• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Cieniste Tworzenie

Status
Zamknięty.

Shikate

Nie przejdziesz!
Czy zapami?taj? mnie ze sn?w? Prawdopodobnie nie. A jednak, zastanawiam si?... mam nadziej?... ?e zdo?aj? do mnie dotrze?, przez co mo?e zobacz? do czego to wszystko prowadzi, gdzie si? to sko?czy. Ciekawo?? wzi??a nade mn? g?r?.

g2ih.png

To miejsce, rozbrzmiewaj?ce snami i koszmarami, moc, jak? posiada... znacznie wi?cej ni? mog? poj??... moc tworzenia. Ten przedmiot, ?owca Sn?w, ??cz?cy nas z krain? marze?... Jak muzyczny instrument b?agaj?cy o gr? i usprawnianie, aby wyda? najpi?kniejsz? melodi?. Spos?b na tworzenie sn?w trafi? do rzeczywisto?ci.

Gdybym tylko m?g? zdoby? dost?p do wi?kszej ilo?ci urzeczywistnionych sn?w, trwa?ych obiekt?w, lecz przepe?nionych wrodzon? si?? wyobra?ni. W?a?ciwa my?l w procesie ujmowania cienia... Tak du?y potencja? dr?y wewn?trz tej substancji. A s? te? artefakty pe?ne mo?liwo?ci i nadziei... Sam? moc? ?owcy Sn?w m?g?bym utka? cudown? harmoni? i jedno?? mi?dzy nimi. Mo?e b?d? w stanie tworzy?, ulepsza? i wreszcie... udoskonali? proces cienistego tworzenia. Je?li mnie znajd?, czy powierz? mi te rzadkie esencje wiedz?c, ?e mog? zawie??, ?e sny, kt?re chc? ukszta?towa?, ?e sny o niezliczonych wojownikach i czarownikach mog? si? rozwia?? Mo?na du?o zyska?, ale i wiele straci?.

Jestem Eruaran. ?yj?cy sen, je?dziec koszmar?w, w?drowiec raj?w i piekie?. Czekam na ciebie.

Odp: Cieniste Tworzenie

Hura 3 itemy na krzyz do tworzenia i upgradeowania co w innych grach i na otsach od lat juz jest xD
Rozwoj tibii: 3% w tym momencie! Wszystko idzie w dobra strone, jeszcze troche i bedzie nowy gracz potrzebowal wiecej niz tygodnia zeby wszystko ogarnac ;O

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom