Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

))
))
)))Skory ale g?wno wiesz ;pwiem ze kosmos zaczol siadac przez te crashe od collocorpusa

10-50 - 30x
51-80 - 15x
81-130 - 8x
131+4x
np:
Ogarnij serwa jak możesz i startuj oby z fartem
R?b ots dla graczy a nie dla kasy jak na kosmosie, wtedy bd miał i graczy i hajs;d. Co do rpg - evo to najlepszy pomysł jaki może być co do serwera evo na kt?rym jest konkretne oro, nie czekasz 15-stki żeby wpaść po kolejnego wroga i jeszcze wiele wiele innych pozytyw?w, kt?rych nie będę tutaj wymieniał. Jedynym mankamentem jest exp i pacc za sms. Ten pacc zniechęci multum ludzi kt?rzy bd chcieli wbić, np dzisiaj opowiedziałem kumplowi o serwerze zjarał się chłopak że wreszcie się pooramy a jak dodałem o paccu no to odrazu zwątpił. Co do exp stage, pamiętaj że to jednak evo do pvp, także ja bym dał coś takiego.
Exp stage jest dobry co podal Zool mapka swietna pomysly tez masz swietne.Mam do was prosbe a mianowicie :
Mam Questy i chcia? bym ?eby z ka?dego questa item by? cos warty / potrzebny i brakuje mi pomys?ow ;d
Banshee 60 lv [Boh/Gs/itp]
Anni 100lv [Spellbook +3 | Shield +3axe/club/sword | Lepszy ?uk]
Dhq 100 lv [brak pomyslu]
Poi 80 lv [Nagroda z 6 roomow osobno [Brak pomyslu]]
Dwarven Forgoten Quest 130 lv [Scyzoryk / Magic wall (niekonczacy sie) / Drzewka (niekonczace sie)]
Cosmos Quest 160 lv [Sword/Axe/Club/C arrow/Wand]
Random Quest 200 lv [Brak pomyslu]