Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. PMSzwajcaria to pi?kny kraj. Osobi?cie tam nie by?em, ale znajomy by? i tez potwierdzi? ?e ludzie s? mili.
Niestety POlska to POlska....
. W naszym kraju jest jak jest z powodu tego jak ludziom si? ?yje, gdyby? ci??ko pracowa? i g?wnian? kas? z tego otrzymywa? to raczej te? nie by?by? dobry dla ludzi, jak kto? Ci dobrze skopie dup? to idziesz i cieszysz swoj? obit? mordke do ludzi? Rz?d wszystkich nas robi w uja wi?c nie dziw si? ?e Polacy nie s? mili dla innych.
Wybacz, mam 22 lata i pracuj? za 4 ty? netto. Nie obra?aj mojej osoby.Z opowiadan kolegi twierdzisz ?e to pi?kny kraj?;ddd ?al mi takich ludzi jak Ty. W naszym kraju jest jak jest z powodu tego jak ludziom si? ?yje, gdyby? ci??ko pracowa? i g?wnian? kas? z tego otrzymywa? to raczej te? nie by?by? dobry dla ludzi, jak kto? Ci dobrze skopie dup? to idziesz i cieszysz swoj? obit? mordke do ludzi? Rz?d wszystkich nas robi w uja wi?c nie dziw si? ?e Polacy nie s? mili dla innych.
Nie skomentuje tego.jak kto? Ci dobrze skopie dup? to idziesz i cieszysz swoj? obit? mordke do ludzi?
Wybacz, mam 22 lata i pracuj? za 4 ty? netto. Nie obra?aj mojej osoby.
Po 2. Polaczki s? sami sobie winni tego jak ?yj?. 90% uczni?w mojego starego gimnazjum oraz 70% liceum do kt?rego chodzi?em to chamy, bandyci, ludzie kt?rzy poza narkotykami (kt?rych wsz?dzie bylo pe?no) i jaraniem szlug?w nic nie obchodzi?o.
Ja by?em inny; po szkole tylko karate by?o mi w g?owie, dodatkowe korepetycje z matmy, jakie? tam kursy instruktora samoobrony i dzi?ki temu si? wybi?em jak na polsk? p??c?.
Wi?c prosz?e nie pierdol za przeproszeniem g?upot i nie zni?aj si? do poziomu naszej Kochanej POlski. Ka?dy odpowiada za swoje czyny. jest nawet takie przys?owie " Jak po?cielisz tak si? wy?pisz"
Nie skomentuje tego.
w szkole bandyci itd, skoro tak m?wisz o kolegach z sql znaczy, ?e cie gn?bili a robili to pewnie dlatego bo by?e? odludkiem i pewnie gra?e? w tibie 25h/d. Poza tym twoje patrz kawal:
(...)Polaczki(...)
Wi?c prosz?e nie pierdol za przeproszeniem g?upot i nie zni?aj si? do poziomu naszej Kochanej POlski.
Wybacz, mam 22 lata i pracuj? za 4 ty? netto. Nie obra?aj mojej osoby.
Po 2. Polaczki s? sami sobie winni tego jak ?yj?. 90% uczni?w mojego starego gimnazjum oraz 70% liceum do kt?rego chodzi?em to chamy, bandyci, ludzie kt?rzy poza narkotykami (kt?rych wsz?dzie bylo pe?no) i jaraniem szlug?w nic nie obchodzi?o.
Ja by?em inny; po szkole tylko karate by?o mi w g?owie, dodatkowe korepetycje z matmy, jakie? tam kursy instruktora samoobrony i dzi?ki temu si? wybi?em jak na polsk? p??c?.
Wi?c prosz?e nie pierdol za przeproszeniem g?upot i nie zni?aj si? do poziomu naszej Kochanej POlski. Ka?dy odpowiada za swoje czyny. jest nawet takie przys?owie " Jak po?cielisz tak si? wy?pisz"
Nie skomentuje tego.
napisa? Moderator. hehehehe