• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

~Celesta Life~

Our partners and their custom servers:

Odp: ~Celesta Life~

Widz? m?j ?wiat :) Szkoda, ?e ju? w Tibie rzadko gram bo by? knightem poexpi?. Ale co zrobi? jak nie ma czasu? :/

Og??em ?wietne screeny, i mam nadziej? ?e temat si? b?dzie dalej rozwija? :D

e483182e25cd.png

Notka moderatorska:
Obrazki wstawiaj w tagach
mod]

Ostatnio edytowane przez moderatora:

hehe ?adnie wam wszystkim idzie :) ja w?a?nie zacz??em swoj? przygod? na celescie fajny ?wiat du?o polak?w i z reszta mam du?o koleg?w z rl nic mi nie pozostaje tylko ?yczy? wam szcz??cia :) p.s ja te? nie d?ugo wrzuc? jakie? zdj?cia :D

Ma?y awansik Knightem.

I mam pytanie: co jest lepsze golden legs czy zaoan legs, i gdzie mam skilowa? na slimach?

Ostatnia edycja:

Panowie, Anlan Adwan, m?j nick. 53 Palladin, zaczynamy gre ;) Dzi? mo?liwy 54. ENJOY~

Stan Postaci (samo eq)
i071g26.png

Ostatnia edycja:

Kolejne ss'y, dodam ?e wczoraj kupi?em Pacc'a. :)

Tutaj 70 skill:
66150979.png

Pierwszy dragon po na prawd? d?ugiej przerwie i pierwszy paladynem, nie zu?y?em ani jednego pota:

pierwszydrag1.png

pierwszydrag1.png

Nie s?dzi?em ?e dragi maj? tak? s?ab? obron?, na pierwszym dragu wykona?em sw?j best hit, 204 :). Niestety nie zdo?a?em tego uwieczni? na screenie.

Podsumowuj?c m?j ma?y huncik drag?w:
-Zabi?em 7 drag?w.
-Straci?em 11 helth potion?w i 4 mana potiony (Tak du?o poniewa? przez przypadek zlurowa?em 2 dragi)
-Zyska?em 214 gp, 9 dragon ham'?w, 17 burst arrow'ow.

@Kubixox
Ubi? draga na 25 lvl nie jest ci??ko, ale gratz.
Dokup BoHy :)

@GM Rudy
Co by tu powiedzie? ? gz?

@top
Powodzenia ?ycz?.

but nie moge sie zalogowac przez beta clienta wyskakuje co? takiego, jeszcze rano mog?em
You are not logged into your account. Please login at the website first.

siema siema ! od jutra bede codziennie dodawal nowe SS! zacze?em nie dawno grac ale bez sensu bylo dawa? ss pierwszych lvli ! a wiec szykujcie sie na SS :P

ed - jeszcze dzis dodam jak wbijam 30 lvl ;p bo da?bym jak 29 ale lepiej r?wny lvl ;p pozdro

Ostatnia edycja:
Back
Do góry Bottom