Zabawy? Je?eli bierzesz na serio te wszystkie wzmianki o ninja (kiedy? t?umaczy?em ich pochodzenie), to jeste? bardziej p?ytki ni? ?y?ka herbaty. My?la?em, ?e to oczywiste, ?e nie biegam po mie?cie w samurajskim stroju z katan? przy boku, ale widocznie Tobie trzeba to osobno wyt?umaczy? xd Pomy?l lepiej czy to Ty nie jeste? za stary, ?eby zadawa? tak krety?skie pytania, a dopiero potem r?b z siebie b?azna w publicznym temacie1. Co ty masz z byciem japo?skim wojownikiem/zab?jc?? Nie za stary jeste? na takie zabawy?
?artowa?em tylko. To chyba oczywiste, ?e nie s?dz?, ?e przebierasz si? za wojownika, nie?Zabawy? Je?eli bierzesz na serio te wszystkie wzmianki o ninja (kiedy? t?umaczy?em ich pochodzenie), to jeste? bardziej p?ytki ni? ?y?ka herbaty. My?la?em, ?e to oczywiste, ?e nie biegam po mie?cie w samurajskim stroju z katan? przy boku, ale widocznie Tobie trzeba to osobno wyt?umaczy? xd Pomy?l lepiej czy to Ty nie jeste? za stary, ?eby zadawa? tak krety?skie pytania, a dopiero potem r?b z siebie b?azna w publicznym temacie.![]()
Uwa?am, ?e jak przyjd? do szko?y w zbroi p?ytowej z mieczem dwur?cznym na plecach to b?d? mia? fory u nauczycieli ; |Mephisto said:Dlaczego przebierasz si? za wojownika? Fajni ninja byli w jakim? filmie, ale nie pami?tam tytu?u. Przypomnisz mi?
1. Nie, og?lnie nie lubi? gazowanych rzeczy (wyj?tkiem jest piwo ; D).Matre said:Lubisz Pepsi?
Jak d?ugo zamierzasz by? managerem?
Nie wydaje Ci si?, ?e forum teraz przypomina jeden wielki ?mietnik w kt?rym niewiele os?b chce sprz?ta??
Przecie? nie b?d? czyta? ca?ego tematu od pocz?tku, do ko?ca : DGdzie? ju? wcze?niej odpowiada?em na podobne pytanie
Ja nie mam problem?w finansowych ; D Troch? mnie szarpnie sylwester i studni?wka, ale generalnie spory zapas nadal mam. Co do bibki roku - by?oby mi?o ; dBeoska said:Ogarniasz ju? pieni??ki na wiosn?? Wiesz, ?e pewnie b?dzie to bibka roku z uber pierdolni?ciem?
Gdzie? ju? wcze?niej odpowiada?em na podobne pytanie : d Tak czy siak moja robota g??wnie polega na my?leniu i pisaniu.Krzysieq said:Co dok?adnie robi taki Manager, jak Ty?(pr?cz rozpatrywania odwo?a?).
To samo mi m?wi?a Kate ; /Ile razy odchodzi?e? z my?l? o tym, by ju? nigdy nie wr?ci?? Mimo to wracasz nie pierwszy raz. Czy nie s?dzisz, ?e robi to z ciebie osob? uzale?nion? od forum?
Jak to jest by? Ninj??
Ile lat siedzisz ju? w tym zawodzie (patrz. up)
Pewnie by?o, ale nie chcia?o mi si? czyta?
1. S? r??ne rodzaje prowokator?w. Co innego jaki? pajac, kt?ry urwa? si? z choinki, a co innego Mephisto, kt?ry jednak sw?j m?zg ma i jego pytania maj? nieco inny cel ; dDlaczego tolerujesz, prowokator?w takich jak "Mephisto", kt?ry w ka?dym temacie, pisz? jak?? g?upot?, ?eby upokorzy? u?ytkownika, o potem go jeszcze dobi??!
Co znaczy "Kwadrat-Kwadrat-Kwadrat-Kwadrat", pod Twoim nickiem?!
Beo, czy KS ;>
1. Zarejestrowa?em si? w sierpniu 2008 roku, czyli b?dzie nieca?e 2,5 roku xdIle lat jeste? na forum?
Masz jak?? kryminaln? przesz?o?? <xD>
od kiedy masz managera?
i z k?d te upodobania ninja xd