• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

CipSoft szykuje now? gre

nuddl

Active User
Siedz?c w pracy z nud?w odwiedzi?em stronke CipSoft'u i w zak?adce Job znalaz?em oferte pracy Programista/3d grafik
Niemieckiego nie znam zabardzo wiec prawie nic nie kumam, ale wygl?da na to ?e CipSoft szykuje co? nowego.
Ciekawe czy cos z tego wyjdzie bo o ile mnie pami?? nie myli to pare lat temu tez co? tam mieli tworzy? ale sprawa ucich?a

Odp: CipSoft szyukje now? gre

Cipsoft caly czas kogos potrzebuje do ulepszania tibi + gry na androida

Prawda jest taka, ?e Tibia upada CipSoft to rozumie i dlatego robi? co? dodatkowego ;-) Chyba ka?dy ze starych graczy si? ze mn? zgodzi, co nowa aktualizacja Tibii jest coraz to bardziej gorsza.

Z tego co jest napisane na stronie wynika, i? potrzebuj? nowej osoby do Pracy nie ma wzmianki o nowej grze.
Moim zdaniem brakuje im ludzi do pracy.
A nowa gra po co? Skoro i tak maj? dobry zarobek z tibi jest ona r?wnie? na Fona wi?c? poszerzaj? horyzont jak tak to mog? nazwa?.

no niby o nowej grze nic nie pisze ale poco mi programista 3D do tibi :D
Tibia w dzisiejszych czasach to crap, niewa?ne jakby sie starali nie odmieni? tego, no chyba ?e zaczn? rozdawac pacc na prawo i lewo ale i tak ludzie wpadn? pograj? miesi?c i koniec.

A tak btw czemu nikt nie robi MOBA ots :D ? ciekaw jestem jakby to dzia?a?o =)

---------- Tre?? dodana o 09:49 ----------

no niby o nowej grze nic nie pisze ale poco mi programista 3D do tibi :D
Tibia w dzisiejszych czasach to crap, niewa?ne jakby sie starali nie odmieni? tego, no chyba ?e zaczn? rozdawac pacc na prawo i lewo ale i tak ludzie wpadn? pograj? miesi?c i koniec.

Tibia niestety ale ju? upad?a, moim zdaniem nie maj? sensu tworzenia nowych update'?w. Za ka?dym update'm tibia upada, czasy 7.6-8.0 nie powr?c? chyba ?e b?dziecie gra? na ots'ach.

To nie tak, ze nikt nie robi.
Byly proby lepsze, gorsze.
Czasem nawet byl sukces na starcie.
Ale po prostu sie takie serwery nie trzymaja dluzej niz pare dni.
Potem siedzisz w lobby 5 godzin bo nie ma nikogo z kim mozna by grac i serwer upada.

Teraz widze ?e dodali jeszcze og?oszenie animatora 3D :D sam bym sie zg?osi? ale nie szczekam bo szwabsku :D

Odp: CipSoft szykuje now? gre

Cze??, faktycznie populacja graczy spada... kiedy? to tylko na paccu zarabiali. Sprawili ?e tibia to gra p?atna... Bo na darmowym koncie gracz jest mocno ograniczony, praktycznie gra z co raz wy?szym poziomem traci sens. Z czasem wprowadzili offline traning co przyci?gn??o do kupna pacca. prawie ka?dy updata to ogranicza si? tylko dla pacc co urozmaica gre tylko tym co graj? na premium. Jak liczba graczy zacz??a spada?, zacz?li wprowadza? nowo?ci kt?re opieraj? si? na wyzyskiwaniu wi?kszej sumy. To daje do zrozumienia ?e oni wszystko zrobi? ?eby te kure co znosi z?ote jaja nie straci?.

Wi?kszo?? tych co kiedy? grali na tibia graj? na ots-ach, dlaczego? Bo szybciej osi?gasz poziom? Bo PK-owanie ich tyle nie kosztuje co na realu? Bo zdobywasz itemki w ?atwiejszy spos?b? Bo mo?esz itemki kupi?? oraz jakie? ulepszacze... NIE bo ich nic nie ogranicza! to przez PACC ludzie zaczeli odchodzi?. Takie moje zdanie... Prosz? bez kryty tylko rozwa?y? moje pogl?dy :)

Odp: CipSoft szykuje now? gre

Cze??, faktycznie populacja graczy spada... kiedy? to tylko na paccu zarabiali. Sprawili ?e tibia to gra p?atna... Bo na darmowym koncie gracz jest mocno ograniczony, praktycznie gra z co raz wy?szym poziomem traci sens. Z czasem wprowadzili offline traning co przyci?gn??o do kupna pacca. prawie ka?dy updata to ogranicza si? tylko dla pacc co urozmaica gre tylko tym co graj? na premium. Jak liczba graczy zacz??a spada?, zacz?li wprowadza? nowo?ci kt?re opieraj? si? na wyzyskiwaniu wi?kszej sumy. To daje do zrozumienia ?e oni wszystko zrobi? ?eby te kure co znosi z?ote jaja nie straci?.

A ja si? z Tob? zgadzam. Je?eli wprowadza si? kolejne poziomy, ale dost?p do nich jest ograniczony to ludzie przestaj? w to gra?. I my?l? ?e powinni co? wymy?li? w tym temacie bo inaczej nic z tego nie wyniknie. W ka?dym b?d? razie, czas poka?e co wymy?l? :)

Prawda jest taka, ?e Tibia upada CipSoft to rozumie i dlatego robi? co? dodatkowego ;-) Chyba ka?dy ze starych graczy si? ze mn? zgodzi, co nowa aktualizacja Tibii jest coraz to bardziej gorsza.

Troszke odkopie ale zgadzam si? z Tob? w 100%, co aktualizacja to mniej graczy.Wersja 8.42/8.1 Tibi to by?o co?, jak zacze?y si? te wszystkie mounty strounty Tibia straci?a smak...i to co? w sobie.
Z Tibi probowali zrobi? chyba metina :D haha
Dlatego ka?dy starszy gracz ju? nawet nie zerka na Tibie, trac? co uptade ludzi graj?cych wiec my?l? co? nad nowym projektem, mo?e akurat im co? wyjdzie, zobaczymy w kt?rym kierunku uderz?.

Back
Do góry Bottom