• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Co mam robi?!

Status
Zamknięty.

Sam Smak

Pomoc Techniczna
Liczba reakcji
32
Gram na rl'u, aktualnie skilluje a chyba ka?dy wie ?e to nic ciekawego...

Podajcie jakie? ciekawe propozycj? zaj??, kt?re cho? na chwil? mnie wci?gn? i pozwol? zapomnie? o nudzie =D

I prosz? bez g?upich post?w...

Odp: Co mam robi?!

Ja zawsze ?cia?em kilka film?w albo bra?em od kumpli i ogl?da?em :D.Czasem te? ustawia?em bota ?eby bra? kamienie do r?ki i gdzie? wychodzi?em

Ja jak skiluje to zawsze gram w cs;]
Ale jak mi sie znudzi cs to ogladam filmiki na youtube.pl albo pomagam tu ludziom na tibi.net.pl ;]
Pozdro

Ja jak skiluj? to siedz? na tibia.net, na plemionach (gra kto??). Lub ogl?dam dr. housa. Lipa bo ju? prawie ca?ego obejrza?em, wi?c nie mam co robi?. Chyba jaki? inny serial b?d? ogl?da?. Ty tez tak r?b. Jak nie to wejd? na jak?? stronk? z grami on line i se pograj.
Uwierz mi mam wpraw?, mia?em ponad 10 char?w i ka?dy skile 70~. Teraz trenie do 80, wi?c wiesz ....

Ja zawsz? jak skilluje to si?dze na Tibia.net.plu, ogl?dam na youtube filmiki (np. kabarety, polecam ;) ), ogl?dam anime, b?d? gram w jak?? gierk? . A tak przy okazji, to chyba z?y dzia? :P

Anime @ Manga,CS,Filmiki (youtube.pl,kreskowka.pl czy te? inne), pomoc tibia net ;)

Nie wiem co by ci tu doradzi? :] najlepiej siadaj do ksi??ek i czytaj! xd

Ja tam jak mi si? nudzi to przewa?nie na kompie ogl?dam filmiki na youtube albo wrzucie lub sprawdzam plemiona albo zielone imperium

Mo?esz tak?e w trakcie skillowania robi? co? tw?rczego jak np. mapy/expowiska, kt?re potem b?dziesz m?g? wrzuci? na tibia.net.pl :D

Ja jak skillowa?em to obejrza?em wszystkie "straszne filmy" na youtube :)

Polecam ten kana?:

Jest du?o ?miesznych komedii.

@Vendeto
Dobry dzia?.
@ludzie up
Z tego co przeczyta?em to mu nie chodzi o to co ma robi? podczas skillowania... tylko co ma robi? gdy mu si? nudzi i nie ma co robi?... btw. z te posty up powinny by? warny po powtarzacie po sobie, ?e szok.
@Topic
Fakt faktem ?e aby si? nie nudzi? musisz mie? jakie? hobby. Lubisz gra? w pi?k? no?n?? id? potrenuj strza?y. Og?lnie jest du?o zaj?? ale to te? zale?y od wieku. Maj?c 13~ lat mo?na i?? z kolegami na piwko i pogada? ale je?eli tego nie lubisz to np. wyj?? na rower przejecha? si? po lesie, i?? do kina z przyjaci??mi, pojecha? nad jezioro, odwiedzi? babci?, pom?c w czym? koledze (zawsze zwi?kszy do ciebie zaufanie, a ty nic na tym nie tracisz, a sam fakt ?e spr?bujesz on zapewne doceni), pogra? w jak?? gr? na dworze np. pi?ka no?na, koszyk?wka itd. mo?esz i?? na si?ownie i troch? po?wiczy?, mo?esz poprawi? swoj? kondycj? i i?? troch? pobiega?, jak widzisz zaj?? jest w chuj wystarczy tylko odrobin? pomy?le? co si? lubi i czy mog? to w danym momencie zrobi?.

@edit
Zapomnia? bym jak zobaczy?em nazw? tematu mia?em ochot? napisa? 'powie? si?' ale tre?? by?a inna ni? przypuszcza?em.

Pozdrawiam Bolmex

Ostatnia edycja:

@bolmex
Oni dobrze zrozumieli, chodzi?o mi o to co mam robi? pod czas skilowania :). Da?e? du?o fajnych pomys??w, tylko ?e ja nie mam mo?liwo?ci ?eby je wykona? poniewa? od nie dawna mieszkam w Danii i jeszcze nikogo nie znam... dlatego teez pytam was o rzeczy kt?re mo?na porobi? w iternecie :)

Podawa? dalej, spodoba? mi si? pomys? z ksi??k?. Nie wiecie mo?e czy jest co? takiego jak internetowa biblioteka, czy co? takiego? Bo par? ksi??ek z ch?ci? bym "se" przeczyta? :)

A i filmy to raczej z?y pomys? poniewa? mam internet bez przewodowy i niby jest dobry a tak naprawd? ledwo co hula i za chuja mi nie zbuforuje jakiego kolwiek filmu (tylko czasami ma lepsze dni).

Czytanie ci odradzam, bo nie b?dziesz si? m?g? skupi?. Lepiej pograj w gierki on-line. Wejd? na gg i porozmawiaj ze znajomymi.

@deby22
Jako? ja czytam i mog? si? skupi?. To w?a?nie polecam - czytanie.
Dodatkowo powiem, ?eby? nie czyta? np. lektur szkolnych, bo je?li czytasz co?, co jest niby obowi?zkowe, to wtedy w?a?nie ci??ko si? skupi?. Czytaj to, co lubisz.

Czytanie ci odradzam, bo nie b?dziesz si? m?g? skupi?. Lepiej pograj w gierki on-line. Wejd? na gg i porozmawiaj ze znajomymi.
Wszystko zale?y od podzielno?ci uwagi. Przyk?adowo ja potrafi? jednocze?nie czyta? i robi? par? innych rzeczy.

Polecam czytanie. Nie lektur, a dla przyjemno?ci.

Ch?tnie, nawet ju? mam upatrzon? ksi??k?, tylko ?e tu raczej nie mam mo?liwo?ci jej wypo?yczy?... ;( Nie ma czego? takiego jak biblioteka w internecie?? O.o Bo ja znale?? nie mog? x)

Ja ustawiam botka i gram w call of duty 2 plemiona i na youtube :p

Gram na rl'u, aktualnie skilluje a chyba ka?dy wie ?e to nic ciekawego...
Podajcie jakie? ciekawe propozycj? zaj??, kt?re cho? na chwil? mnie wci?gn? i pozwol? zapomnie? o nudzie =D
I prosz? bez g?upich post?w...

A wi?c drogi kolego .. Fakt, ka?dy wie, ?e skilowanie to podstawa, ale jest mozolne, nudne i ci?zkie. Dlatego proponuje aby? nie tak jak niekt?rzy wy?ej pisali, za??czy? bota i gdzie? wyszed? bo nie o to tutaj chodzi a mo?esz wej?? na te wspa?anie forum (hihi ;d) i pomaga? ludziom, mo?esz tak?e pogra? w inne gry, mo?esz poogl?da? filmiki na youtube albo ju? bardzo noobskie, pograc z dziecmi w ;d Nasza-klasa tez wchodzi we wszystkie opcje :D Popisz z kolezankami na gg (one zawsze s? chetny ?eby 'poklikac' haha ;d) ..
Albo po prostu, nie graj w Tibie, Tibia to jedne wielkie zuo kt?re 'po?era ludzi wraz z nimi ich rodziny (k??tnie itp) a co za tym idzie pieni?dze ;D wi?c nie graj ! :D A jak ju? musisz no to tak jak pisa?em wy?ej :)
Pozdrawiam.

Je?eli masz dobrego kompa i procka, to mo?esz sobie na bocie postawi? skilla i automatycznie w??czy? jak?? gierk? i w ni? pogra?, ja tak ostatnio te? robi? i to skuteczna metoda, bardzo przyjemnie si? ''skilluje'' :D

Je?li masz zamiar czyta? forum czy ogl?da? jakie? inne strony w czasie skillowania, to polecam ten programik :
http://tibia.net.pl/oczekujace/161244-power-menu.html
100% pewno?ci, ?e nie padniesz.
Po drugie, je?li masz bota NG to ustaw alarm, przy odpowiedniej ilo?ci HP b?dzie ci krzycza?, wejd? na i ogl?daj filmy online.
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry