 kwiecie?

Fajny serwer na pewno wbij? z kolegami. Super systemy i w ogule a mapa po prostu sweet.
8/10

Odp: Castera.pl Rewolucja Wsrod OTSow RL MAP/REAL WAR ! SPRAWDZ ! START 23 kwiecie?

Zapowiada si? ciekawie napewno wejd? .Zrobi?e? kawa? dobrej roboty :)

Szanowny Team'ie Castera.pl, czy jest przewidziane w pierwszych dniach startu event typu "100pkt w sms shopie po zdobyciu ~150~180LV", bo naprawd? nie chc? robi? fikcyjnej gildii i bawi? si? w proxy, a tak chocia? by?oby na bro? lub softy lub kas?. Od zera nie u?miecha mi si? zaczyna? na kolejnym serwerze, a ?eby wysy?a? sms przyznam si? szczerze, ?e jest ze mnie zbyt du?y 'dusigrosz' :)

Jeszcze jedno mnie ciekawi jakie s? statystyki loot, skille&magic bo nigdzie nie mog? znale??.
Dzi?ki za odpowiedz!

Ostatnia edycja:

Jeszcze jedno mnie ciekawi jakie s? statystyki loot, skille&magic bo nigdzie nie mog? znale??.
Dzi?ki za odpowiedz!

Skill x25
Loot x2
Magic x15
Spawn x2
Prot. lvl 50

Bardzo prosz? :)

a ile frag?w na RS?

Start juz dzisiaj przypominam wszystkie gildie ktore nie pisaly jeszcze do nas o pkt prosze pisac na numer gg : 7094929 (przypominam najpierw musza byc czlonkowie gildi + sprawdzamy kazdego ip)

Pozdrawiamy i zyczymy milej gry !

Frag?w dziennie na RS = 10
Frag?w tygodniowo na RS = 35
Frag?w miesi?cznie na RS = 160
D?ugo?? trwania RS = 1 dzie?

Frag?w dziennie na BS = 15
Frag?w tygodniowo na BS = 50
Frag?w miesi?cznie na BS = 250
D?ugo?? trwania BS = 2 dni

Ostatnia edycja:

Super zapowiada si? ots, pewnie sporo team?w wbije i b?dzie dobre oro, nie podoba mi si? ?e tak ma?o frag?w na rs, od 30 by m?gl by? rs, ?eby ludzie nie bali si? pkowa?... 9/10

nie podoba mi si? ?e tak ma?o frag?w na rs, od 30 by m?gl by? rs, ?eby ludzie nie bali si? pkowa?... 9/10
Zrobili?my tak aby gracze, kt?rzy nie maj? ?adnego teamu te? mogli sobie wyj?? spokojnie z depo.

~~ odswiezam, i chcialbym takze przeprosic za te male bledy na starcie, juz powoli all ogaraniamy, i jeszcze raz mowie nasz serwer nie upadnie !

~~ Refresh, zapraszamy !

Zapraszam na serwer, bo nie ma si? z kim bi? ;/
Wbijac gildie zobaczymy kto da rade Bad boys :)

@
No nic trzeba szukac nowego serwera, bo 20 ludzi to za ma?o i te bugi. Zapraszam oken kupowanie assinek za 25 gp sprzedawanie za 100. Tak ladnie sie zapowiadalo, ale wybrali tutow ktorzy nie umieli zadnego buga znalezc.

Ostatnia edycja:

To Jest Serwer
Czeka?em Na Taki :]
10/10 !

Huhu widze ze restart pewnie juz naprawione wszystkie bledy wbije napewno !! bo ots mi sie tak podobal ze masakra

Tak... restart wi??e si? z naprawieniem wszystkich b??d?w, kt?re wyst?pi?y poprzednio.
Wszystkie gildie ktore maja zamiar grac na naszym serverze proszone sa o zgloszenie sie pod numer gg : 7094929

- Po starcie punkty rozdamy dla wszystkich aktywnych teamow.

Gildie ktore juz sie zapisaly

- Life A Gambles(30+os.)
- Immortal(25+os.)
- Hardcorowe Ogary(25+os.)
- Demoralize (20+os.)
- Ice Defenders (50+os.)
- Fatum Crew (40+os.)
- Rising Phoenix (20+os.)
- Respect (20+os.)
- ForWard (30+os.)
- Watch Your Back (30+os.)
- Impulse (35+os)
- Vide Cui Fide (40+os.)
- Bez Dasha Nie Ma Rasha(20+os.)
- KMB (40+os.)

O godzinie 6 rano 30.04 zostana rozdane pkt dla osob ktore beda miec :

Event's
- Najwiekszy Lvl (150 pkt)
- Najwiekszy Mlvl (150 pkt)
- Najwiekszy Axe (100 pkt)
- Najwiekszy Sword (100 pkt)
- Najwiekszy Club (100pkt)
- Najwiekszy Distance (100pkt)

Pierwsza osoba ktora wykona wszystkie taski dostanie nagrode 500 premium points ( u nas taski robi sie pokolei a nie wybiera, wiec szybko dojdziemy do tego kto pierwszy zrobil taski)

skoro tym razem wszycho jest dopracowane to wracam na otsa ;)

fajny ots zarejestruje si? i b?de gra? na nim :)

Nie polecam OTS - wsp??praca na temat bug?w z Godem wygl?da?a tak :
http://img51.imageshack.us/i/dowdf.png/
Nawet nie chcia? kiwn?c palcem kiedy wspomnia?em o b??dach. Tak?e na tym serwerze jest ma?o graczy.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry