• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Ci?g?e Debugi!

harold

User
Kwiecień 6, 2008
Liczba reakcji
0
Witam!
Zachcia?o mi si? dzisiaj zagra? na vexoria ots. Mam taki problem ?e ?ci?gno?em z otf*ns.net ip changer bo nigdzie indziej nie ma pod 8.6 i jak sie loguje i wchodze na hcraa to mnie ciagle debuguje. Asprate ip changer mi nie dziala!
Pomocy i pozdrawiam!

Odp: Ci?g?e Debugi!

Mo?e masz co? z klientem :< Sprawd? czy to napewno 8.6 bo jak by by?o np 8.54 to jest mo?liwo??, ?e by Ci? debugowa?o po tym.
+ Sprawd? czy ots napewno jest online lub nadal dzia?a.
@down
Nie wiem czego nie rozumiesz w mojej odpowiedzi. M?wi? tylko ,?eby sprawdzi? czy ots jest online... OmFg, mo?e by?y b??dy i musieli zamkn?? go na jaki? czas.. :<

Ostatnia edycja:

Aaviq twoja odpowiedz jest bez sensu
,,+ Sprawd? czy ots napewno jest online lub nadal dzia?a."
Bzdura totalna, przeinstaluj po prostu klienta to nie jest nic zwi?zane z IP CHANGEREM.

Nie widze tam clienta 8.6 wogole... Taki spis nie aktualizowany na takim forum jest do dupy za przeproszeniem.
Najlepsza strona z clientami to:Tibia Client Download
Bardzo szybkie update przy aktualizacjach real tibi. Wszystkie wersje zaczynajac od 3.0. Clienty dzialaja. Downloady licza przy niektorych wersjach po 300k.

OTCHANGER.NET - Tibia Multi IP Changer 7.1 - 8.61 - Changes your Tibia experience!
Ip changer tutaj. Co do wersji to sciagnij nawet do tibi 3.0 i jak wlaczysz to ci wyskoczy aktualizacja do najnowszej... Sciagasz na szybko aktualizacje i ci dziala na 8.61 i starszych.

@up ?ci?gno?em to i bardzo dzi?kuj? bo kurwa mnie hacknelki na realu! 83 Palladyn!

Back
Do góry