Cieniste Draptory przy zakupie paca!!

Status
Zamknięty.

hiroh

Senior User
Lipiec 25, 2011
Liczba reakcji
25
grab-a-draptor.png

Attention, Tibians! We have a very special offer for you for a limited time only!

If you buy a unit of 180 or 360 days of Tibia premium time before October 14, you will not only be able to enjoy the awesome premium features but also get a special mount for the character of your choice on your account: the fancy shadow draptor! Grooaar!

You will find the special offer box if you log into your account page. Just click on the "add premium time" button there, follow the instructions and buy a unit of 180 or 360 days of premium time.

grab_a_drap.png

As soon as the premium time appears on your account, you will be able to assign the mount to one of your characters via the welcome page of your account management page.

Now hurry and get your hands on a shadow draptor! The offer won't be around for long.

Seal your deal!
Your Community Managers

uwaga, Tibijczycy! Mamy bardzo specjaln? ofert? dla Ciebie czas jest ograniczony!
Je?li kupisz pacc 180 lub 360 dni przed 14 pa?dziernika opr?cz cieszenia si? z premium mo?na r?wnie? uzyska? specjalnego petsa, a jest nim: fantastyczny cienisty Draptor! Grooaar!
Oferty znajdziesz w specjalnej skrzynce po zalogowaniu si? na stronie. Wystarczy klikn?? na "Add Premium Time" p??niej post?puj zgodnie z instrukcjami i kup premium na 180 lub 360 dni.

Jak tylko Premium pojawi si? na koncie, b?dzie mo?na wybra? potwora do jednego z bohater?w poprzez stron? powitaln? na stronie zarz?dzania kontem.

Teraz po?piesz i dosta? w swoje r?ce cienistego Draptora!Oferta jest ograniczona czasowo.

Udanej transakcji.
Tw?j Community Managers

Odp: Cieniste Draptory przy zakupie paca!!

CipSoft jest ju? poprostu ?a?osny. Przecie? to wida? ?e tylko chc? kase zedrze?.
Off@. W jakim? temacie czyta?em ?e jeden gracz wystawi? na sprzeda? DSL. Kto? obliczy?, ?e je?li by je sprzeda? na allegro.pl (licz?c ile warta jest CC), to mia?by du?? sume pieniedzy.

Wyobra?cie sobie tak? sytuacj?: Jeden z pracownik?w ma jakie? problemy finansowe (napewno nie cala firma bo to i tak krwiopijcy), wi?c tworzy sobie takie DSL, lub jaki? inny dobry rar, jak np. Warlord Sword albo MSL, i wystawia to na allegro jako zwyk?y gracz. Kasy tyle ?e g?owa boli.
Czasami sobie my?l?, ?e nie wiem co bym musia? mie? w g?owie, ?eby RARY prawdziwe jak DSL sprzedawa? za CC w Tibi. (Gdyby kto? wystawi? 400kk gp na allegro to ju? by pewnie 10k kosztowa?o 1gr.)

#up
G?wno prawda, nikt nie mo?e tworzy? przedmiot?w, opr?cz samych tw?rc?w i zaufanych ludzi, nikt nie ma prawa tworzenia przedmiot?w, bo kiedy? GM'owie tworzyli przedmioty i co z tego wynika?o? Jedno wielkie bagno, bo robili sobie przedmioty, po drugie teraz s? tak zwane logi, gdzie wszystkie ruchy CM'?w s? zapisywane, jakby nawet taki CM sobie stworzy? przedmiot, to by go zaraz wyjebali i pewnie cofn?li, by owy ?wiat, m?wi?c, ?e powsta? jaki? pieprzony b??d, ponadto zg?osiliby to na policj?, bo jest to czyn karalny. = jeste? g?upi, ch?opczyku - wszystko jest i b?dzie monitorowane, ?eby takie sytuacje si? nie zdarzy?y.

Gdyby kto? wystawi? 400kk gp, to by to sprzedawa? dalej po 1cc, 1 z?, maks. 90 gr, bo po co ma niszczy? ceny rynkowe, je?eli znaj?c ?ycie, mo?e podwoi? p??niej t? sum?? Tutaj wystarczy dobrze my?le?, a nie buja? w ob?okach, jak Ty. Nie b?d? Ci? tutaj brzydko obra?a?, ale mam tak straszn? ochot?, ?e ..., no nie wa?ne.

#Topic
Nie zwracam na to uwagi, nie kupie, bo nie potrzebuje draptora, ka?dy mount i tak daje +10 speeda, wi?c i tak to g?wno, i tak. Tyle mam do powiedzenia.

To, ze CipSoft leci na kase to przeciez chyba oczywiste, sa normalna firma i zarabiaja na tym. Ten draptor to tez niewiadomo co, tylko glupi mount, np. takiego osla mozna za 5k zrobic i masz prawie to samo. Kiedys zrobiono tak takze z Shield of Honour i nikt nie plakal.

@ 2 x up
Rl tibia to nie ots :D kto niby tam mia?by tworzy? itemki ?

DSL - za kt?ry? tam kupiony pacc nagroda
a starzy gm sdostali r??ne items tylko za swoj? prac? - mo?na te? du?o konkurs?w zrobi ale nikt nie mo?e robi? itemk?w!!!

@co do tematu
Zwykle naci?ganie na kupienie pacca , nikt ju? a? tak ostro nie kupuje pacca wi?c se wymy?lili - oczywi?cie bd to rare ale ja tego nie kupie - nawet gdybym juz nie mial pacca ; x

Pozdrawiam- Nivek

Ojj czepiacie si? ;)
Moim zdaniem jest to oczywi?cie chwyt marketingowy, ale maj?cy tak?e zach?ci? graczy do kupna PACC na okres d?u?szy ni? te 30/90 dni, jak to si? w znakomitej wi?kszo?ci dzieje.
Draptor daje tyle co osio?ek za 5k czy misiek za 35, wi?c nikt nie ka?e go kupowa?.Ma by?, przynajmniej ja to tak rozumiem, jakim? symbolem podzi?kowania dla graczy wspieraj?cych rozw?j gry poprzez kupno Premium na d?u?szy okres czasu.Nic z?ego ani karygodnego w tym fancie nie widz?, CipSoft to normalne przedsi?biorstwo i jak ka?dy szuka zarobku w czasach kryzysu, tak?e tibijskiego.

Mi to jest ca?kowicie oboj?tne i nie rozumiem sk?d to oburzenie?

Nie chcesz kupi? PACC - nie kupuj. Wcze?niej ludzie kupowali PACC i by?o dobrze, nic z tego nie mieli, to w sumie nawet dobre posuni?cie (chocia? to chwyt marketingowy), bo je?li kto? chce gra? to i tak sobie kupi t? 180 zamiast 90 i potem zn?w 90, bo wyjdzie to taniej i dostanie przy tym mounta.

Oczywi?cie chodzi tutaj o zarobek, ale moim zdaniem je?li kto? chce to sobie kupi, je?li kto? nie chce to sobie nie kupi, nie wiem o co tyle krzyku i flamewara.

Draptor fajnie wygl?da i zawsze tam jaki? presti? (chocia? to nie jest zdobyte poprzez umiej?tno?ci w grze), ale szkoda mi wydawa? a? gpk?w na PACC.

Pozdrawiam.

Cipsoft spierniczy? spraw?. Draptor by? czym? unikatowym, tylko najlepsi mogli poszczyci? si? jazd? na nim. Teraz ka?dy nadziany dzieciak wyda te 200zl i b?dzie szpanowa? jaki to on nie jest zajebisty. Nie ma si? co dziwi? ?e Cipsoft robi to co robi. Jest to taka sama firma jak ka?da inna - chce zarobi? jak najwi?cej kasy.

To, ze CipSoft leci na kase to przeciez chyba oczywiste, sa normalna firma i zarabiaja na tym. Ten draptor to tez niewiadomo co, tylko glupi mount, np. takiego osla mozna za 5k zrobic i masz prawie to samo. Kiedys zrobiono tak takze z Shield of Honour i nikt nie plakal.

Niby masz racje , ale to tak samo jakby? por?wnywa? outfity. Niby masz Citizena czystego ale i tak kusi cie ?eby zrobi? addony (wyda? kas? w sumie na nic ).

Zaczne od tego, ze kolejne tlumaczenie i news autorstwa hiroha i znow na tak samo niskim poziomie... Gowno poprostu, nawet ci sie ladnie tego napisac nie chce. A piszesz tylko, zeby ci nie zabrali koloru, albo zebys awansowal? Odpusc lepiej...

Teraz cos na temat.
Cip pewnie nie zarabia tak jak by chcial, wiec wymysla jakies rozne promocje, zawsze to jakis, choc maly, to przyplyw kasy dla nich. Co do samyxh mountow i innych rzeczy ktore ciagle wprowadzaja, ogolnie niby duzo do dupy i sie nie podoba, ale tak naprawde, jak juz rozwina wszystko do konca, to bedzie fajne. Tylko u nich takie rozwijanie bedzie trwac 3 lata, np takich mountow. Dlatego mnie to wkrzua. Przeciez tyle mozna zrobic z mountami... Rozne szybkosci przynajmniej... A nie kazdy to samo, tylko inne grafika? Nie nameczyli sie, a pisza w zapowiedziach itp ile to nie dodali tych mountow. Przez pol roku pracy nad update...
Tibia to gowno, malo pracuja przy niej, malo wprowadzaja, jak wprowadzaja to nie skonczone, bo jeszcze beda to duzo razy zmieniac, ale przez dlugi czas... A powinni zrobic odrazu, wkoncu maja pol roku na zrobienie tego przy kazdym up.
Jak czytam niektore zapowiedzi, gdzie jest doslownie pare rzeczy, ktore admin przecietnego otsa, byl by w stanie zrobic w pare dni jak juz by to wymyslil, to az mnie to wkurwia... Jak mozna robic tak malo przy grze i chciec zarobic i przyciagnac graczy?

Wydaje mi sie, ze troche chaotycznie to napisalem, wiec jak komus sie to nie podoba to prosze bardzo, wjezdzac na mnie mozna, bo ja juz nie mam sily i mam wyjebane... Moze jutro.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry