• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Cena si?owni.

Status
Zamknięty.

Mervix

Active User
Marzec 8, 2010
Liczba reakcji
9
Mam takie do was pytania ...

Czy macie si?ownie w miescie ?
Je?eli tak to ile kosztuje ona miesi?cznie lub godzina ?

U mnie niestety w miescie si?ownia kosztuje 50 z? miesi?cznie ( 5 z? = h )

A wi?c czekam na wasze odpowiedzi.

Odp: Cena si?owni.

Niestety moje miasto nie jest na tyle du?e, ?eby wybudowa? w nim si?ownie, ale na wojskowym basenie jest kilka przyrz?d?w rodem z si?owni, typu sztanga, bie?nia i tym podobne. Wst?p tam od niedawna jest tylko dla wojskowych, wi?c si?owni nie mamy.

Ja p?ac? 80 z?otych miesi?cznie i nie uwa?am, ?eby by?o to zbyt drogo. A karnet jednorazowy kosztuje 18 z?otych.

@Mervic
Mam 16 lat. A co do przyrz?d?w no to wsz?dzie przecie? powinny by? takie same. Ale do tego jeszcze mam sale cardio.

Ostatnia edycja:

Tanio masz na tej si?owni, u mnie jest tak, jak nie masz osiemnastu, to p?acisz jeszcze za lekcje instruktorem i ?wiczenie pod nadzorem, wi?c na miesi?c wynosi to 240~ z?otych, wi?c wola?em sam sobie si?ownie zrobi?. : )

Strasznie u was drogo. U mnie silownia to koszt 5 dych miesiecznie chociaz i tak chodze za darmo. Poza tym co to za glupota pytac o "przyzady". Wszedzie znajdziesz to samo. Jak zamierzasz cwiczyc dluzej albo wiesz ze czasem bedziesz sie opierdalac to zrob swoja silownie. Uzbieraj 300-400 zl, na poczatek wystarczy.

W moim mie?cie jest chyba z 6 si?owni
Ceny wymieni?:
Hotel Mazowiecki(5z? ca?y dzie?, 50z? karnet na miesi?c)
Si?ownia Apollo(8z? godzina, 80z? karnet w tym instruktor/miesi?c)
Ko?ci??(5z? godzina/60z? karnet miesi?c 180 karnet 6mie?iecy)
W dalszych nie by?em tak wi?c nie wiem :(

To zale?y, najni?sza stawka za karnet na miesi?c jak? znalaz?em, to by?o 50z?, najwi?ksza 160z?. Ceny zazwyczaj s? zawieszone przy 100z? ; )

Zale?y u nas w mie?cie jedna fajna 5z? od 15-do 21 a karnet na miecha 40z? ;)))))

U mnie na mie?cie ceny zaczynaj? si? od ~40z? a ko?cz? na max 75~.

Przeczyta?em ca?y temat i s?dz?, ?e macie tanio na tych si?owniach. U mnie ceny wahaj? si? ko?o 150 z?. Mam nadzieje, ?e karnety staniej? ; )

U w Gdyni za si?ownie p?aci si? 80 z? miesi?cznie. Dostajesz za to ko?ystanie z si?owni oraz trenera.
Jednak ja z kumplami zbudowali?my w?asn? si?ownie, zabulili?my par? kafli ale za to mamy za darmo. Mamy tam atlas, wyci?g, ?awk? z modlitewnikiem, dobre obci??enie oraz gryfy. Nie ma zbytnio luksusu ale wa?ne ?e wchodz? brzuchy, klata, kapturki, przedrami?, biceps, triceps itp.

Oj u mnie oko?o 120 z? ... W Hotelu Qubus ... Ale tam jest full wypas ... Naprawd? polecam ... !!

U Mnie cena dobrej si?owni z dobrym sprz?tem to koszt 60 z?/miech a 7z? godzina ;-).

Miesi?c - 80z?
Dwa tygodnie -?rednio pami?tam ale chyba 50z?
Jednorazowe wej?cie - 10z?
Jakiego karnetu by? nie kupi? mo?esz ?wiczy? od otwarcia do zamkni?cia si?owni. Nie musisz mie? 18 lat wi?c oszcz?dzasz na instruktorze.

U mnie w mie?cie karnet miesi?czny kosztuje 65 z?otych, wydaje mi si?, ?e cena dobra. Jednorazowe wej?cie kosztuje 8 z?otych.

U mnie jest 50 zl na miesiac, 90 zl na 2 miesiace, 230 zl p?? roku nie jest to chyba najdro?ej. Osobi?cie na si?owni? nie chodz?, wystarcz? mi w domu hantle i plan treningu.

Dobra ch?opaki dzi?ki za informacje.
Temat do zamkni?cia.

u mnie karnet otwarty na ca?y miech 119z?
inna opcja to 8 wej?? za 79z? (trzeba wykorzysta? w przeci?gu miesi?ca)

wniosek: tanio masz xd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry