• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Client 8.6 TAK JESTEM JE@!^$^ AMATOREM :-)

Status
Zamknięty.

Simon Legend

Active User
Liczba reakcji
10
label2

[size=large]Witam Serdecznie[/size]

label2

[size=large]Zapraszam wszystkich do obejrzenia moich najnowszych prac nad miastem "Lazurian" kt?re zostanie zastosowane do mojego custom'owego "Simon Evolution v2" pod 8.6. + Bonusik ( Unikalne Exp Rooms) ^^ [/size]

label2

[size=large]Tak wi?c ruszajmy, screeny :[/size]

label2

[size=large]1.Minimapa[/size]
11-Minima_wpxhwnw.png

label2

[size=large]2.[/size]
asasaspng_wpxpwpa.png

label2

[size=large]3.[/size]
azazazazp_wpxpwha.png

label2

[size=large]4.[/size]
qwqwqwqwq_wpxpwrw.png

label2

[size=large]5.[/size]
12-Jungle_wpxhapn.png

label2

[size=large]BONUSIK ! EXP ROOMS[/size]
10-Screen_wpxhahp.png

label2

exproomsp_wphwqwq.png

[size=x-large]< ------------------- UPTADE --------------------->[/size]

Prosz? bardzo podaj? tu wam prac? z mniejszego oddalenia ^^

label2

13-Jungle_wpxhaas.png

label2

14-Mounta_wpxhaqx.png

label2

15-Black-_wpxhaqw.png

label2

16-two-br_wpxhaqs.png

label2

17-depopn_wpxhaqa.png

Odp: Client 8.6 TAK JESTEM JE@!^$^ AMATOREM :-)

Wszystko wygl?da okropnie, ale i tak wydaje mi si?, ?e gdzie? to widzia?em ju?.

Wszystko wygl?da okropnie, ale i tak wydaje mi si?, ?e gdzie? to widzia?em ju?.

Napisz co? jeszcze ?e gdzie? to widzia?e? to wy?mieje ci? i napluj? ci na ten niewyparzony ryj.
Je?eli chcesz nabijac posty to wypad siac ferment w innych dzialach zegnam.

@Raa powiem ci gdzie widziales 1/3 ss , byla w reklamie jego otsa na przyklad to

@Simon Legend naucz sie przyjmowac krytyke nie obrazajac ludziom , od tego sa galerie by ludzie cie ocenili tak jak oni to widza , jednym sie podoba drugim nie , powiem ci tak ze ss1/2/3 mi sie jedynie podoba to niby ''zao'' widac ze trrroche ''kwadratowo'' , pocwicz nad borderami brzegow bo sa po prostu Ch**owe , no i nie spamuj na dachach nie pasujacym syfem jak tutaj miedzy innymi , co do miasta Zao nie sadzisz ze jest troche za puste ? . No co jak co jak mi napisal jeden z ''MISZCZOW'' na tnp '' trenuj,trenuj a sukces osiagniesz w oka mgnieniu '' :) ogolnie daje Okejke i takie 6/10 za zzao bo opor mi sie podoba :D

@Raa powiem ci gdzie widziales 1/3 ss , byla w reklamie jego otsa na przyklad to

@Simon Legend naucz sie przyjmowac krytyke nie obrazajac ludziom , od tego sa galerie by ludzie cie ocenili tak jak oni to widza , jednym sie podoba drugim nie , powiem ci tak ze ss1/2/3 mi sie jedynie podoba to niby ''zao'' widac ze trrroche ''kwadratowo'' , pocwicz nad borderami brzegow bo sa po prostu Ch**owe , no i nie spamuj na dachach nie pasujacym syfem jak tutaj miedzy innymi , co do miasta Zao nie sadzisz ze jest troche za puste ? . No co jak co jak mi napisal jeden z ''MISZCZOW'' na tnp '' trenuj,trenuj a sukces osiagniesz w oka mgnieniu '' :) ogolnie daje Okejke i takie 6/10 za zzao bo opor mi sie podoba :D

Jedyny pow?d obrazy w jego stron? ode mnie to ?e pr?buj? mi wm?wic swoj? marn? wypowiedzi? ?e nie zrobi?em tych prac ja tylko wstawiam czyje? screeny itd. Mniejsza o to...

Oczywi?cie ?e wiem ?e ka?demu inaczej si? prace podobaj? ale tu ci powiem co do tego miasta zao ?e jeszcze go nie sko?czy?em borderowac ^^
Jeszcze wiele element?w mi zosta?o ?eby sko?czyc to miasto, a je?eli chcesz je osobi?cie w grze zobaczyc to zapraszam w piatek/sobote nastepna na mojego ots'a pod 8.6 na kt?rym to b?dzie jedno z g?ownych miast ( oczywi?cie ju? sko?czone ) :)

Pozdro

Ok, ?liczne i w og?le.
Szczeg?lnie podobaj? mi si? te kwadraty, na b. dobrze zrobionych zdj?ciach.

Ok, ?liczne i w og?le.
Szczeg?lnie podobaj? mi si? te kwadraty, na b. dobrze zrobionych zdj?ciach.

widac dowartosciowac sie musisz offtopem , zazdroscisz czy co ? nie podoba sie napisales raz , to po co zagladasz kolejny raz ? Cis Cis do swojej Galerii a nie zbednie budujesz napiecie :), no i co ze zle fotki porobil nie kazdy to potrafi , lecz widac to co powinno byc widac , po co wiecej ?

@TOPIC
czekam moze zaskoczysz czyms :)

#up
Co nie zmienia faktu, ?e te prace s? okropne.
XD

I co niby takiego zadziwiaj?cego w tych twoich pracach? Lepsze bym zrobi? z zamkni?tymi oczami ale co? tam pieprzyc mi b?dzie jaki? random ?egnam

Ok, widz? twoje "ego" dyskusji nie podlega. xD

Szczerze? Raa ci? gniecie protoko?em 7.6. Trzeba mu po prostu przyzna? ?e twoje prace s? ziomek chujowe, zdj?cia te? na odwal si?.
Z otwartymi oczami nawet mu do st?p nie si?gasz :)
"Poka? lepsze to sko?cz? z mappingiem :* " - Mam rozumie? ?e ju? nie wstawisz nowych ss?

Wracaj?c do oceny, trudno tu cokolwiek oceni? bo nie umiesz nawet zdj?? robi?. Mo?na jedynie zauwa?y? kanciaki, ?le dobrane elementy i brak talentu.
Pozdrawiam ^^

Kto jak co lubi, ale nie oceniaj tak negatywnie moich prac tylko dla tego ?e nie lubi? twojego "ziomka" ok?

I tak robi? lepsze prace od niego, a to Lazurian City, to szczerze na odwal robi?em, jak zrobi? co? na co po?wi?c? troszk? wi?cej czasu ch?tnie wstawie. Pa

Nie, nie robisz.

A tego mojego "ziomka" widz? pierwszy raz.

Nie, nie robisz.

A tego mojego "ziomka" widz? pierwszy raz.

To ?e jeste? ograniczony do clienta 7.6 to ju? tylko twoja wada, za du?o sprit?w w 7.6 ciekawych nie masz wi?c nie napieprzysz w cholere wszystkiego..
Nie uwa?aj si? za lepszego p?ki swoich main prac nie poka?e co? :)

Dobrze, dostaniesz kilka powa?nych rad od do?wiadczonego mappera.

1. Zacznij u?ywa? Pallete RAW.
2. Naucz si? robi? porz?dnie screeny, bo wida? z?? rozdzielczo??.
3. Zaczynasz rozumie? jak si? rozmieszcza natur?. Wystarczy popatrze? jak mappuj? Cipsoft w?a?nie w stylu Zao. Zapraszam tak?e do korzystania z inspiracji na Otlandzie. A nawet jak tam za?o?ysz galeri? to nikt w pysk Ci nie da.
4. Wy??cz autoborder, bo to psuj? ca?y efekt pracy.
5. Naucz si? przejmowa? krytyk? od ka?dego, gdy? to jest droga do osi?gni?cia doskona?ego poziomu.

Moje przyk?adowe prace z 8.6+, mo?e nie s? wybitnie pi?kne, ale dalej powalaj? twoje.

ps.
Prace robione kilka lat temu.

Moje przyk?adowe prace z 8.6+, mo?e nie s? wybitnie pi?kne, ale dalej powalaj? twoje.

ps.

wyjdz dzieciaku i nie wracaj, ca?y dzie? na forum ?eby tylko ludzi denerwowac :)

---------- Tre?? dodana o 16:34 ----------

Dobrze, dostaniesz kilka powa?nych rad od do?wiadczonego mappera.

1. Zacznij u?ywa? Pallete RAW.
2. Naucz si? robi? porz?dnie screeny, bo wida? z?? rozdzielczo??.
3. Zaczynasz rozumie? jak si? rozmieszcza natur?. Wystarczy popatrze? jak mappuj? Cipsoft w?a?nie w stylu Zao. Zapraszam tak?e do korzystania z inspiracji na Otlandzie. A nawet jak tam za?o?ysz galeri? to nikt w pysk Ci nie da.
4. Wy??cz autoborder, bo to psuj? ca?y efekt pracy.
5. Naucz si? przejmowa? krytyk? od ka?dego, gdy? to jest droga do osi?gni?cia doskona?ego poziomu.

Dzi?ki za jedyn? kulturaln? wypowied? w tym temacie :) rep + dla ciebie

---------- Tre?? dodana o 01:27 ----------

ps.

Nie popisa?e? si? tymi pracami z 8.6 :>

Status
Zamknięty.
Do góry