Co lubicie w Tibii.

Status
Zamknięty.
Odp: Co lubicie w tibi

Mi podoba si? to ?e nie jest podobna do innych gra ma co? w sobie ze mo?na ja nazwa? jedyna taka gra

EEEEEEEE TAMMM
......
Szczerze to ja widze Niebo w tibi :)

Ja kiedy? lubi?em w tej grze klimat lecz teraz nawet ots maj? lepszy .....
Grafika hmmm bez niej by nie robi? mapet (tych moich wypocin xD)
Lecz teraz to jest po prostu p?atna gra a free to taki trial na zawsze ....
Teraz osobi?cie gra w GW i wed?ug mnie ju? bardziej trzyma klimat ...
Za nied?ugo z tibi zrobi? L2 tylko jeszcze jaki? niedorobionych anio?k?w brakuj? i broni palnej... Dla nie gry musz? trzyma? konkretny klimat , Gdyby komu? by si? chcia?o przenie?? ?wiat z Gothic 1 i Gothic 2 to bym gra? tylko w to mmo ...

Najlepsze w TIBI jest to ?e nie jest taka ?atwa jak metin albo cabal badziewie zato tibi? w?a?nie lubi? no i oczywi?cie fajne questy :P:):)

To uczucie gdy dobijasz kolejny skill....
Za to nie lubi? uczucia, gdy widz? ile na to po?wi?ci?em czasu...

Najbardziej mi sie podoba niebo i dzwiek w grze ;D grafika jest piekna jak na 2010 rok ^^ a jak wchodze do domku to nie widac sufitu ;P cud mi?d

Mo?e 3D fajne ale na Tibi tego nie widze ...
Wole te 2D
A tak w og?le to te? lubie questy grac z kumplem i huncic lepsze potwory.
Ale powiem te? poza tematem ?e mnie wkurzaj? nooby niekt?re :curse:

Prosto z mostu:
Grafika, Trudno??, rodzaj gry, nazwa :D

Ja lubie noob?w pisz?cych "Plix Free items" xD oraz boter?w bo zawsze idzie ich strapowa?.

kocham tibi? za tak widoczne piksele w grz? i kocham jak stawiam bota i patrze jak sam expi <3
co jeszcze? a
nooby kt?re mi si? podlizuj? by co? dosta? ^^

Ja lubie w tibii questy,moich przyjaci?? oraz wsp??prace...
Nie nawidze noob?w stoj?cych w depo i krzycz?cych "PLS ITEMS"
Bardzo lubi? r?wnie? wary i awanse:rolleyes:.
Najbardziej lubia?em kiedy zaczyna?em grac(by?o to w tibii 7.6) ach te czasy...Odkrywanie tibii by?o dla mnie wspania?ym uczuciem.
Pozdro i fajnie ?e dzi?ki tobie mog?em sobie przypomniec moje pocz?tki w tibii...;)
@Edit.
Zapomnia?em dodac ?e bardzo lubi? tak? tibijsk? grafik? 2D...:oMoim zdaniem taka grafika nadaje klimat grze.

Ostatnia edycja:

Ja ?? co lubie? to proste adrenaline ;] idziesz sobie 15 drutkiem ubic draga to jest co? !
pvp te? jest fajne ;p

Rzeczy kt?re mi si? podobaj? :

* Klimat
* Wspaniale rozwini?te Questy
* Player Killing (PK).
* Wary (OB)
* Wsp?lne wypady na hunt

Rzeczy kt?re mi si? nie podobaj? :

* Polak zabija polaka..
* Thiefi,noobi,spamerzy.

G??wn? zalet? Tibii jest jej niewymierny klimat - z czego autorzy mog? by? dumni. Mo?na te? pochwali? system PVP, kt?ry sprawia niekt?rym graczom wielk? frajd?.

G??wn? zalet? Tibii jest jej niewymierny klimat - z czego autorzy mog? by? dumni.
Hahah! Le?e... Tibia to jest gra, kt?ra nie posiada wcale klimatu, a fabu?a jest pisana chyba przez 12 latka.

W tej grze nie podoba mi si? nic, ani grafika, ani grywalno??, nie gra?em w ni? ju? od roku tak na powa?nie, bo ci?gle mappuje i wchodz? sprawdza? map? w grze.
Regards!

ja w tibi lubie to ?e ma bardzo du?o mo?liwo?ci je?eli znudzi ci sie expienie skilluj mo?na ?atwo zarobi? oszukuj?c innych graczy ( ale tego nie polecam ) lubie to ?e w przeciwie?stwie do innych gier MMORPG itemka ma tyle mo?liwo?ci mam na my?li fast hand itp.

Kocham zabijanie botter?w noob charami. Czasem tylko stracony frag, czasem zajebisty profit. G??wnie trafiam na to pierwsze, lecz ostatni czasy jako? to drugie ?atwiej przychodzi. Jestem grzeczniejszy to te? bozia mi da?a farta. Lubi? czyta? jak ofiary wyzywaj? mi rodzic?w, lub o dziwo nawet zwierz?ta domowe, a uwierzcie, takie osoby si? znalaz?y. Lubi? te? st?kania kumpli, jakie to oni maj? waste przeze mnie, jak ja to ich nam?wi?em na hunt na dragach na 15lvl'u, lubi? te? sprite'a czarnej kulki (czyt. sd'ka).

ja w tibi lubie tylko pvp

Ja lubi? wsp?lne wypady na hunt z kolegami, robienie hardkorowych quest?w. Ogarnia? ze zgranym teamem, czasami te? lubi? poexpi? na czym? lepszym. Fajnie te? jest czasami posta? po prostu pod depo i gada? sobie z ludzmi.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Hm... Najlepsze w tibii s? wojny. Przyjemnie sie je oglada, jeszcze przyjemniej bierze sie w nich udzial, a juz totalnie zajebiscie jest, gdy sie je wygrywa. Lekkie masy tez sa przyjemne - typu carlin/veno fajt 35 msem z vis hurem. Kupujesz manasow na full capa i biegasz dopoki jakis hlvl cie nie zajebie. A pozniej sciagasz z niego payment. xDDDD
Co jeszcze lubie? Od czasu do czasu poexpic manualnie. Najlepiej z kims.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry