• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Co Ci chodzi po g?owie..

Status
Zamknięty.

Uncross

Confutatis maledictis
Post ten dotyczy my?li kt?re teraz Ci chodz? po g?owie lub oboj?tnie jakich przemy?le? kt?rymi chcia?by? sie podzieli? z t? reszt? inteligentnych ludzi tibi.net.pl.. (Je?li chcesz napisa? jestem g?odny, boje sie ?e mama mnie nie kocha, kiedy ten obiad, co jutro ciekawego w szkole bedzie lub cokolwiek innego nie zwi?zanego cho? troche z tematami uniesie? intelektualnych id? precz i nie wracaj drogi u?ytkowniku)

Zacznijmy wi?c ode mnie.. Lekki freestyle.. To co wymy?le to naskrobie..

Mo?e co? o klimaciku wok?? mnie; siedze przed biurkiem, s?ucham Rise Against i nasz?o mnie by co? skrobn??.. Zawsze lubi?em wyra?a? sie s?owami.. Lubie pisa?, tworzy?.. I niszczy? gdy trzeba lub nie trzeba (czasem zda?a sie mi straci? panowanie nad cia?em i umys?em)..

Jesie?.. Moja ulubiona pora roku.. Mimo i? li?cie nie spad?y jeszcze z drzew, ba; nawet nie do ko?ca zabarwi?y sie ???ci? i czerwieni? a ju? czu? jej zapach.. Nie wiem czy Wy tez wyczuwacie zapachy p?r roku.. Lato, wiosna to nic szczeg?lnego.. Ale jesie? pachnie l?kiem, nieznanym, czym? co sie ko?czy a jednak skrywa jeszcze w sobie jaki? mroczny sekret..

Pojawi?j? sie w tym czasie te? pytania.. Kim jestem, dok?d zmierzam, czy to ma sens.. Czy s?uszn? drog? w ?yciu wybra?em chc?c ?y? ? Czy jesie? to zmierzch czy mo?e jednak ?wit.. Na choryzoncie ?wita rzeczywisto?? ?ycia po tej drugiej stronie.. Stronie mroku, przemy?le?, l?ku i chorobliwej ch?ci poznania tego co istotne.. Dok?d pod??am ?

Id?c dalej nie wiem jak postapi?.. Czy bra? ?ycie jakim jest, czy walczy? z przekl?tym losem czy mo?e skry? sie w cieniu w?asnego ego pozwalaj?c by zn?w odesz?a.. Kt?ra to ? Pi?ta ? Sz?sta ? Kt?r? z nich kocha?em ? Zapewne ka?d?.. Lecz jak to powiedzia? mi kiedy? kto?: "Ludzie w ko?cu poznaj? Twoj? nature, zostaniesz sam, tak w?a?nie by? powinno i b?dzie gdy? jest to Twoje przeznaczenie".

Czy naprawde ? Czy nie mam si?y by je zmieni? ? Czy jesie? musi nie?? za sob? tyle zmian.. Czy ?mier? i ja dojdziemy w ko?cu do kompromisu ?

Czy opr?cz mnie i percepcji mojego wewn?trznego ja nie ma nic ?

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Odp: Co Ci chodzi po g?owie..

Siedze, w s?uchawkach leci funkowy klimat, brat oglada program "K?amczuch" z Ibiszem w roli g?ownej, muzyka gra dosyc g?osno, lecz s?ysze ten zjebany smiech Krzyska I.

Mysle, tez o tym jaki przywr?cic dawna znajomosc, kt?ra zosta?a utracona w g?upi, szczeniacki, wrecz arogancki spos?b.Tylko, ze mi g?upio (nawet nie pytajcie dlaczego), a dzieki temu moge niezle sie zabawic - pozdro dla tych kumatych, h?...

Pogoda ? jest zjebana... fajny paradoks - rano z geby leci para, a popo?udniu swieci s?once, az mi?o - dlaczego... ?
Ciagam nosem juz ponad tydzien i nie idzie tego wyleczyc, jesien zawsze jest dla mnie smutna, bo natura robi sobie wolne, dzis ciskanac o 6 rano do sklepu zauwazy?em ?adne drzewo, taka "Z?ota polska jesien".

Jadac autobusem widze ludzi, kazdy inny, kazdy ma swoje problemy, kazdy gdzies jedzie (zapewne do szko?y, pracy, czy gdzies indziej).Czasami wsiada fajna dziewczyna, az mi?o popatrzec :).Zawsze ciekawi mnie co ludzi mysla o mnie ? bandyta ? chuligan ? z?odziej ? -dlaczego tak zle ?, a moze mysla o mnie w pozytywnym mniemaniu ? - watpie i nie pytajcie dlaczego bo sam nie wiem i nigdy sie nie dowiem.

Wcale nie mam dobrego humoru, w og?le, sta?em sie jakis dziwny.Kiedys pe?en szczescia i humoru, teraz martwie sie problemami.Co bede miec po tej szkole ? To co teraz, czyli chuja jednym s?owem, nawet nie chce mi sie pisac o tym w jakim kraju zyjemy.Kocham polske, ale nie polski system.

Ostatnio zadaje sobie pytanie:
"Tylko o jedno Ciebie prosz?, powiedz raz ale szczerze... kiedy, kiedy mnie st?d zabierzesz."

Wida? ?e ma?o u?ytkownik?w forum ma sie czym pochwali? je?li chodzi o umiej?tno?? publikacji swoich my?li..

Dzi?ki Frox za pokazanie ?e nie wszyscy s? upo?ledzeni w kwestii antyprzyziemno?ci.. ;f

No c??.. Chcia?em by ten temat by? czym? w stylu internetowych z?otych my?li, mini pami?tnika.. Pewnie nie wysz?o.. Ja przenosze sie ze swoimi zabawkami do dzia?u Opowiadania..

Mam nadzieje jednak ?e kto? jeszcze opisze w tym temacie co? co mu chodzi po g?owie ;s

A je?li nie to b?dzie lekcja ?e jednak temat by? zbyt wymagaj?cy..

Ehh, tez mia?em nadzieje, ze ktos odpisze... bo to ciekawe jest.
I mam pewnosc, ze prawie wszyscy uzytkownicy nie mysla o innych rzeczach, poza tibia, kompem i dupami w szkole.
Przeciez przyroda nas otacza, inni ludzie, ciekawe zjawiska, zreszta szkoda pisac mi bo i tak ma?o osob zrozumie to, a Ci co kumaja to szacun.

Siedze przy kompie, nie mam nic do roboty, tylko na forum, g?o?niki zepsute i nie mog? nic pos?ucha?. Matka przychodzi z pracy, wiadome- odr?b lekcje i si? naucz, ja sobie my?le " Spadaj, nie b?d? si? uczy? ", dlatego wychodz? na dw?r, pogoda brzydka, zimno- nic, tylko le?e? i ogl?da? telewizje. My?l, ?e na nast?pny dzie? trzeba i?? do budy to koszmar, ale staram si? nie my?le?. Wieczorem p?ltora godzinny trening w nog?, trener jak zawsze wkurza ( nie jestem jego ulubie?cem ), wracam do domu- zm?czony ( jak zawsze ), wychodz? jeszcze na dw?r, ?eby matka nie st?ka?a, mo?e jakie? piwko troch? pokopa?, bo co innego robi?. Tak jak Frox, chodz? wkurzony, bo ludzie mnie denerwuj? w szkol?, zachowuj? sie po prostu jak debile, wyg?upiaj? si?, ten ha?as jest dobijaj?cy- nic, tylko zabi?. Ze sprawdzianu 1 i wiadomo bluzgi pod nosem w stron? nauczyciela/nauczycielki i ca?y czas podkurwiony, bo zbli?a si? wywiad?wka i p?acz starej, ?e ja si? nie ucz?.

Nie wiem, czy to mi wysz?o, ale napisa?em jak to wygl?da i jak my?l?..
Jak kto? ma ochot? to prosz? o komentarz, czy to wysz?o mi jako?..

Ostatnia edycja:

No c?? siedz? przed kompem, na tnp wieje nud?. Nieco o?ywia mie ciekawo??, kto zostanie nowymi modami. Na polu pogoda ?adna. Nigdzie nie chce mi si? i??. Pisz? z dziewczyn?. Chcia?bym, ?eby jak najszybciej dobi? tych 200 post?w, ale no nie chce spamowa? i troch? wolno mi idzie. Popijam ekhem sok. Wolna chata. M?g?bym w??czy? sobie strony z tre?ciami +18 ale po co? Co mi to da. Nic. Tak wi?c przesiaduj? na tnp. Szukam jakiego? fajnego tematu, ?eby co? nabazgroli?. Na gg w?a?nie zmieni?em status na niewidoczny. Nie ma mnie. G?owa mnie pobolewa. Siedz? ju? dobre pare godzin. Moje g?o?niki na wyko?czeniu. Ledwo co s?ucham radia gg. D?ugo nie potrzymaj?. W budzie... masakra ale nie chcia?bym o tym pisa?. Przyszed? sms. Jutro koniec wa?no?ci konta. Kurna. Na karte kasy nie ma... W tv leci jaki? zamulony teleturniej, ten z or?owskim. Ehh trudno jest ?y?, ?atwo ucieka?.

Pozdrawiam Toomek

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom