-Tibia 8.60 CerberiaRPG.com ? REAL MAP ?? REAL RPG ?

Status
Zamknięty.
Odp: CerberiaRPG.com ? REAL MAP ?? REAL RPG ?

Acc maker jest naprawde zajebisty, tylko proponowa?bym waln?? takie wi?ksze logo.

Ten serwer zapowiada si? znakomicie, na nim jedynie b?dzie mo?na pogra? przez d?u?szy okres i nie martwi? si? o reset.

Polecam

ACC maker,bardzo wyjatkowy,super grafika.A dlaczego w server info jest tibia 8.50?Co myslicie zeby zrobic pacc runy.Bo jezeli w shop ma byc tylko pacc.Wiec moze zrobicie w postaci runy czy cos takiego.I wtedy jezeli ktos nie ma kasy na sms moze zdobyc zloto w grze i kupic takiego pacca od gracza w postaci runy ktora uzywa sie na siebie...gralem na takim serverze i duzo chetnych bylo na kupno pacca od gracza za Gp.

Odp: CerberiaRPG.com ?

Odp: CerberiaRPG.com ?

ACC maker,bardzo wyjatkowy,super grafika.A dlaczego w server info jest tibia 8.50?Co myslicie zeby zrobic pacc runy.Bo jezeli w shop ma byc tylko pacc.Wiec moze zrobicie w postaci runy czy cos takiego.I wtedy jezeli ktos nie ma kasy na sms moze zdobyc zloto w grze i kupic takiego pacca od gracza w postaci runy ktora uzywa sie na siebie...gralem na takim serverze i duzo chetnych bylo na kupno pacca od gracza za Gp.

Bardzo dobry pomys?, we?miemy go pod uwag?.

Pozdrawiam,
SkyTech

To jest Bardzo dobry pomysl.Rozumiem mnie typowo sta? na Smsy.Ale niekt?rych nie,a jezeli gracz zobaczy na trade "sell pacc 30 dni np.10cc to nawet pojdzie na faccu i uzbiera ta sume z?ota i kazdy jest zadowolony ten co kupil i ten co sprzeda?.Prosze o przemyslenie tego:) Dziekuje i Czekam na kolejne wiadomosci co do Servera.

Od dzisiaj rusza rekrutacja na tutor?w. Potrzebujemy r?wnie? 5 ogarni?tych gildii do przetestowania balansu. Wszystkich ochotnik?w zapraszam do sk?adania poda? pod numerem GG - 5508720.

Pozdrawiam,
SkyTech

?mierdzi mi tutaj RonOTS'em :D

Co do OTS to dzia?aj ?adnie to wszystko wygl?da, by? mo?e na nim zawitam ; )

Pracowali?cie nad ACC Makerem? Sory, ale ten ACC Maker to ja pami?tam.
By? w 100% taki sam. Serwer ju? raz wystartowa?, nikt nie gra? wi?c upad?.

Zapowied? jest stara, te intro i trailer maj? z rok, jak nie wi?cej.
Mno?nik jest strasznie s?aby, a brak stage EXPa to najwi?kszy minus.
Spoko 8x na pocz?tek mo?e by?, ale potem? 100 poziom i 8x exp?
200 poziom to kwestia tygodnia, 300 to kwestia dw?ch. Genialne.

Troch? ?enuj?ce jest to, ?e nawet nie zrobi?e? nowego trailera.
Wrzuci?e? stary na nowo i my?la?e?, ?e nikt nie skuma ?e ten trailer ma rok.
W sumie chyba nawet wi?cej ni? rok.

Nie polecam serwera. PACC za sms? ?miech.
Mam p?aci?, ?eby gra? na serwerze OTS? Ty chyba na ?eb upad?e?.
?adna wi?ksza ekipa, kt?ra prezentuje jaki? tam poziom nie wejdzie na ten serw.
Jedyne serwery OTS na kt?rych warto p?aci? za PACC to serwery pod 7.4.
8.6 to g?wno nie Tibia i jeszcze mam za ni? p?aci?, dobre sobie.

kolega up ma konto od 2008r. i zaledwie 31 postow ktore zapewne nabil spamem, a do tego chce kogos oceniac ha zabawne :)
Czekam na start... Na starcie wszystko sie okaze narazie nie mysle o tym jaki to bedzie serv jedynie czy naprawde wypali ^^
Pzdr

[GRACZ]Taio
[/GRACZ] i [GRACZ]Skytech[/GRACZ]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry