Chaos OTS - Rekrutacja

Status
Zamknięty.

anksunamun

User
Czerwiec 5, 2010
Liczba reakcji
2
96324800.png

Witam!
Razem z koleg? postanowili?my stworzy? OTS o nazwie Chaos OTS
Exp stage b?dzie bardzo zr??nicowany, wi?c na razie nie mog? poda? dok?adnego. OTS b?dzie pod tematem 4Fun z mapk? EVO. OTS b?dzie sta? na serwerze dedykowanym. Jak wygl?da nasz team?
*Mapper 1/1
*Grafik 1/1
Kogo poszukujemy?
*Webmaster 0/1 (Wymagania: Znany j?zyk Java, oraz CMS jak i HTML, oraz umiej?tno?? skonfigurowania forum OTS)
*Skrypter 0/1 (Wymagania: Znany j?zyk C++, umiej?tno?ci edycji i pisania skrypt?w lua, oraz umiej?tno?? skonfigurowania silnika OTS)
Moje GG: 7017744
Wz?r podania:
Imi?:
Posada:
Kontakt:
Dlaczego ty:
Przyk?adowe prace:
mierf.png

Odp: Chaos OTS - Rekrutacja

Witam
Imi?:Jacek
Co? o sobie:Jestem Cool
Posada:Mapper,Skrypter (pocz?tkowy)
Kontakt:2035849-gg
Dlaczego ty:Bo Ja xD
Przyk?adowe prace: Chcia?bym poda? na gg.!! To tyczy sie te? do Tibia.net.pl!!
(nie moge poda? na forum).

@Up zosta?e? przyj?ty jako mapper. Na razie na okres pocz?tkowy, jako pomocnik mappera, potem zobaczymy co dalej b?dzie.

~~ RefResH ~~

Coraz trudniej znale?? skryptera i webmastera :(

Od?wie?am! N ludzie b?agam was przyjm? ka?dego kto chce zosta? WebMasterem i Skrypterem zmniejszam wymagania Skryptera i Webmastera. Piszcie podania, a ja zobacze, czy pasujecie. Powtarzam! Zmniejszone wymagania Webmastera i Skryptera! Nie s? takie jak powy?ej!

"przyjm? ka?dego kto chce zosta? WebMasterem i Skrypterem "

Nie przesadzaj :P

A dedyk mo?e jest? Czy s? zyski z SmS Shopu? Dacie mi gwarancje ?e zostan? GM / CM?

Imi?:Mateusz
Co? o sobie: Jestem ?rednio-zaawansowanym WebMasterem. WebMaster'ingem zajmuje si? od 4 lat.
Posada:Webmaster,
Kontakt: gg- 7632332 pw tutaj.
Dlaczego ty: Pom?g?bym z ch?ci? mam du?o czasu na zajmowanie si? tym.
Przyk?adowe prace: GG

@Up nie przyj?ty, poniewa? pisa?em na GG odpisywa?e?, a jak ju? napisa?em o pracach przyk?adowych, to nic ju? nie odpisa?e?, chod? by?e? dostepny.

~~RefResH~~

Ale HRD dobrze napisa?. Zawsze si? ustala takie co?.
A co do mappera to macie zajebistego :) bo g?ra wida? ?e jest zrobiona ale szczerze przez jakiego? nooba a d?? poprostu skopiowany ze zwyk?ego evo.
A i jak co? jestem pocz?tkowym skrypterem mo?esz si? odezwa?.

HAHAHAH Kones ma racje maper zaje*isty HAHA xD Mapki ?a?osne ...

Ten projekt wg jest do dup*y ;l bez urazy ale jak m?j ot nie wypali? to wasz te? nie wypali ...

YY kto? Was kurwa prosi? o komentarze? :) Ta mapka jest niedoko?czona, jak j? sko?czymy to b?dziecie nas przeprasza? na kolanach :)
Ty HRD nie odzywaj si? lepiej. Jak wida? jeste? zwyk?ym cieniasem kt?ry zazdro?ci nam tego, ?e my ju? co? mamy. Powiedz mi ile Tw?j upad?y projekt istnia?? Ile zrobi?e??? My istniejemy od 3 dni, a mamy ju? spore tereny w ok?? miasta, i sko?czone jedno miasto + tereny te? w ok?? niego.
Co do depo ze screen?w, to zosta?o one zmienione, teleporty prawdopodobnie b?d? gdzie? poza miastem, mamy zamiar spolszczy? npc - b?dzie si? pisa?o Witaj a nie hi i tym podobne.

pozdro

YY kto? Was kurwa prosi? o komentarze? :) Ta mapka jest niedoko?czona, jak j? sko?czymy to b?dziecie nas przeprasza? na kolanach :)
Ty HRD nie odzywaj si? lepiej. Jak wida? jeste? zwyk?ym cieniasem kt?ry zazdro?ci nam tego, ?e my ju? co? mamy. Powiedz mi ile Tw?j upad?y projekt istnia?? Ile zrobi?e??? My istniejemy od 3 dni, a mamy ju? spore tereny w ok?? miasta, i sko?czone jedno miasto + tereny te? w ok?? niego.
Co do depo ze screen?w, to zosta?o one zmienione, teleporty prawdopodobnie b?d? gdzie? poza miastem, mamy zamiar spolszczy? npc - b?dzie si? pisa?o Witaj a nie hi i tym podobne.
pozdro

To polecam najpierw sko?czy?, a p??niej pokazywa? bo ta co teraz pokaza?e? to jedno wielkie 3-miutowe g?wno.

Layout ?redni.

@Up i po co spamujesz?? Dla Twojej wiadomo?ci nie ja pokaza?em screeny - tylko 2 za?o?yciel, nie ma go aktualnie ale jak wr?ci to na pewno to usunie. Prosz? moda o usuni?cie zb?dnych post?w...

pozdro

YY kto? Was kurwa prosi? o komentarze?
to po chuja wpierdalasz zdj?cia?
Ty HRD nie odzywaj si? lepiej. Jak wida? jeste? zwyk?ym cieniasem kt?ry zazdro?ci nam tego, ?e my ju? co? mamy.
Haha kurwa xD ja mia?em 90% mapki od zera kurwa xD ale wyjeba?e? xD
mamy zamiar spolszczy? npc - b?dzie si? pisa?o Witaj a nie hi i tym podobne.
Haha xD to kurwa dla was trudne? to po chuja ots robicie ...
My istniejemy od 3 dni
I masz czelno?? sie odzywa? ?
We? zamknij dupe bo si? do tego twojego pi?dzirkowa przejde ---.---

Pozdrawiam , HRD

Ale z Ciebie frajer... Mia?e? 90 % mapki i ots upad? eh... Zacznijmy od tego, ?e to nie ja "wpierdoli?em" zdj?cia, po za tym "Haha xD to kurwa dla was trudne? to po chuja ots robicie ..." kto po wiedzia?, ?e to dla nas trudne ??? ^^
I tak w og?le, to nie mieszkam w "Pi?dzirkowie" jak tak bardzo chcesz si? spotka? to zapraszam do Krakowa na osiedle tysi?c lecia ;)

pozdro

EDIT: Ju? nie ma zdj??, prosz? admina/moda o usuni?cie zb?dnego spamu...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry