Co my?licie o ...?

Status
Zamknięty.

Colusek

Active User
Marzec 21, 2010
Liczba reakcji
3
Witam,

Ot?? mam real mapk? ?ci?gni?t? nie powiem sk?d poniewa? nie b?d? pokazywa? ani jednej jej cz??ci...

Tutaj chcia?bym was zapyta?:

Zrobi?em wysp? vip, no nie? Dla mnie vip znaczy honorowy, dlatego te? mimo i? jest to rl mapka, na wyspie vip s? tpki do danych monster?w. Oczywi?cie vip nie b?dzie tanie.

Teraz tak, na vip dost?pne s? nast?puj?ce expy:
Hydry, Bog raidery, Dragon Lordy, Warlocki oraz Frost Dragony.

Jest te? kolejne TP, do tak zwanej wyspy boss?w.
Wyspa boss?w to wyspa, na kt?re znajduj? si? nast?puj?ce bossy do zabicia:
Ferumbras, Morgaroth, Orshabaal i Ghazbaran.

bossy.jpg

Czy my?licie, ?e te bossy to dobry pomys??? Wiem, ?e to bardzo podchodzi pod evo no ale jak ju? gracz kupuje drogiego vip no to kurcze...

po drugie,: co my?licie o depo na vip wyspie?? czy my?licie, ?e gracze by tam za d?ugo przesiadywali? Ale z drugiej strony jak padn? to w thais si? pojawi?.

depo wygl?da tak:
parter
depo1.jpg

pierwsze pi?tro
dp2rf.jpg

czekam na propozycje oraz odpowiedzi na 2 zadane przeze mnie pytania.

bardzo prosz? nie krytykowa? wygl?du mapki na zdj?ciach. nie jest to powi?zane z tematem.

Odp: Co my?licie o ...?

Uwa?am, ?e robienie real mapy z tpkami jest jak najbardziej wzkazane. Urozmaica to troch? gr?.
Bossy - dobry pomys? +
Depo- te? +
Radzi?bym doda? par? sklep?w z potami najlepiej na d?wignie, po ni?szych cenach. I to by by?o niez?e.

No pomys?y dobre ale zr?b du?y exp na tym otsie tak do 400lvla ?eby si? szybko wbija?o i duu?o rar?w w IS i w dao payu po miesi?cu masz na 5 takich dedyk?w ni? tyle co w?o?y?e? na jednego ;D

Depo ?agodnie m?wi?c jest do do.. do dupy! 8 skrzyneczek? Mog?e? si? bardziej postara?. Gdzie jakie? detale na pod?odze?! Na rl mapie vip? Nigdy w ?yciu ! A jak ju? to expowiska kt?re trzeba znale?? jak na premierze a nie, ?e masz na zawo?anie ;o
Tp na bossy? Typowy serwer evo ;o
Na takim serverze poci?gniesz 30 os?b max z dobr? reklam?. Zarobisz 50z? bo jakie? dzieci b?d? wysy?a?y esemesy rzeby by? pro elo super -.-
Jak ju? chcesz ?eby ten vip wypali? to zr?b tak.
Usu? tpki na potwory, zr?b ?cie?ki kt?re prowadz? do respa tych potwor?w. Bossy usu?!
Zr?b w depo jeszcze jeden poziom tylko tym razem na -1 i dodaj par? szczeg???w.
To na tyle ;o

Status
Zamknięty.
Back
Do góry