• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Chris] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: [Chris] Threard

Pod natchnieniem Neona ^^
Neon jest raczej cienkim natchnieniem - te? tego pr?bowa?em i efektem by? epic fail.

Ta praca nie jest co prawda a? taka z?a - mog?aby si? nadawa? na jakie? miasto RPG, ale nie mog? powiedzie?, ?e przeszed?e? samego siebie - ?ciany s? zdecydowanie zbyt puste i podobnie z pod?og?. Wiem, ?e nieuwa?ne uzycie dodatkowych border?w/natury mog?oby popsu? efekt 'luksusu' i czysto?ci, ale jednak dodatkowy kawa?ek z inna pod?og? nikomu by nie zaszkodzi?. Poza tym, jest zno?nie.

Regards
Seylit

Ostania praca jest chujow? prac? bior?c pod uwag? to ?e jest zer?ni?ta praktycznie ?ywcem od Neona waszego mastaha w mappingu..

Wodolot mo?e by?.

Co? swojego blz.

zer?ni?ta praktycznie ?ywcem od Neona waszego mastaha w mappingu..
E tam, moim mastahem jest Rybol...
Ile? by?o dyskusji na temat tego nieszcz?snego wodolotu, a tu prosz?, jednak da si? go zrobi?. Ostatnia praca, nie specjalna, jaka? taka, hm... pusta, brakuje tego czego? co podoba mi si? w Twoich pracach ;)

Szukaj?c natchnienia... ma kto? z was na pomys? na ciekaw? map??

?wietne prace, najbardziej spodoba?a mi si? praca nr.3, tak jak to Thrak ?adnie uj??, wszystko by?o dograne, w ka?dym calu. Fajny wodolocik xd
[evil]11/10 ;P[/evil]

Ja mam, Miasto XXI wieku, mo?e by?? O pracach si? ju? wypowiada?em, a chcia?em przy okazji zrobi? swoistego bumpa. Prace ?adne, ciekawe, nie brakuje Ci pomys??w na zagospodarowanie mapy, tak trzymaj ;)

Tworz?c port, a p??niej tak?e reszt? miasta pokusi?em si? o ssa;)
2s6sivk.png

Tw?j poziom mappingu ostatniego czasu si?gn?? wy?yn, mappujesz pi?kne bez ?adnych bzdet, super innowacje - najlepszy mapper TNETU.

Chcia?bym, bardzo by? Twoim uczniem.
Pozdrawiam
Fluos!

Wiele mo?na m?wi? o Twoim talencie mapperskim, o umiej?tno?ci sk?adania pixeli w ca?o?? o kreowaniu wyobra?ni i fantazjii, ale jednym s?owem mo?na to uj??, ?e jeste? zaje****y.
Twoje mapy ociekaj? nutk? rado?ci, miejscami chcia?oby si? tam naprawd? znale??, poczu? klimat im sprzyjaj?cy i spokojnie zasn??.

Pracuj tak dalej a ju? nie bawem widz? Ciebie na now? g?ow? polskiego mappingu, bo czas wymieni? starych wyjadaczy czasu.

Mi?d, malina.. Jeste? dobrym maperem, a twoj? najlepsz? cech? jest bujna wyobra?nia. Prace s? ciekawe, jest na czym zwiesi? oko, wykonanie r?wnie ?wietne jak ca?a reszta. Jeste? niew?tpliwie jednym z najlepszych maper?w na tym forum, a mo?e znalaz?o by si? dla Ciebie miejsce na polskiej scenie, czego serdecznie Ci ?ycz?. Rozwijaj i szlifuj dalej swoje umiej?tno?ci oraz dbaj o g??wk?, tak by wyobra?nia z niej nie wypad?a, a czeka? b?dzie na Ciebie wielka przysz?o??.

dbqq05.png

Dawniej swe chaty mieli tu pasterze, dzisiaj ziemia nie nadaje si? pod wypas i nikt ju? tu nie mieszka.

Zar?bista Praca Podoba mi si? pod Ka?dym Wzgl?dem nie wiem co inny od ciebie wymaj?. Mi si? podoba i to jak :cool: M?wi? ci powiniene? si? zatrudni? jako Maper na ots Jak ju? tego nie zrobi?e? pozdro ziom :cool::cool::cool:

Wow ! Jedyne zastosowanie tych nowych krzak?w, ziemi i ?cian, kt?re mi sie zajebi?cie podoba !

Ave ty !

piekne to jest! :)
ile czasu spedziles nad tymi pracami ?

Sugestia; je?li robisz prac?, albo u?ywaj tylko nowych sprit?w, albo tylko starych, bo te i te kompletnie si? ze sob? nie komponuj?.

Ostatnia praca mi si? nie podoba, to co zrobi?e? do mnie nie trafi?o.

Ostatnia praca jest ?adna, nie ma co gada? bo i mi ci??ko jest si? po?apa? w sme. Port r?wnie? prezentuje si? elegancko, tak trzymaj.

Chrisa wzi??o jakie? natchnienie na mapowanie, jednak bardzo dobrze mu to wychodzi. Prac? s? bardzo ?adne na wysokim poziomie, zrobi? ju? tyle ciekawych prac, a dalej ma pomys?y na nast?pne. Nic wi?cej jak mu pogratulowa? umiej?tno?ci =)

Status
Zamknięty.
Do góry