-Tibia 8.60 Celots - Evolution RPG - The Best OTS

Status
Zamknięty.
Odp: Celots - Evolution RPG - The Best OTS

@up Mapa jest juz 90% skonczona szukam reklamatorow i biore sie za skrypty

Ots wygl?da zaje'''' :)
Jeste? ?wietnym mapperem ( a na pewno masz du?o kreatywno??i )
Gdyby? potrzebowa? jakiejkolwiek pomocy ze strony programowania napisz mi na gg/pw (b?d? w sobote).

Zool Kosmos kiedy by?y jego pi?kne chwile kwit? ka?dy wbija? wiadomo juz starosc nie pozwolila temu serwerowi sie utrzymac ;]

no ale bardzo pozytywnie odbieramy to z moimi kumplami ze ty sie zebrales na sily i robisz nowego otsa ;] pamietaj lepiej go pozniej odpalic ale go dopracuj pod kazdym wzgledem zebysmy mogli cieszyc sie z rozkoszy gry na twoim serwie ;)

Kolega ma racje ze otsmateria jest dopracowany wiesz te wszystkie gadzety w depo na mapie w roznych miejsach chodzi o te rozne miejsca ktore sa zapelnione nie puste kratki;/
miejsca wal uswietnij wiem ze to potrafisz ;]

NIe wbijam nigdzie czekam na twojego otsaaaa oby? nas usatysfakcjonowa? ;)))

jezeli chodzi o reklame pisz na mojego gadu jak zawsze co i jak i gdzie promowac otsa do???? si? zeby to by?? edycja mega mega ;)))

Robisz serwer na kt?ry wiele os?b czeka miejmy nadzieje ze sie doczekamy i nas nie zawiedziesz;]

dodawaj jakies screeeny balans dopracuj tam wiesz edka ;] hehhe swiruje oczywiscie ciesze sie ze zool stanol na nogach i robi cos calkiem nowego chociaz bys juz stronke odpalil albo zakupil zeby wiara mogla czytac i zakladac konta doda to smaku tym ktorzy oczekuja na ni? ;]

Oczywiscie mam nadzieje ze acc menager bedzie inny i pokazesz pelna klase na jaka ciebie stac ;p collocorpus nie zniszczy chyba znow tobie serwera zawsze i wszedzie gralem na komosie kazda edycja i wiem ze kosmos zaczol siadac przez te crashe od collocorpusa ty to wiesz i my to wiemy ;] poloz materie na kolana dobrze wiem ze wy miedzy sobie rywalizujecie ;] stronka ma byc wiesz tip top ja moge byc po prostu pomagierem teraz studia zaoczne i praca wiec moge tobie pomagac chyba ze masz ludzi od tego no to wiesz ;]

pozdroo i ludzie komentujcie piszcie kosmos to by? serwer dla ludzi z klas??? te openki te battle achhh zostaje w pamieci konkretne teamy gra?y te akcje po 10 teamu w miescie kazdy team na kazdy ach to oro miejmy nadzieje ze wroci Zool i powali na kolana te wszystkie noobskie otsy na jeden miech ;))))

wiem ze kosmos zaczol siadac przez te crashe od collocorpusa
Skory ale g?wno wiesz ;p
Kosmos Pad? przez moj? nieobecno?? i b??d "Mo?liwo?? summonowania Massive fire elementali" z anni II ...

Wracam do projektu po kr?tkiej przerwie :

Co? ma?ego na pocz?tek :

Co do Servera planuje odpalic go na d?uzej :
Z pacc za sms. [dostepny za sms oraz w inny sposob o ktorym dowiecie sie wkr?tce...]
Itemami z questow / potworow
Z ma?o zruznicowanym "Exp Stage" poniewa? to on zrobi? otsy nudne ...
Ludzie w 1h wbijaja 0-200 lvle a potem w 1h 201-210 ... ka?dy trafi chec/ochote na dalszy exp
Jaki byscie proponowali exp ? i co sadzicie o takim :
Kod:
10-50 - 30x
51-80 - 15x
81-130 - 8x
131+4x

Odrazu dodam ze nie bedzie nowych potworow typu "King"/"Assassiny"/"Yeti" ...
Jedynie drobna edycja potworow typu "Warock" zeby nie znikal
Co ulatwi "botterom" expienie =]
Co do Banow/Zabijania botterow odbedzie sie glosowanie

Ostatnia edycja:

Wed?ug mnie pacc za sms to z?y pomys? poniewa? odstraszy to graczy natomiast exp mo?e by? aczkolwiek lekko bym go zwi?kszy? :P np:
10-50 - 30
51-80 - 20
81-120 - 15
121-150 - 10
151-180 - 8
181+ - 4

@up
I znowu ots b?dzie nudny z racji tego ze
180 lv wbije sie w 3h
a z 180-200 bedzie sie wbijac kolejne 3h =[

Mam do was prosbe a mianowicie :
Mam Questy i chcia? bym ?eby z ka?dego questa item by? cos warty / potrzebny i brakuje mi pomys?ow ;d
Banshee 60 lv [Boh/Gs/itp]
Anni 100lv [Spellbook +3 | Shield +3axe/club/sword | Lepszy ?uk]
Dhq 100 lv [brak pomyslu]
Poi 80 lv [Nagroda z 6 roomow osobno [Brak pomyslu]]
Dwarven Forgoten Quest 130 lv [Scyzoryk / Magic wall (niekonczacy sie) / Drzewka (niekonczace sie)]
Cosmos Quest 160 lv [Sword/Axe/Club/C arrow/Wand]
Random Quest 200 lv [Brak pomyslu]

Zool twoj exp dobry pomysl ;]
pacc za sms dobry pomysl;]
soory wiem ze ciebie nie bylo i przez te massivy gralem na kazdej edycji ;]

ale naprawde wloz w to max zeby bylo ok zeby nie bylo bugow to pacc za sms wypali i miasta dla pacc jak to kiedys sie gralo na galaxi ;] wiadomo wstrzymac sie miech ale odpalic otsa Miodzio ;] jezeli by chodzilo o promowanie napisz na gadu czy tutaj co i jak i gdzie wklejac.

Dodaj jakies nowe sreeny bo zachecasz coraz bardziej ;]

dodawaj caly czas czekam :D

Fajny serverek.. hmm ciekawy ale nie widzi mi sie evorpg.. ;/
fakt fajnie jest sobie wykona? questa i mie? satysfakcj?, ?e ma sie itemke kt?ra maja nieliczni.. ;D

Ale Rpg nie pasuje do evo.

Nie polecam..

szczerze na bak bedzie ciekawie no ale musisz posatwic na dedyku co nie siadzie wszystkie otsy siadaja jeden za drugim ;)

dodawaj jakies screeeny pisz kiedy staart czy cos bo czekamy i czekamy :"D

No dobra, pozwol? sobie skomentowa? tw?j serwer. Wszystko wygl?da naprawd? ?wietnie, lecz : Na kilku "uj?ciach z gry" zobaczy?em niedopracowane elementy. Nie wiem, czy odechcia?o Ci si?, czy co..? Zaraz zapewne zostan? zasypany komentarzami "Gdzie? LoL? Chleb ?okciem? Ja tu widz? inaczej" itp. Dlatego dla jasno?ci skr?c? swoj? wypowied? - Masz zapa? i wielki talent, lecz po prostu NIE CHCE CI SI?! A przynajmniej z mojego punktu widzenia tak wida?. Pozdrawiam i wcale Ci? nie zjem - Damian 113

To jak bedzie kiedys ten start ?
Nie moge juz sie doczekac ;p

Zozolku, stare czasy kosmosa... do dziś łezka w oku się kręci :) Ogarnij serwa jak możesz i startuj oby z fartem ;) R?b ots dla graczy a nie dla kasy jak na kosmosie, wtedy bd miał i graczy i hajs;d. Co do rpg - evo to najlepszy pomysł jaki może być co do serwera evo na kt?rym jest konkretne oro, nie czekasz 15-stki żeby wpaść po kolejnego wroga i jeszcze wiele wiele innych pozytyw?w, kt?rych nie będę tutaj wymieniał. Jedynym mankamentem jest exp i pacc za sms. Ten pacc zniechęci multum ludzi kt?rzy bd chcieli wbić, np dzisiaj opowiedziałem kumplowi o serwerze zjarał się chłopak że wreszcie się pooramy a jak dodałem o paccu no to odrazu zwątpił. Co do exp stage, pamiętaj że to jednak evo do pvp, także ja bym dał coś takiego.
1-30 100x
31-50 80x
51-80 50x
81-100 30x
101-120 20
121-150 10x
151-180 7x
181-200 5x
201-250 3x
251-400 2x
401< 1x

Myślę że sensowne rozwiązanie, na początku szybciej leci jak to na evo przystało, p?źniej wolno co ograniczy bieganie 400 lvli po mapce i spamowanie cholernego UE.
Pozdrawiam starych graczy kosmosa, z kt?rymi się biłem; )
Draugh/ Reborn /

Ostatnia edycja:

No no serwerek pierwsza klasa tylko ten Pacc za SmS :( Exp stage jest dobry co podal Zool mapka swietna pomysly tez masz swietne.

Mam do was prosbe a mianowicie :
Mam Questy i chcia? bym ?eby z ka?dego questa item by? cos warty / potrzebny i brakuje mi pomys?ow ;d
Banshee 60 lv [Boh/Gs/itp]
Anni 100lv [Spellbook +3 | Shield +3axe/club/sword | Lepszy ?uk]
Dhq 100 lv [brak pomyslu]
Poi 80 lv [Nagroda z 6 roomow osobno [Brak pomyslu]]
Dwarven Forgoten Quest 130 lv [Scyzoryk / Magic wall (niekonczacy sie) / Drzewka (niekonczace sie)]
Cosmos Quest 160 lv [Sword/Axe/Club/C arrow/Wand]
Random Quest 200 lv [Brak pomyslu]

Dhq - Rainbow shield Winged helmet Pirate boots (Do winged helmeta np +20 speeda, a do pirate bootsow +2% mp i hp)

POI - Napewno Softy, Sprite Wand, do wyboru kusza, miecz, axe, club, do wyboru Yala Arm, Yala Mask, Yala Leg, Jakies ozdobki, cos kasy np. 100cc

Random Quest - Ceremonial Mask (bedzie dodawala jakies bonusy), Eagle Shield (tez jakos edytowany), Ranger Legs (tez by dawal jakies bonusy) i BunnySlipers (tez by dawal jakies bonusy)

Pozdrawiam,
Maly Glod

Projekt aktualnie przycichł z powodu braku kasy na dedyka [pracuje nad tym ^^]
Dołączyłem do projektu strony [do uploadowania] niedługo o niej usłyszycie oraz o powrocie "Celots'a" =)

@Ots - Nie nie mam aktualnie żadnego ots'a.

Drugi screen to ukradziony pomys? mapki od Blackq a on m?wi? ?eby nie kra?? bo to dla jego ots.

Cos dla zwiedzajacych a moze uciekajacych ?

Otwieram na ?yczenie autora.

Cacy. Tylko szkoda, ?e tak p??na pora. Wszystko chcecie dopracowa?, ale lepiej odpali? nied?ugo(max. 7dni) i dopracowywa? rzeczy w updatach.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry