Odp: Chatka ninja - znajd? Vraela!
Kate Sayuki napisał:
Czy przyjedziesz do Dar?owa ?eby pobawi? si? zbere?nymi haczykami przy mojej ?awie? xDD
Zrobi? ci herbaty :C
I p?jdziemy na pla?? do Dar??wka :CC
xD
Pewnie, w nast?pne wakacje podr??uj? dalej =d
< 3
Taki Tam napisał:
1.Sk?d wytrzasno?e? ten stary avatar? : D fajny: D
2.Jak cz?sto spo?ywasz browarka?
3.Jaki ulubiony?
4.Czy s?dzisz, ?e twoja ranga bardzo pomo?e w rozwini?ciu i wydajno?ci forum?
1. Wszystkie znajduj? tak samo - wpisuj?c ciekawe frazy w google/grafika, szukaj?c fajnego zdj?cia, ewentualnie troch? je p??niej przerabiam po swojemu. Obecny avek wzi?? si? z tego, ?e niedawno ogl?da?em seri? Death Note ;]
2. Bardzo r??nie. ?rednio wychodzi co tydzie? - dwa tygodnie. Nie pij? du?o i przede wszystkim nie pij? sam, ale znale?? teraz dobre towarzystwo na piwo... xd Ratuj? mnie meetingi ^^
3. Tyskie. Oczywi?cie nie pogardz? te? Wark? lub Lechem, trzymam si? raczej tej klasy cenowo-jako?ciowej.
4. Kto wie? Moje zadanie jest nieco inne, co nie znaczy, ?e nie mam ?adnych pomys??w. Potrzebuj? tylko troch? czasu, ?eby je ulepszy? zanim zostan? postawione pod g?osowanie.
Beoska napisał:
Wykorzystywanie seksualne na meetingach przez Dacomosa mo?e by? dla niego skomplikowan? sytuacj?, uwierz mi. xd
?ohohoho. Nie wykorzystywa? mnie! ; / Ty te? nie
Beoska napisał:
S?dzisz, ?e uda Ci si? ogarn?? Ny? wtedy, kiedy i mnie? ;d
Mam nadziej?. Ogarnianie Nyi do czegokolwiek to jedna z najci??szych rzeczy, jakie mi przysz?o robi? w moim kr?tkim ?yciu, nie mniej jednak nie trac? nadziei ^^ Tylko [-]ta ???ta pa?a[/-] Seylit musi mi napisa? du?o wcze?niej kiedy b?dzie w Polsce i wtedy si? ustawimy tak, ?eby by?o dobrze.