• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Chris] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: [Chris] Threard

Troszeczke zbyt du?o dirtu, kt?ry powinien by? na bagnach stosowany w ma?ych ilo?ciach. Og?lnie bagna sprawiaj? na prawde przyjemny dla oka widok, a co najwa?niejsze powr?ci?e? do mappingu co jest dla mnie wielkim ucieszeniem, poniewa? wiem na co Ci? sta?.

Pozdrawiam!

Szukaj?c natchnienia i formy...
34o2g4g.png

Praca bardzo ?adna, ?adnie wydetalowane g?ry jak i pustynia. Fajnie wykonana natura, podobaj? mi si? te kszta?ty trawy tiquandy no i natura na niej. Zastrze?e? tako jako do mapy nie mam szukaj dalej formy i natchnienia mi osobi?cie te? by si? to przyda?o.

Praca dok?adna i staranna. Podobaj mi si? g?ry jak i pustynia lol. Ale najbardziej przypad?a mi do gustu Natura :hah: Tak jak kolega Wy?ej nie mam ?adnych zastrze?e? do tej mapy. Moja ocena na dzi? to 9.7/10 lol

Bardzo ?adna plac?wka, przyznaj i? mam racje, ?e temat zaczerpno?e? z moich u?ale? na GG?
Natura dobrana wprost idealnie, nie za du?o i nie za ma?o - witamy na pustynii.
Czekam na jak?? architekture, bo by?e? w Tym bardzo dobry, mam nadzieje, ?e nic si? nie zmieni?o.

Pozdrawiam!

Chris jako ?e si? podda?e? bo tak to mo?na nazwa? po naszym pojedynku w turnieju. Odwali?e? maniane ;] A spodziewa?em si? po Tobie wi?cej. Mo?e jak ju? wr?cisz do tej formy to pojedyneczek ma?y ? Nie czuje ?e z Tob? wygra?em , bo walka by?a oddana walkowerem.
?eby nie by?o warna powiem ?e ta natura to jako? tak mi si? za bardzo nie podoba. Natomiast 2 praca na pustyni ju? znacznie lepiej jako i? jestem wybredny 7/10 sta? Ci? na wi?cej ;]

Marudo! Pierwsza praca okropna. Z jednej strony napierdolone borderami, z drugiej natura taka licha. Cho? nie powiem, wysokie drzewa s? cacy, sama nie umiem. lol
Druga mapa zdecydowanie bardziej przyjemna dla oka. Nie ma si? do czego przyczepi?, ale ol?niewaj?ca nie jest. Tak jak kolega nade mn? napisa?, sta? ci? Krzysiu na zdecydowanie wi?cej.

Sam si? dobrze nie znam ale te mapy s? bardzo dok?adne
mi si? podobaj? mo?e by? lepiej

bump! bump! bump!

dwie ostatnie [tak jak poprzednie] wykonane po mistrzowsku
ja si? nie mam do czego przyczepi? ...
i zacznij robi? w?asn? map?, a nie robisz kawa?ki

ocena 10/10

pozdro lol

co? nowego;)
20hvvdl.png

Za du?o powtarzaj?cych si? item?w
Wszystko jest takie zielone pi?kne, lecz ???te drzewo i uschni?te du?e drzewa ca?kowicie tutaj nie pasuj?.

Praca jest na wysokim poziomie wida? od razu, ?e jest pe?no urozmaice?.Wszystko jest ?adnie dopracowane.
Nie widz? tutaj tak szczeg?lnych b??d?w, mo?e 1 b??d tak jak wspomnia?
#Miki
do kt?rej mo?na si? przyczepi?. Jest to ten kawa?ek:
2cngbl.jpg

Moja Ocena : 9,8/10

Ostatnia praca ci ca?kiem nie?le wysz?a, mimo tak wielkiego zamieszania z trawami wygl?da to genialnie. Troch? na lewo od ?rodka zdj?cia jest wystaj?cy border na twoim miejscu bym go jako? inaczej wyko?czy?. Natura ?adnie dobrana, du?e drzewa te? niczym sobie. Og?lnie nie?le : )

pozwol? sobie od?wie?y?.

Chris!
Wracaj do czynnego mappingu, dodawaj wko?cu jakie? nowe, pon?tne mapy, kt?re b?d? wstrzymywa? m?j oddech jak za dawnych lat robi?y to Twoje prace.
Aj lof ju! ;*, ha - czekamy na co? nowego.
Pozdrawiam!

Powiem jedno port jest prze?liczny. Wszystko ?adnie dopracowane i nie widz? b??d?w. Architektur? masz ju? perfekcyjnie opanowan?, my?l?, ?e jeste? w stanie zrobi? ka?d? budowl? jaka wpadnie Ci do g?owy ;p Tak trzyma? 10/10

Status
Zamknięty.
Do góry