• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

~Celesta Life~

Odp: ~Celesta Life~

@Kazsha
Juz jest k Armor, teraz robie deserta i kupuje Medusa shield oraz jeszce przed desertem dwarven axe od qmpla:cool: na buty uzbieram na samym koncu (fur) i teraz sellne noble arma i crown helma i za to kupie crusader helma (jak nie starczy to dozbieram lub od qmpli wyzule< pozycze>) xD

Our partners and their custom servers:

@Drakonne woho ?adnie 106 lvl GZ, le? do 150 minimum, bardzo ?adny domek, estetyczny wystr?j, a nie nawrzucanie ?mieci :) Mam pytanko, ile kosztowa? ci? ten tw?j sword?
@sereczek55 no, no skill 65 na 20 lvl to nie ma?y wyczyn (wiem, bo m?j kuzyn skilluje dzie? w dzie? i ma na knighcie na 18 lvl skill 58~) Podexp do 25, wyskilluj do 70 i kupuj pacc ;D
Ps. Popracuj nad eq (wiem, na skillu du?o kasy nie wchodzi, id? troch? pozarabia? ^^)

Teraz g??wnym celem jest wyexpienie Marysi do 100, potem b?d? my?la? nad reszt?. Emerald Sword to na Cele?cie koszt 350-400 k zale?nie od sprzedawcy. Ja kupi?em go za 350 k po czym opchn?li?my SoVa za bodaj?e 100 k wi?cej ni? chodzi czyli 300k wi?c wyda?em na niego tak naprawd? 50k.
Na dniach znowu wracam do expa drutem wi?c dostaniecie ssy.

Pozdrawiam,
Drakonne.

Jutro screeny z Marysi z Full SD Waste, mo?e co? z mateusza. Tak btw. mam na sprzeda? chatk? w Venore t? na SS-ach wy?ej, gdy? kupi?em 149 SQM w Edron.

Pozdrawiam,
Drakonne.

@Fronczek
Expie r?cznie, u?ywam tylko anty parala, tak btw. mam final warning. ;x

Ostatnia edycja:

Dopiero co mia?e? bana za knightcie za u?ywanie bota, a ty nadal nie przestajesz :p. Teraz byle do setnego poziomu druidem, wykonaj inq, a potem b?dziesz m?g? chodzi? jako sioher na hunt inq boss?w, ?wietny zysk. Powodzenia.

Wypada co? wrzuci?:
mateuszwajha.jpg

(149 SQM 6 ???ek Edron)

Na razie nie expie bo nie mam czasu.

Na od?wie?enie tematu dam screena i zach?cam ?ebyscie rownie? pochwalili sie swoimi postaciami i komentowali innych postacie:P

Rybki lowie xD jakby ktos chcial kupic sprzedam tanio 45 pala bez eq za cc
fishzselene.jpg

Ostatnia edycja:

Widze ?e prawie nikt nie gra na Cele?cie (lub nie chwali si? ss'kami). Dlatego od?wie?am Temat i postaram si? wkleja? na ka?dym adv. jak?? fotke lol. Aktualnie wbijam 8 lvl (tak jestem dalej na rooku), jak wyjd? to dam edita a w nim b?dzie fotka.

P.S.

ZAPRASZAM NA CELESTE !!

Witam tak?e zaczo?em gra? na cele?cie. m?j nick to Sir Satari
A tutaj ss ze skilowwania
beztytuunvq.png

Po??czone // Budzik

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Widz? ?e nikt nie chce dodawa? zdj?? wi?c ja wrzuc? :P

Niestety pacc si? sko?czy? :P W czwartek wyp?ata wi?c postaram si? wrzuca? zdj?cie z hunt?w :P heh:D Zapraszam do komentowania zdj?? i wrzucania swoich to nie boli;]

Te? co? dodam z noob palladyna :)

324.bmp

Wiem ?e kiepsko szczeg?lnie ze skillami. W weekend mam zamiar troch? poskillowa? bo teraz ma?o czasu, a zreszt? small ston?w nie mam :/

Gratulacje dla wszystkich. Sporo os?b dodaje SS'y w tym temacie. Tylko szkoda, ?e takie ma?e lvle, bop jak by by?y wi?ksze to fajny team by?cie mieli.

Back
Do góry Bottom