[?cina]CoD: Black Ops

Status
Zamknięty.

Wilku1996

Advanced User
Sierpień 13, 2009
Liczba reakcji
8
Wymagania Gry
asdasdg.png

M?j sprz?t
Procesor: 2x AMD Phenom II X2 550 (2x 3,1ghz)
Pami?? Ram: 3GB
Karta Graficzna: ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB)
Wolne miejsce na dysku: ponad 400gb
System Operacyjny: Windows 7​

Gra si? w??cza ale si? ?cina na najmniejszych i na najwi?kszych detalach tak samo, rozdzielczo?? te? nic nie zmienia.
Nie instalowa?em ?adnych patchy bo pisze w nich ?e to poprawia gr? w multiplayer a ja chce do singla.

Odp: [?cina]CoD: Black Ops

"Nie instalowa?em ?adnych patchy bo pisze w nich ?e to poprawia gr? w multiplayer a ja chce do singla." To gratuluje ci z ca?ego serca. Je?li nie masz gry zaktualizowanej do najnowszej wersji to miej pretensje tylko do siebie, ?e ci ?le dzia?a mimo tego, ?e "niby dla multi".

To mam teraz wszystkie patche pobiera? po kolei? bo jak pobra?em najnowszy to mi wyskakuje jaki? error i nie da si? zainstalowa?.

To mam teraz wszystkie patche pobiera? po kolei? bo jak pobra?em najnowszy to mi wyskakuje jaki? error i nie da si? zainstalowa?.
Je?li nie jest napisane, ?e patch zawiera poprzednie poprawki to musisz ?ci?gn?? wszystkie.

Nie mog? znale?? tych patch?w pomo?e kto??

@REFRESH

Nadal nie mog? znale??.

na 4870 i core2duo podkreconym do 4 gra hula mi na max bez żadnych ścin, win 7 x64, żadnych patchy bzdet?w, jak ci nie działa nawet na najmniejszych to może warto przeskanować kompa? ;d
albo format.

Komp jest czysty i zdefragmentowany i nadal ten problem.

a mo?e tak by? go odkurzy??
procesor ci pewnie pracuje na najwy?szych obrotach przez ten kurz :S

Komp jest czysty i zdefragmentowany i nadal ten problem.

Hehe, to, ?e komputer jest "zdefragmetowany" to nie oznacza, ?e jest czysty. Nie kt?rzy maj? antywirusy i my?l?, ?e nie maj? ?adnych infekcji. A okazuje si? inaczej :)

Sondernon, nie mog? go odkurzy? bo ?eby to zrobi? to musz? go otworzy? a wtedy straci gwarancj? :]

Grzechu, zdefragmentowany i przeskanowany 3 programami, anti malware co? tam bytes, taki zielony paj?czek dr co? tam i zwyk?y anty wirus

To tylko log Twojego komputera ukaza?by mi problem

Status
Zamknięty.
Back
Do góry