• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Chamstwo

Status
Zamknięty.

Esay

Active User
Liczba reakcji
13
By?em 3 tygodnie w Szwajcarii. Ludzie tam mili, og?lnie fajnie jest. Wracam do Polski i jest na odwr?t.

Odp: Chamstwo

Przyjezdza szwajcar do polski na 3 tygodnie i po powrocie na szwajcarskim forum o tibii pisze to samo co ty tutaj.
PLZ...
Na wyjazdach zawsze jest fajnie i dostrzega sie wiecej tych dobrych stron, a jakos tak pomija te gorsze.
Moze nie do konca ma to az taki wplyw, zeby kompletnie zmieniac jakies poglady, ale nie da sie od tego uciec i zawsze w jakis sposob wplywa to na twoje postrzeganie... czegokolwiek...

I nie, nie mowie, ze jest zle, ludzie sa chujami w polsce, zycie, jak sie nie podoba to jedz do tej swojej szwajcarii i tam siedz xd I nie mowie tego zlosliwie, bo sam sie zastanawiam nad wypierdoleniem z tego kraju ;p

Ja jestem mily daje pracE! poszukuje webmastera ktory stworzy strone na CMS QUICK :). PM

Szwajcaria to pi?kny kraj. Osobi?cie tam nie by?em, ale znajomy by? i tez potwierdzi? ?e ludzie s? mili.
Niestety POlska to POlska....

Szwajcaria to pi?kny kraj. Osobi?cie tam nie by?em, ale znajomy by? i tez potwierdzi? ?e ludzie s? mili.
Niestety POlska to POlska....

Z opowiadan kolegi twierdzisz ?e to pi?kny kraj?;ddd ?al mi takich ludzi jak Ty :). W naszym kraju jest jak jest z powodu tego jak ludziom si? ?yje, gdyby? ci??ko pracowa? i g?wnian? kas? z tego otrzymywa? to raczej te? nie by?by? dobry dla ludzi, jak kto? Ci dobrze skopie dup? to idziesz i cieszysz swoj? obit? mordke do ludzi? Rz?d wszystkich nas robi w uja wi?c nie dziw si? ?e Polacy nie s? mili dla innych.

Bez kitu.
Dzisiaj w sklepie spotkalem tak zajebiscie mila dziewczyne, ze potem nawet przez chwile pomyslalem o tym chorym temacie. xD A i przy okazji zajebiste spodnie kupilem ;D
Ale pewnie siedzi w tym sklepie za glodowe stawki, co jest przykre.
A co do samego chamstwa, duzo tez zalezy od twojego podejscia. Jak ty jestes mily to i ludzie sa dla ciebie mili. Jak jestes chujem to ludzie cie maja gdzies i sa dla ciebie chujami. Jak jestes obojetny, to tez nikogo nie obchodzisz i sie na tobie wyzywaja. Bo moga. Proste ;)
Czy w polsce jest gorzej niz w innych krajach? Moze troche tak, a moze nawet i nie, ale tak na prawde, na pewno nie jest az tak chujowo jak sie niektorym wydaje. Chyba, ze maja mega pecha, albo jak pisalem, sa chujowymi ludzmi.
I tu w sumie wracamy do tego co napisalem na poczatku, jak jestes na wyjezdzie to zazwyczaj sam sie bardziej, chcac nie chcac, angazujesz we wszystko. Chociazby nawet w glupia rozmowe w sklepie... A to plusuje.
I taka jest prawda. Pamietam jak mnie traktowali we wloszech na wakacjach. Pamietam w niemczech jak u rodziny bylem. Pamietam czechy gdzie bylem w sumie ledwie pare dni.
A dodatkowo o dziwo, ciezko mi sobie przypomniec od razu te gorsze sytuacje... Ale jak tak chwile pomysle, tez nie bylo tak kolorowo. Czyli co, to co pamietam jest super, wiec tamten kraj jest duzo milszy i zajebistrzy od polski, w ktorej siedze caly czas?
Nope. To, ze teraz mi trudniej zapomniec o chujowej babie na poczcie z przed tygodnia, niz o podobnej sytuacji z jakiegos wyjazdu, nie znaczy, ze tutaj jest bardziej chamsko...

Chuj, moze uznacie, ze troche pierdole, albo bardzo. Albo moze, ze jestem naiwny, glupi, czy cokolwiek innego. No ale, skonczcie pierdolic i sami wezcie sie za siebie, badzcie lepsi dla siebie i dla innych. Nie rozpamietujcie chujowych sytuacji, a zapamietujcie te dobre. Wszystkim bedzie lepiej.

Ostatnia edycja:

Z opowiadan kolegi twierdzisz ?e to pi?kny kraj?;ddd ?al mi takich ludzi jak Ty :). W naszym kraju jest jak jest z powodu tego jak ludziom si? ?yje, gdyby? ci??ko pracowa? i g?wnian? kas? z tego otrzymywa? to raczej te? nie by?by? dobry dla ludzi, jak kto? Ci dobrze skopie dup? to idziesz i cieszysz swoj? obit? mordke do ludzi? Rz?d wszystkich nas robi w uja wi?c nie dziw si? ?e Polacy nie s? mili dla innych.
Wybacz, mam 22 lata i pracuj? za 4 ty? netto. Nie obra?aj mojej osoby.
Po 2. Polaczki s? sami sobie winni tego jak ?yj?. 90% uczni?w mojego starego gimnazjum oraz 70% liceum do kt?rego chodzi?em to chamy, bandyci, ludzie kt?rzy poza narkotykami (kt?rych wsz?dzie bylo pe?no) i jaraniem szlug?w nic nie obchodzi?o.
Ja by?em inny; po szkole tylko karate by?o mi w g?owie, dodatkowe korepetycje z matmy, jakie? tam kursy instruktora samoobrony i dzi?ki temu si? wybi?em jak na polsk? p??c?.
Wi?c prosz?e nie pierdol za przeproszeniem g?upot i nie zni?aj si? do poziomu naszej Kochanej POlski. Ka?dy odpowiada za swoje czyny. jest nawet takie przys?owie " Jak po?cielisz tak si? wy?pisz"

jak kto? Ci dobrze skopie dup? to idziesz i cieszysz swoj? obit? mordke do ludzi?
Nie skomentuje tego.

To, ?e Ty do takiej szko?y chodzi?e?, wcale nie oznacza, ?e wszystkie szko?y s? takie same. Chodzi?e? do szko?y, kt?ra odpowiada?a Ci poziomem.

Po 2. Polaczki s? sami sobie winni tego jak ?yj?. 90% uczni?w mojego starego gimnazjum oraz 70% liceum do kt?rego chodzi?em to chamy, bandyci, ludzie kt?rzy poza narkotykami (kt?rych wsz?dzie bylo pe?no) i jaraniem szlug?w nic nie obchodzi?o.
Ja by?em inny; po szkole tylko karate by?o mi w g?owie, dodatkowe korepetycje z matmy, jakie? tam kursy instruktora samoobrony i dzi?ki temu si? wybi?em jak na polsk? p??c?.
Wi?c prosz?e nie pierdol za przeproszeniem g?upot i nie zni?aj si? do poziomu naszej Kochanej POlski. Ka?dy odpowiada za swoje czyny. jest nawet takie przys?owie " Jak po?cielisz tak si? wy?pisz"

Nie skomentuje tego.

Wiedzia?em! masz syndrom ofiary i oto pow?d tibii 3d itd :D w szkole bandyci itd, skoro tak m?wisz o kolegach z sql znaczy, ?e cie gn?bili a robili to pewnie dlatego bo by?e? odludkiem i pewnie gra?e? w tibie 25h/d. Poza tym twoje patrz kawal:
Co ma wspolnego twoje 4tys netto i swiety mikolaj? obu nigdy nie spotkasz a uslysysz jedynie o nich opowiadania :D
+jezeli dla cb 4tys to wybicie sie to gratuluje aspiracji na poziomie parapetu. A za 'polaczkow' powinienes dostac warna za obraze calego forum i pewnie next razem tak bd.

(...)Polaczki(...)

Wi?c prosz?e nie pierdol za przeproszeniem g?upot i nie zni?aj si? do poziomu naszej Kochanej POlski.

Powiem tak - nie podoba Ci si? Polska to si? odetnij, przesta? pisa? w tym j?zyku i wypierdalaj my? gary u araba w UK. Zachowam si? teraz jak typowy hejter i szczerze m?wi?c jestem z tego dumny. Plujesz si? na Polsk?/Polak?w, bo s? tu z?odzieje, oszu?ci, chamy i tak dalej? A GDZIE ICH NIE MA? S? wsz?dzie, ale ?e za granic? by?e? tylko w Sosnowcu to co Ty mo?esz wiedzie? o ?wiecie. Zosta?em wychowany w szacunku do ojczyzny, kt?ra nieraz przelewa?a krew za to, ?eby?my my teraz nie musieli lata? z karabinami, albo co gorsza m?wi? po rosyjsku, a Ty szczekasz, bo nie potrafisz sobie znale?? towarzystwa na poziomie? Jakie to ?a?osne.

Teraz wje?d?anie na Polsk? jest modne, ale niewielu pomy?li kto tak naprawd? niszczy ten kraj i wyrabia mu opini? tak?, jak? ma.

Mo?ecie da? warna, spe?ni?em sw?j obywatelski obowi?zek.

Nie skomentuje tego.

Wida? ?e ci??ko mia?e? w szkole, po tym co napisa?e? stwierdzam ?e serio by?o z Tb bardzo ?le, nie wiem do jakiej Ty szko?y chodzi?e? ?e wsz?dzie narkotyki by?y, bandyci itd. Mog? by? jak Ty to m?wisz "chamem" dla takiego g?wna jak Ty. I nie pisz "Naszej" nie u?ywaj tego s?owa bo jeste? nikim, ciskasz sw?j kraj a wszystko co masz to tylko dzi?ki niemu. Wi?c jak kolega wy?ej napisa?, spier*alaj z tego kraju i won za granice innym dup? liza?.

Tylko w polsce w warszawie sa burdy, gwa?ty, morderstwa...
Wez sie jebnij czlowieku.

No to chuj, prosze bardzo, powiedzmy takie stany, wielka potega, pewnie bys powiedzial, ze zajebisty kraj:

Masz w sumie tez lekkie porownanie jednego miasta z calym naszym panstwem. To tez jest lekka roznica.
I jesli masz zamiar, to nie wycinaj mi tu fragmentow, bo kazdy moze wyciac z takiego tekstu to co akurat jemu pasuje...

Ostatnia edycja:

Bo jestes pojebem, tez mieszkam na Pradze i jakos tego nie widze, ze by?by wszedzie nakrotyki? Burdy? i inne pierdo?y o kt?rych wypisujesz w tym temacie.

Moim zdaniem by?e?/jeste? ciot? kt?ra nie miala koleg?w oraz mia?a zabierane kanapki i po tym wszytkich osiagnales swoj zyciowy cel tj. 4tys netto :wow: .
Prosze Cie o jedno, nie wypowadaj sie juz w tym temacie bo ?al mi takich ludzi jak Ty, powaznie.

Status
Zamknięty.
Do góry