Odp: Chamstwo
Bez kitu.
Dzisiaj w sklepie spotkalem tak zajebiscie mila dziewczyne, ze potem nawet przez chwile pomyslalem o tym chorym temacie. xD A i przy okazji zajebiste spodnie kupilem ;D
Ale pewnie siedzi w tym sklepie za glodowe stawki, co jest przykre.
A co do samego chamstwa, duzo tez zalezy od twojego podejscia. Jak ty jestes mily to i ludzie sa dla ciebie mili. Jak jestes chujem to ludzie cie maja gdzies i sa dla ciebie chujami. Jak jestes obojetny, to tez nikogo nie obchodzisz i sie na tobie wyzywaja. Bo moga. Proste

Czy w polsce jest gorzej niz w innych krajach? Moze troche tak, a moze nawet i nie, ale tak na prawde, na pewno nie jest az tak chujowo jak sie niektorym wydaje. Chyba, ze maja mega pecha, albo jak pisalem, sa chujowymi ludzmi.
I tu w sumie wracamy do tego co napisalem na poczatku, jak jestes na wyjezdzie to zazwyczaj sam sie bardziej, chcac nie chcac, angazujesz we wszystko. Chociazby nawet w glupia rozmowe w sklepie... A to plusuje.
I taka jest prawda. Pamietam jak mnie traktowali we wloszech na wakacjach. Pamietam w niemczech jak u rodziny bylem. Pamietam czechy gdzie bylem w sumie ledwie pare dni.
A dodatkowo o dziwo, ciezko mi sobie przypomniec od razu te gorsze sytuacje... Ale jak tak chwile pomysle, tez nie bylo tak kolorowo. Czyli co, to co pamietam jest super, wiec tamten kraj jest duzo milszy i zajebistrzy od polski, w ktorej siedze caly czas?
Nope. To, ze teraz mi trudniej zapomniec o chujowej babie na poczcie z przed tygodnia, niz o podobnej sytuacji z jakiegos wyjazdu, nie znaczy, ze tutaj jest bardziej chamsko...
Chuj, moze uznacie, ze troche pierdole, albo bardzo. Albo moze, ze jestem naiwny, glupi, czy cokolwiek innego. No ale, skonczcie pierdolic i sami wezcie sie za siebie, badzcie lepsi dla siebie i dla innych. Nie rozpamietujcie chujowych sytuacji, a zapamietujcie te dobre. Wszystkim bedzie lepiej.