Witam,
Ot?? mam real mapk? ?ci?gni?t? nie powiem sk?d poniewa? nie b?d? pokazywa? ani jednej jej cz??ci...
Tutaj chcia?bym was zapyta?:
Zrobi?em wysp? vip, no nie? Dla mnie vip znaczy honorowy, dlatego te? mimo i? jest to rl mapka, na wyspie vip s? tpki do danych monster?w. Oczywi?cie vip nie b?dzie tanie.
Teraz tak, na vip dost?pne s? nast?puj?ce expy:
Hydry, Bog raidery, Dragon Lordy, Warlocki oraz Frost Dragony.
Jest te? kolejne TP, do tak zwanej wyspy boss?w.
Wyspa boss?w to wyspa, na kt?re znajduj? si? nast?puj?ce bossy do zabicia:
Ferumbras, Morgaroth, Orshabaal i Ghazbaran.
Czy my?licie, ?e te bossy to dobry pomys??? Wiem, ?e to bardzo podchodzi pod evo no ale jak ju? gracz kupuje drogiego vip no to kurcze...
po drugie,: co my?licie o depo na vip wyspie?? czy my?licie, ?e gracze by tam za d?ugo przesiadywali? Ale z drugiej strony jak padn? to w thais si? pojawi?.
depo wygl?da tak:
parter
pierwsze pi?tro
czekam na propozycje oraz odpowiedzi na 2 zadane przeze mnie pytania.
bardzo prosz? nie krytykowa? wygl?du mapki na zdj?ciach. nie jest to powi?zane z tematem.
Ot?? mam real mapk? ?ci?gni?t? nie powiem sk?d poniewa? nie b?d? pokazywa? ani jednej jej cz??ci...
Tutaj chcia?bym was zapyta?:
Zrobi?em wysp? vip, no nie? Dla mnie vip znaczy honorowy, dlatego te? mimo i? jest to rl mapka, na wyspie vip s? tpki do danych monster?w. Oczywi?cie vip nie b?dzie tanie.
Teraz tak, na vip dost?pne s? nast?puj?ce expy:
Hydry, Bog raidery, Dragon Lordy, Warlocki oraz Frost Dragony.
Jest te? kolejne TP, do tak zwanej wyspy boss?w.
Wyspa boss?w to wyspa, na kt?re znajduj? si? nast?puj?ce bossy do zabicia:
Ferumbras, Morgaroth, Orshabaal i Ghazbaran.
Czy my?licie, ?e te bossy to dobry pomys??? Wiem, ?e to bardzo podchodzi pod evo no ale jak ju? gracz kupuje drogiego vip no to kurcze...
po drugie,: co my?licie o depo na vip wyspie?? czy my?licie, ?e gracze by tam za d?ugo przesiadywali? Ale z drugiej strony jak padn? to w thais si? pojawi?.
depo wygl?da tak:
parter
pierwsze pi?tro
czekam na propozycje oraz odpowiedzi na 2 zadane przeze mnie pytania.
bardzo prosz? nie krytykowa? wygl?du mapki na zdj?ciach. nie jest to powi?zane z tematem.