co dostaniecie/chcielibyscie dostac na gwiazdke?

Status
Zamknięty.
Odp: co dostaniecie/chcielibyscie dostac na gwiazdke?

Ja licz? na jak najwi?ksz? ilo?? ubra?, poniewa? nie mam si? w co ubiera? :D Poza tym mam obiecane Arcania: A Gothic Tale od rodzic?w...

Ja chcia?bym dosta? hmm .... ju? wiem, jaki? prezent ;o, a tera na serio chcia?bym dosta? PSP, najlepiej przerobione(ale w?tpie aby rodzice si? na tym znali xD), pozatym tak jak Krecioo powiedzia? - ubrania.

Pozdrawiam

GTA IV, je?eli potanieje do tego czasu i mo?e trafi si? jaka? promocja w Empiku.

Szczerze powiem ?e temat du?ego sensu niema. Lecz jak ju? jest za?o?ony to mo?na przypuszcza? ?e jakie? pieni?dze. Osobi?cie nie chcia? bym dosta? ?adnej gry lub innej zb?dnej zabawki lecz co? co by mi si? naprawd? mog?o przyda?.

Jakie? ubrania na bank, perfumy i pewnie co? kasy :)

Jak co roku dostan? pieni?dze i ubrania, chcia?bym tak?e dosta? nowy telefon b?d? mp4.

818338871_2
?r?d?o allegro Jak b?d? bardzo dobre oceny :) to taki prezent og?lny, na gwiazdk? nic nie dostan?, a B4 dostan? na urodzinki prawdopodobnie.

Widz?, ?e teraz nie reklama coca-coli zbyt wcze?nie zapowiada ?wi?ta, tylko temat na Tibia.net.pl XD.

Anyway, w tym roku przyje?d?a do mnie ca?a rodzina i moim zdaniem to jest dobry prezent. Ale pami?tajmy, ?e im wi?cej rodziny, tym wi?cej potencjalnej mamony ;D.

Pozdrawiam.

Ja najprawdopodobniej otrzymam jak co roku hajs, now? MP3/MP4, oraz osobi?cie bardzo chc? Call of Duty: Modern Warfare 2. Po za tym jestem o tyle w dobrej sytuacji, ?e ju? miesi?c i pi?? dni po gwiazdce mam urodzinki, no c??... W tym roku przypadaj? ju? 18. ;)

Chcia?bym i pewnie dostan? gr? na psp ;)

Chcia?bym tak?e abym sp?dzi? ?wi?ta w wsp?lnym gronie rodzinnym

ja chcia?bym dosta? nowy komputer i co? kaski :D

Ja licz? na jakie? nowe gry na ps3;) Pewnie dostane troch? zielonych i jakie? ubrania. Mo?e jaki? perfumik? Najwa?niejsze jest, ?eby sp?dzi? ?wi?ta razem z rodzink? ;]

co dostaniecie/chcielibyscie dostac na gwiazdke?

Na gwiazdk? dostaje si? prezent, czyli co? o czym nie wiemy (niespodziank?), lecz Polska zapomnia?a o tym zwyczaju i w wi?kszo?ci polskich rodzin miesi?c~ przed gwiazdk? wiemy co dostaniemy/dostajemy prezent. No c??...

Ja licz? na ubrania oraz now? MP4. Najwi?kszym prezentem s? ?wi?ta sp?dzone z rodzin?.

Je?li uda mi si? nam?wi? rodzic?w, to dostan? PS3 oraz nowe buty pi?karskie : D

Ja chcia?bym dosta? profesjonalny aparat ;o Chcia?bym wypr?bowa? moje skille aparckie xDD 14:59 You advanced to aparat fighting. xDD

Ja nie wiem co dostane, bo jest to prezent.
Wiadomo, ?e dostane ciuchy, bo tylko o tym mi mama m?wi?a :>
Licze r?wnie? na nowe s?uchawki
Prezent to niespodzianka wi?c si? nie b?d? dopytywa?, lubi? niespodzianki :>

Ostatnia edycja:

GTA IV, je?eli potanieje do tego czasu i mo?e trafi si? jaka? promocja w Empiku.

Te? dostane GTA IV , kosztuje ono oko?o 100 ;) ja widzia?em za tyle mo?e do 6 tak gdzie? stanieje ;) Raczej dostane , fajna gra :)

@ Pewnie dostane warna za offtop :)
Ja dostane Sonny ericson'a u10i Sony ericsson u 10i image by lamchop860 on Photobucket
a wy co?

Fajny fon ;)

Ja licz?, ?e dostane odrobink? wi?cej rozumu :rolleyes:

//Mam tak? nadziej?...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Now? kart? graficzn? do kompa i PS3 :p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry