Co? co dotyczy ka?dego SZKO?A pomocy!

Status
Zamknięty.

Kakaraper123

Active User
Styczeń 24, 2010
Liczba reakcji
0
Witam!
Pisze ten temat z tego powodu, ?e nie moge ju? czasami wytrzyma? psychicznie w szkole! To co si? u mnie dzieje przekracza wszelkie granice i chcem z tym skonczyc...Moja sprawa polega na tym, ?e odk?d poszed?em do gimnazjum jednego z najlepszych w miescie po 2 miesiacach zaczely sie moje problemy...Nie bede teraz opisywal przebiegu czyli juz teraz 3 lat. Sprawa polega na tym, i? w 1 klasie by?em na lekcji polskiego i siedzia?em w bluzie by?o zimno w sali nauczycielka stwierdzi?a, ?ebym zdj?? bluze bo nie mi?o kolo mnie stac...hmm...no okey. Po tej lekcji moja wspania?a klasa stwierdzi?a, i m?wi?a smierdzisz jak i moje nazwisko...Z tego powodu, ze posiadam mase os?b w klasie o obni?onym IQ to m?wi? ju? tak od 3 lat! Oczywiscie nie codziennie ale potrwaja z 2 tygodnie i mowia tak powiedzmy 3 dni! Mowia to przy nauczycielach...na przerwach i nie tylko! Do tego co poniedzia?ek jest rzucanie jedzeniem w moj? osob?...A co na to nauczyciele w zasadzie nic, a jak mamy jakas sytuacje ze klasa smierdzi po w-f (ja na nim nie cwicze od 1 klasy) to wszyscy ...(tutaj moje nazwisko)

Mnie dziwi to, ?e nauczyciele nic z tym nie robi?!!! Ludzi m?wia do mnie niekiedy tak po 5-6 razy na lekcji przy nauczycielach rzucaja kanapkami...A co ja moge zrobic? Nauczyciele to poprostu ignoruj? a mnie to strasznie denerwuje nie moge sie skupic przez to mam slabsze oceny bo moja srednia z 4,7 spadla na 3,4!!! Bo nie moge wogle myslec na lekcjach niekiedy i przez to te? czesto m?wie rodzicom nie chce mi si? i?? do szko?y.

Moje pytanie brzmi co mog? zrobi? w tej sprawie je?eli nauczyciele to ignoruj? a wrecz popieraj? te osoby...oczywiscie nie doslownie.

Mam kilka zdj?? tych os?b np. jak pij? piwo itp. My?l?, ?e w?asnie dzisiaj wy?le je do dyrekcji szko?y bo d?u?ej nie wytrzymam:curse:

Notka moderatorska:
Z?y dzia?, przenosz?.

Odp: Co? co dotyczy ka?dego SZKO?A pomocy!

To myj si? codziennie, a nie co tydzie?. Mo?e by? u?y? na sobie dezodorantu? Prawy przycisk myszki i use na sobie. A tera do tematu. Id? do dyrka w tej sprawie, ?e nauczyciele nic sobie z tego nie robi?, poskar? si? rodzicom lub po prostu powiedz, ?e oni sami ?mierdz? i zwalaj? win? na Ciebie ^^

Ostatnia edycja:

Ja na twoim miejscu wzi?? bym jak?? pal? i napierdoli? ka?dego pierdolonego gnoja po kolei ?eby si? kurwa nauczyli co to znaczy zawsze jak mnie kto? wkurwia ju? nieraz w szkol? jest par? niby "du?ych" os?b kt?re mi "dokuczaj?" wtedy wybucham z?o?ci? i napierdalam tak? osob? nigdy nikomu nie pozwoli?em gardzi? sob? i od pocz?tku 1 klasy nauczyli si?, ?e nie jestem byle g?wnem.

?yjesz w Polsce, cud?w si? nie spodziewaj. Je?eli wy?lesz ich zdj?cia jak pij? piwa to pogorszysz swoj? spraw?, ca?a szko?a b?dzie Ci? cisn?? od "frajer?w", "konfident?w" itp.

Co z tym zrobi?? Zapisz si? na si?owni?, mma czy kb trenuj, trenuj potem ich sklepiesz lub na?lij kogo?, dostan? si? uspokoj?.

?yjesz w Polsce, cud?w si? nie spodziewaj. Je?eli wy?lesz ich zdj?cia jak pij? piwa to pogorszysz swoj? spraw?, ca?a szko?a b?dzie Ci? cisn?? od "frajer?w", "konfident?w" itp.
Co z tym zrobi?? Zapisz si? na si?owni?, mma czy kb trenuj, trenuj potem ich sklepiesz lub na?lij kogo?, dostan? si? uspokoj?.
Pojebany jeste? czy co? Nasy?a? kogo?? Wiesz, ?e jakby kto? zrobi? tym co go prze?laduj? wina by spad?a tak?e na niego? Ogarnij si? cz?owieku i zanim co? napiszesz to kurwa pomy?l 3 razy.
#topic
Porozmawiaj z rodzicami na ten temat. Id? do psychologa lub do kogo? innego. Spr?buj pogada? z twoj? klas?, je?eli nic to nie da zmie? klas?. I tak w og?le po co si? nimi przejmujesz cz?owieku miej na nich wyjebane, ripostuj to co m?wi?. I jak nadal ?mierdzisz to myj si?.

Ale nie da sie kolo tego przejsc od tak. Jezeli mowi tak powiedzmy 1/2 klasy...Ja mysle, ?e moge wyslac te zdjecia anonimowo bez niczego do dyrekcji wtedy chyba nikt nie bedzie wiedzial ze to ja. :(

Moja rada jest taka- myj si? codziennie, oddawaj regularnie ciuchy do prania i b?dzie bez problemu. Chyba nie bez powodu wszyscy wok?? Ciebie m?wi? Ci, ?e czu? od Ciebie brzydki zapach?

Na Twoim miejscu wstydzi?bym si? chodzi? w takim stanie do szko?y i opowiada? jeszcze na takim forum jakim jest Tibia.net.pl

Ostatnia edycja:

Pojebany jeste? czy co? Nasy?a? kogo?? Wiesz, ?e jakby kto? zrobi? tym co go prze?laduj? wina by spad?a tak?e na niego? Ogarnij si? cz?owieku i zanim co? napiszesz to kurwa pomy?l 3 razy.
#topic
Porozmawiaj z rodzicami na ten temat. Id? do psychologa lub do kogo? innego. Spr?buj pogada? z twoj? klas?, je?eli nic to nie da zmie? klas?. I tak w og?le po co si? nimi przejmujesz cz?owieku miej na nich wyjebane, ripostuj to co m?wi?. I jak nadal ?mierdzisz to myj si?.

Wiem mistrzu lepiej wi?c mi tu nie pierdol g?upot, bo widzia?em par? przyk?ad?w w mojej szkole. Psycholog nic nie pomo?e, zmiana klasy te? nie, b?d? Ci? dalej cisn??. A jak podejdziesz pogada? z klas? to " WY PIERDALAJ ".

Ja my?l? nie wiem jak ty, odgrywasz rol? kozaka na forum, takich typ?w by?o du?o i szybko si? wy?o?yli na mat?..

Ale nie da sie kolo tego przejsc od tak. Jezeli mowi tak powiedzmy 1/2 klasy...Ja mysle, ?e moge wyslac te zdjecia anonimowo bez niczego do dyrekcji wtedy chyba nikt nie bedzie wiedzial ze to ja. :(
Jak dla mnie to b?dzie najgorsze rozwi?zanie jeszcze gorzej b?dzie, je?eli kto? si? domy?li to b?dzie naprawd? gorzej w dodatku nawet jakby wylecieli ze szko?y zawsze zostaj? ich koledzy, kt?rzy ostro tob? wstrz?sn?. Postaraj si? pokojowo rozwi?za? spraw?, je?eli nie da rady to musisz znale?? inne rozwi?zanie.
Wiem mistrzu lepiej wi?c mi tu nie pierdol g?upot, bo widzia?em par? przyk?ad?w w mojej szkole. Psycholog nic nie pomo?e, zmiana klasy te? nie, b?d? Ci? dalej cisn??. A jak podejdziesz pogada? z klas? to " WY PIERDALAJ ".

Ja my?l? nie wiem jak ty, odgrywasz rol? kozaka na forum, takich typ?w by?o du?o i szybko si? wy?o?yli na mat?..
Sko?cz z pierdolon? ironi? w stosunku do mnie, bo chujowo Ci to wychodzi. Jakby nie patrze? z tego co napisa? to jest to jedna z najlepszych szk??, a nie byle g?wno do kt?rego pewnie ty ucz?szczasz. Znaj?c ?ycie to ty w?a?nie udajesz jakiego? hajtera m?wi?c, ?e inni to kazacy przez internet. Widz?, ?e jeste? wielkim fanem walk na macie, a tak napraw? to jeste? grubasem, kt?ry siedzi przed telewizorem i dopinguje zawodnikom w telewizji o kt?rych nigdy si? nie s?ysza?o. Pewnie tak samo jak po?owa Polski ostatnio sta?e? si? wielkim fanem Adamka i Pudziana, og?lnie pewnie ogarniasz boks i ca?e MMA w jednym palcu. Rusz g?ow? i dopiero odpisuj na moje posty, bo teksty masz chujowe i nie pojedziesz mi w ?yciu tak by mnie zatka?o.

Ostatnia edycja:

powiedzial ci jakis nauczyciel ze smierdzisz?
jezeli tak to masz prawo poinformowac o tym dyrektora lub odpowiedziec belfrowi to samo (tylko nie za ostro)

myj sie czesto, uzywaj dezodorantu
a jesli juz naprawde psychicznie nie wytrzymasz to poprostu powiedz nauczycielowi ze jest debil i nie potrafi ogarnac atmosfery na lekcji

albo jezeli nie bedziesz umial wytrzymac to poprostu przyloz gosciowi (polecamo sierpa w szczenke)

jezeli nie przetsana to po prostu ty mow: smierdzisz jak twoja stara

moze i troche przesadzam ale znam goscia co mial podobna sytuacje (ale on sie nie myl)

ewentualnie wyslij te zdjecia dyrektorowi albo ich rodzicom (uczniow)

To nie chodzi o to, ?e czu? od mojej osoby brzydki zapach to chodzi o to, ze im to sprawia radosc i przyjemnosc...ze ktos sie denerwuje itp Nie tylko chodzi o moja osobe ale o kilka ososb z mojej klasy nad nimi wyrzywaja sie w inny sposob to tez nie sa KOZAKI wiec mysle ze nie grozi mi tutaj cos w stylu ze zostane pobity

Moja rada jest taka- myj si? codziennie, oddawaj regularnie ciuchy do prania i b?dzie bez problemu. Chyba nie bez powodu wszyscy wok?? Ciebie m?wi? Ci, ?e czu? od Ciebie brzydki zapach?
Na Twoim miejscu wstydzi?bym si? chodzi? w takim stanie do szko?y i opowiada? jeszcze na takim forum jakim jest Tibia.net.pl

Jest co? takiego jak etykietka i trzeba na to uwa?a?.

Do autora tematu. Umiesz ?mia? si? z siebie? Ja potrafi?. Nie my?l o tym co m?wi? tylko brechtaj z tego. Za kilka lat b?dziesz si? z tego ?mia?, ?e mia?e? takie "wielkie problemy", dlaczego nie ?mia? si? z tego ju? teraz?

Wyolbrzymiasz troch?, nie chce tutaj zn?w wraca? do Haiti, ale znam du?o gorsze szkolne przypadki ni? Tw?j. Zastan?w si? co pozytywnego daje ci to, ?e martwisz si? tym jak na Ciebie m?wi?, oraz co daje negatywnego.

Odpowied? szczerze na te pytania.

ps. Jest co? takiego jak korelat obrony i ataku. Nie ma atakuj?cego bez broni?cego si?, nie ma kata bez ofiary i niema goni?cego bez atakuj?cego. Robisz z siebie ofiar? zrzucaj?c wszystko na klas? a w tym jest tak?e twoja wina (nie przez Tw?j zapach, ale przez to, ?e przejmujesz si? wszystkim). Zrzucasz sw?j spadek z ocenami na to. Taaa najlepiej sobie znale?? wym?wk?. W domu te? Ci? obra?aj? koledzy? Przecie? w domu uczysz si? na sprawdziany...

Ostatnia edycja:

Takich debili si? ignoruje. Je?li maj? radoch? z tego, ?e si? denerwujesz to niech j? maj?. Je?li b?dziesz ich ignorowa?, to z czasem to im si? znudzi i pewnie (raczej na pewno) znajd? nowego koz?a ofiarnego. Nie wyzywaj ich, ich rodzic?w ani nic z tych rzeczy, nie kabluj, bo wyjdziesz na gorszego ni? oni.

Ale...oni nie widz? o tym, ?e ja si? z tego denerwuje:) Przy nich po prostu to olewam i dusz? to w sobie:| A nie uwa?acie, ?e przes?anie tych zdj?? anonimowo do szko?y w jakim? stopniu ostudzi troch? ich zachowanie? To 3 klasa Gimnazjum i zachowanie sie liczy do nastepnej szkoly w dodatku mamy Dyrektora, ktory napewno zareaguje w tej sprawie

Sko?cz z pierdolon? ironi? w stosunku do mnie, bo chujowo Ci to wychodzi. Jakby nie patrze? z tego co napisa? to jest to jedna z najlepszych szk??, a nie byle g?wno do kt?rego pewnie ty ucz?szczasz. Znaj?c ?ycie to ty w?a?nie udajesz jakiego? hajtera m?wi?c, ?e inni to kazacy przez internet. Widz?, ?e jeste? wielkim fanem walk na macie, a tak napraw? to jeste? grubasem, kt?ry siedzi przed telewizorem i dopinguje zawodnikom w telewizji o kt?rych nigdy si? nie s?ysza?o. Pewnie tak samo jak po?owa Polski ostatnio sta?e? si? wielkim fanem Adamka i Pudziana, og?lnie pewnie ogarniasz boks i ca?e MMA w jednym palcu. Rusz g?ow? i dopiero odpisuj na moje posty, bo teksty masz chujowe i nie pojedziesz mi w ?yciu tak by mnie zatka?o.

Ale to prawda, ?e jeste? kretynem...

//

Ja te? w szkole mia?em taki przypadek, ?e go?cia m?czyli, lali go i m?wili, ?e jebie od niego na kilometr. A? w ko?cu kole? nie wytrzyma? i jednego typa tak pobi?, ?e ten obudzi? si? na drugi dzie? pod??czony do kropl?wki ;). Od tamtej pory kolo ma luz-bluz w szkole i poza szko??. M?dry cz?owiek by Ci? nie zaczepia?, a g?upiemu nie wyt?umaczysz nic s?owami. Skulona pie?? i nie upadaj dop?ki on nie upadnie, taka moja rada. A je?eli b?dzie ich wi?cej, to wjed? im na ambicje i powiedz, ?e s? lamusy jak nie wyskocz? 1vs1, raz w tygodniu ;D! To co napisa?em wy?ej to ?adna polewa, tylko autentyczne zdarzenie i rada. Jest jeszcze inne wyj?cie - zg?o? ich do dyrekcji i miej przejebane 100x gorzej ni? masz teraz. Poza tym nie wiem czy dobrym wyj?ciem by?o opisywanie swojej historii tutaj, w?r?d dzieciak?w z podstaw?wki i gimnazjum. Powiem tak; zesraj si? a nie daj si?.

A je?eli powa?nie od Ciebie jedzie, to polecam Ci to przeczyta? i zastosowa? si? do niekt?rych punkt?w

Ostatnia edycja:

Nie du? tego w sobie -_- Je?eli b?dziesz dusi? emocje to pewnego dnia nie wytrzymasz i kogo? za?atwisz na amen, a to ty b?dziesz mia? przer?bane :/ Dam 3 rady:
1. R?b gro?n? min?, kop plecak i r?b odruchy do wszystkich z klasy.
2. Przydu? kogo? do pachy i krzycz "?mierdz??!"
3. Zg?o? do dyrektora ?e nauczyciele nic sobie nie robi? z takiego zachowania...
Radz? ci przyj?? trzeci? opcj? :P
Mam do ciebie pytanie. Czy masz w og?le jakich? koleg?w? Czy takich co ci? wyzywaj? przy tych "fajnych"?

@down
Chcesz ?eby by?o dobrze? Nie s?uchaj si? tego @2down bo to no-life i woli olewa? takie sprawy-za trudne :)
Duszenie w sobie gniewu nic ci nie da :[ Ze mnie si? nabijali bo by?em gruby, ale to tacy debile. By?em po prostu dla po?owy mi?y i oni dla mnie, nawet druga po?owa si? odczepi?a :) Nie r?b jak ja...

Nie wysy?aj zdj??! Podaj opis jak pili, by?e? z nimi?

Ostatnia edycja:

Tak no jasne, ?e mam takich koleg?w oni nawet mi pomagaj? w tej sprawie i m?wi? olej ich a niekiedy i sami zaczynaj? ich wyzywa?...Ale dalej my?le czy wys?a? te fotki do dyrekcji

Nie r?b tego...
Wyjdziesz na konfidenta a wtedy ci? zgn?bi? najlepiej olej ich i tnij ci?t? ripost? jak no?yczki ;]

Ostatnia edycja:

coz... jezlei oni tego nie robia bo chca sie z ciebie posmiac to po prostu to ignoruj
w przyszlosci tez bedziesz sie z tego smial
a jak cie tym wkurzaja albo gnebia to co innego ale w zadnym wypadku nie wysylaj tych zdjec wiadomo ze na konfidenta nie wyjdziesz poniewaz ktos cie tym gnebi a ty w pewny sposob chcesz mu oddac

Status
Zamknięty.
Back
Do góry