• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

cinquecento czy golf 2

Status
Zamknięty.

God manio

Advanced User
Liczba reakcji
5
Witam , moje pytanie brzmi kt?ry z samochod?w zakupic "CINQUECENTO CZY GOLF2" ?

Samoch?d mi jest potrzebny do pracy oraz na jakie? wypady weekendowe, niemam prawa-jazdy.

A wi?c? Chcia?bym znac wasze opinie.

Odp: cinquecento czy golf 2

We? CINQUECENTO.
Ale zanim to zrobisz por?wnaj wady, zalety, rok produkcji etc.
Nie je?dzij na d?u?sz? met? bez prawa jazdy, taka ma?a rada.

Regards,
Xanosta

Golf 2! Golfy s? dobrymi autami mia?em z nimi spor? styczno?? szczeg?lnie golfem 3k?. Do cinquecento nie podoba mi si? i w og?le fee xdd

#Xanosta ale rady, na pewno ka?dy pos?ucha si?.

We? CINQUECENTO.
Ale zanim to zrobisz por?wnaj wady, zalety, rok produkcji etc.
Nie je?dzij na d?u?sz? met? bez prawa jazdy, taka ma?a rada.
Regards,
Xanosta
Znam kolesia co 30 lat je?dzi bez prawka.

Ja bym kupil Golf II wg mnie lepszy wiadomo Made In Germany ^^,
Wiekrzy wyb?r w?r?d silnikow :P

Osobi?cie powiem ?e oby dwa to cha?a. Je?eli mia?bym wybiera? mi?dzy nimi to wybra? bym Golfa 2. Cinquecento to za przeproszeniem jeszcze wi?kszy syf. Odbiegaj?c lekko od tematu jako pierwszy samoch?d proponuje ci kupno Audi A4 albo pasacika. Pi?kne i bardzo dobre samochody. Ale to dopiero po prawku bo jak cie z?api? to stracisz ?adny w?z.

Mam czik?eczento w holenderskim gazie...
Oby dwa s? okre?lane mianem fur dla wie?niak?w i takich innych.Chiquecento totalna wiocha do tego 40km.Jak ju? to bierz golfa ma o wiele wi?ksz? moc i wygl?d jako taki.

@Kosmos, tak tylko nie ka?dy ?pi na kasie i wydatek kilkunastu kafli jest mo?liwy, bierz golfa po roku 87, z nowymi lusterkami, jak ju? to wal w bena+gaz/1.6 diesel, mniejsze silniki s? za s?abe i mo?liwe, ?e w s?abszych trafisz na skrzyni? 4 biegi.

Jak widze to wygrywa golf2, a moze znacie jakies dobre autko do 2000zl?
Pytacie czemu tanie, dlatego bo nie szkoda bedzie mi tak bardzo autka jak mnie zlapia.

@UP
Kup malucha albo poloneza ;d ich ceny wahaj? si? baaaardzo nisko i nie szkoda ich tak bardzo ;d Malucha na chodzie znajdziesz za 150z?, nie wstyd? si? takiego auta poniewa? lepszy jest taki samoch?d ni? podr?? piechot? ;D

kup sobie jakiegos golfa w dieslu kolega ostatnio za 600 zl kupil 1.6 td 90km i jest zadowolony golfik 3 1.9 td nie mial z nim szans ;]

GOLF 2 .... sprawdz co bardziej zniszczone bo obydwa do d+u+p+y

Uwa?am temat za wyczerpany, nikt Ci nic lepszego nie poradzi, wyb?r nale?y do Ciebie, tymczasem zamykam temat.

Status
Zamknięty.
Do góry