-Tibia 8.60 CerberiaRPG.com ? REAL MAP ?? REAL RPG ?

Status
Zamknięty.

SkyTech

Advanced User
Sierpień 4, 2010
Liczba reakcji
11
CerberiaRPG.com OFFICIAL START​

CerberiaRPG.com Official Trailer

Jak zauwa?y?em, wielu z Was pragnie innowacji w ?wiecie OT. Rutyn? staje si? ci?g?e szukanie to nowego serwera. W ci?gu jednego tygodnia startuje 10 serwer?w typu orsh. 3/4 z nich posiadaj? map? Materii w mniejszym lub wi?kszym stopniu edytowan?. Stoj? tydzie? g?ra dwa, nast?puje reset i odpalana jest kolejna edycja. Na ka?dym z tych serwer?w wszystko jest dziecinnie proste. Nikt nie musi si? m?czy? aby cokolwiek uzyska?. Gildie dostaj? punkty w niewyobra?alnych ilo?ciach. Zamawiaj? wszystko co potrzebuj?, graj? g?ra kilka dni i opuszczaj? serwer rozrzucaj?c ca?y dobytek w Temple b?d? Depo. To mi?dzy innymi niszczy ka?dy z tych serwer?w.

Wracaj?c do tematu, serwer kt?ry pragn? Wam przedstawi? b?dzie jedyny i niepowtarzalny w swoim rodzaju. Wielu z Was z pewno?ci? zat?skni?o za klasycznym REAL serwerem. Sta?y experience rate, real addon system, dopracowana mapa, wszystkie questy ? Zgadza si?, to wszystko znajdziecie tylko u nas !

Rates:

Experience: 8x
Loot: 3x
Magic: 10x
Skills: 30x

Informacje:

- Perfekcyjnie odwzorowana real mapa
- Ponad 600 odwzorowanych NPC
- Odwzorowane paralyze rune
- Oko?o 1100 domk?w
- Guild War System
- Real Loot
- Automatyczny system najazd?w
- Perfekcyjnie odwzorowany balans czar?w
- Mn?stwo odwzorowanych skrypt?w
- Real tibia quests: Annihilator, Pits of Inferno, Inquisition, Banshee quest, Dream Challenge quest, Killing in The Name of quest, Demon Oak quest i wiele wi?cej.

CerberiaRPG - Intro

Enjoy IT !

Odp: CerberiaRPG.com ? REAL MAP ?? REAL RPG ?

Dawno nie by?o dobrego rl serwera. ?adna zapowied?, wida? ?e si? przy?o?yli?cie.

Intro jest pi?kne ; *
Serwer zapowiada si? na prawde dobrze, je?li wszystkie systemu dzia?aj? bezb??dnie to bedzie to jeden z najlepszych RL serwer?w, gratulacje i powodzenia itd

Po zobaczeniu INTRA oraz przeczytaniu zapowiedzi zapowiada si? bardzo fajny serwer na bardzo bardzo d?ugi okres. My?l? ?e ten projekt wypali i zostanie w pami?ci polskiej sceny OTS.

10/10

Jestem ciekaw kiedy mniej wi?cej start ots'a
Nie ukrywaj?c ka?dy czeka? na takiego ots'a lecz-
enibia.pl te? bardzo dobry serwer- ma?y exp itp
Po kilku tygodniach liczba os?b zmala?a, nie wiem co chcecie zrobic aby ludzi zostali na serwie.
Ale wydaje mi si? ?e jedynym dobrym rozwi?zaniem jest postawienie mocnego serwa, bez przesady z upi?kszaniem.

Hmmm.... no nic jak wiele projekt?w zapowiada sie **** lecz 80% z nich wgl nie startuje
Tak?e ja spokojnie obserwuje : )

No no zapowiedz bardzo fajna ,tak wi?c teraz nie pozostaje nic innego jak czekac na start :P

Za duzy exp proponowa?bym da? x4 a w sms shopie zamiast itemkow da? pacc

Ots bardzo dobry, a co do intro lepszego nie widzia?em. Wida?, ?e si? przy?o?y?e? :]

Exp jest wr?cz zajebisty a Pacc za sms na OTS to ju? kurwa jest pora?ka :D
Wbije na pewno , my?le ?e nie bedzie free pkt , bo po co? ten SMS shop jest xD
Pozdrawiam Maniek , !!Czekamy na start!!

Odp: CerberiaRPG.com ?

Experience x4 to troszeczk? za ma?o, 8x wydaje mi si? by? odpowiednim kompromisem. Co do SMS SHOPu, nie b?dzie item?w, znajdziecie w nim tylko PACC na 3, 7 i 30 dni. Punkt?w na gildie r?wnie? u nas nie znajdziecie.

Ju? nied?ugo ruszy faza testowa. Wpu?cimy na serwer kilka gildii aby przetestowa?y balans i sprawdzi?y questy.

Pozdrawiam,
SkyTech

Kiedy mozna sie spodziewac startu? + -

9/10
od jakiegos levela, powiedzmy 150 mozna byc zmniejszyc exp moim zdaniem

Dok?adnej daty startuj nie znamy i zapewne zostanie podana dopiero w chwili gdy wszystko zostanie uko?czone. My?l?, ?e oko?o 3-6 tygodni powinno nam w zupe?no?ci wystarczy?.

Pozdrawiam,
SkyTech

hehe, czas na reaktywacje ^^

Zapowiada si? naprawd? ciekawie, jednak?e wol? mniejszy mno?nik do?wiadczenia oraz jeszcze wi?kszy RPG.
Znowu sobie nie umil? ?ycia i nie pogram na tym prywatnym ?wiecie.
Ale co tam, programowanie i tak daje sporo przyjemno?ci ni? sama gra ^^

Ten skill 30x tez troche za duzoZe chyba trening monkow nie bedzie to ok.Exp 8x tez mi sie wydaje ze za szybko beda 300lvl biegac.Jakby bylo od 4do 6x to bylo by git.Ale i tak czekaM NA START :)Initro super:))

Ten skill 30x tez troche za duzoZe chyba trening monkow nie bedzie to ok.Exp 8x tez mi sie wydaje ze za szybko beda 300lvl biegac.Jakby bylo od 4do 6x to bylo by git.Ale i tak czekaM NA START :)Initro super:))

Tak jak napisa?em, 100% RPG, nie b?dzie ?adnych training monk?w :)

Dzisiaj planujemy otworzy? beta wersj? ACC Makera. Mamy nadziej?, ?e Wam si? spodoba.

Pozdrawiam,
SkyTech

ACC Maker zosta? ju? praktycznie uko?czony.

Zapraszam do ogl?dania i wyra?ania swojej opinii.

Pozdrawiam,
SkyTech

Status
Zamknięty.
Back
Do góry