• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Chris] Threard

Status
Zamknięty.

Chris

Senior User
Liczba reakcji
173
Zaprezentuj? tutaj wam swoje prace, wszystkie ju? by?y prezentowane, wi?c ?adnych nowo?ci narazie nie ma, ale wszystkie s? zebrane w jedno miejsce.
1. Kawa?ek natury
rj1ezp.png

2. Krypta gargulc?w
2zoyikn.png

3. Brama piekie?
2h80bhh.png

4. Jaki? tam dom
2q3b0px.png

hew fan.

Odp: Chris's thread.

No i masz si? czym pochwali? wszystko ?adne, pi?kne i dopracowane. Niedziwie si? ?e wzieli ci? do Vitae-world. Lecz jedno mi si? nie podoba w przedostatnim screenie ten most powinien by? zwodzony poniewa? te podparcia zatopi? si?.Co do ostatniego screena widz? b??d wy?ej dok?adnie taki malutki balkonik wszustko z niego mo?e wylecie?
Ocena 9/10

Ostatnia edycja:

Praca jest na wysokim poziomie wida? od razu, ?e jest pe?no szczeg???w i urozmaice?.Wszystko jest ?adnie dopracowane nie znalaz?em ?adnych wi?kszych b??d?w tej pracy.9/10:|

1. G?ra ?wietna, bagno sraczkowate.
2. Totaly overspam, nic nie trzyma si? kupy.
3. Cudowne i pi?kne w ka?dym calu.

W pracy nr. 1 nie ma si? do czego przyczepi?, chyba, ?e jak Thark wspomnia? to bagno jest zrobione "ni w 5, ni w10". xd
Praca nr.2, praca jak dla mnie bardzo dobra. Nie ma tutaj dla mnie spamu, wszystko jak si? dobrze przyjrze? tworzy ca?o??, jednak zabrak?o tego czego?.
I tr?jeczka, przezajebi?cie zrobi?e? ten kawa?ek mapki... Jest tylko jedna, malutka rzecz, do kt?rej mo?na si? przyczepi?. Jest to ten kawa?ek:
2cngbl.jpg

Dziwnie Ci tam troch? wyszed? ten kawa?ek, poza tym jednak nie ma do czego si? przyczepi?.

Oceny:
1. 5/6
2. 5/6
3. 6/6
Og?? 5+/6

Pozdrawiam.

#up
nie ma dobrych border?w do tego ;)

#niu skrinszot
2q3b0px.png

Ostatnia edycja:

Fajne. Podoba mi si? wykorzystywanie nowych dach?w do mapek ;) Og?lnie du?o nawalone w tej mapie, ale w?a?nie chyba o to ci chodzi :p

Bardzo ?adne prac? ;>
- Brama Piekie? normalnie jak si? patrz? to orgazm x)
Pytanie . Dodasz je z czasem do downloadu? Czy wykorzystasz w swoich celach ? ;]

Sorry miszczu, ale ten domek jest chujowy. Niby nic, a nasrane jest tak, ?e mo?na oczopl?su dosta? ;l Bagna do dupy :D

Nic tylko trzeba si? zna? gratulacje dla ciebie,ale te? b?d? mia? sprzeciwienia do tego domku :( co? ci si? z nim nie uda?o.Ale c?? pracuj dalej.
?ycz? dalszych sukces?w.

Pozdrawiam E3m

Wszystkie mapki przezajebiste ale...(ja si? zawsze do czego? przyczepie...)
Na mapce nr.2 ta krew na cz?owieku wygl?da cholernie nie naturalnie,t? light shovel przecie? mo?e sobie kto? zabra?...
Aha i jeszcze jedno albo mi si? wydaj? albo na ss nr.2 wmontowa?e? pie? w ?cian?,?miesznie to wygl?da.

Mapki bardzo ?adne i dopracowane. Wyko?czone w ka?dym szczeg?le i dobrze si? prezentuj?. Oby wi?cej takich mapper?w. Najbardziej mi si? podoba domek :up:

[evil]9/10[/evil]

Hmmm czasami ja si? zastanawiam czy Tharak i Chris sie s? 1 osob? maci? bardzo podobny mappimg ......
Dobra,dobre ... 10/10 xD

?wietna mapka!! Szczeg?lnie jak by? spr?bowa? zrobi? co? takiego na 8.10 i da? na download... :) Ocena to 10/10. Du?o pracowa?e? nad ni??

Jedne z naj?adniejszych prac jakie widz? na TNP, wed?ug mnie wszystko idealne opr?cz tych b??d?w co kto? tam UP wspomina?, jednym s?owem zajebiste!!
Moja ocena:
10/10
10/10
10/10
9/10- jako? zajebi?cie nie przypad? mi do gustu.

Pozdrawiam.

Jaka? baszta stra?nicza, efekt wieczornej nudy, bez detali.
2nb8scw.png

Chrissiu ;D kochanie ; * Jak zwykle pi?knie ; - )

10/10

U?y?em komendy - addnature 1
2wh1snt.png

Sama wie?a jest przeci?tna, na pewno umiesz lepiej, nie podoba mi si? za bardzo rozmieszczenie i kszta?t, poza tym natura te? niczym si? nie szczyci a wr?cz za du?o jest tych czerwonych kwiatk?w. Os?ab?a Ci troch? forma miszczu, ale dzia?aj dalej ;)

6/10

Status
Zamknięty.
Do góry