Co dalej z Tibi??

Status
Zamknięty.
Odp: Co dalej z Tibi??

5445 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.

RL Za 3 lata upadnie lub wczesniej :)

Przeczytalem dokladnie kazdy post i zauwazylem, ze wiele osob ma podobny punkt widzenia do mnie. Jestem z rocznika '96, w tibie gralem jakos 6 lat z przerwa moze pol roku, jednak nigdy nie wbilem zadnego ogromnego lvla. Jednak to byla taka gra dla ktorej chodzilo sie na kawiarenki zeby pograc z kumplami, gralo sie na serwerach pvp i zostawalo na rooku bo na nPVP byly takie kolejki ze 20 minut sie czekalo,a nas maainie na pvp zaraz rookowali. Blokowanie na minotaurach, pierwsze kradzieze... Bota mozna bylo zobaczyc raz na dlugi czas a teraz to gracza ciezko znalezc. Dla mnie tibia zaczela tracic urok od 8.1.. Ostatnia wersja w ktora dalo rade pograc to byla 8.6 teraz naprawde choc bardzo bym chcial to nie mam ochoty grac na realu.flash klient? Dobry pomysl. Jesli cos naprawde fajnego dodadza to jestem sklonny wrocic. Na dzien dzisiejszy real jest skreslony. Czasem mozna pograc na ots

W?tpi?, aby Tibia w 3 lata upad?a, ale zobaczymy jak to si? potoczy. Wed?ug mnie dodawanie na si?? coraz to nowszych rzeczy wychodzi im ?le, bo przez to w?a?nie odchodz? gracz?. Za czas?w MDW i innych by?o o wiele lepiej, a teraz to tylko usi??? i p?aka?.

Tibia Spada Na Dno Mozna To Zobaczyc Np Po Tym Jak Zmalala Liczba Graczy...
Tibia Byla Skazana Na Porazke Juz Po 8.54:/ Niestety Taka Prawda Cipsoft Zjebal Sprawe
a co do tego ze nie ma boterow... to nieprawda moge nawet dodac ze jest ich wiecej obecnie gram na antice i nawet na rotach na fibuli botuja 60-70 knighty bo nie maja gdzie niewspomne o tym ze ostatnio na elvenbane latal 116 ek:/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry