Co najlepszego znalezliscie na ziemi?

Status
Zamknięty.
Odp: Co najlepszego znalezliscie na ziemi?

Ja gdy expi?em na ma?pkach widzia?em jak biega 50+ Master Sorcerer, po paru minutach zauwa?y?em ?e go nie ma, gdy wszed?em w podziemia znalaz?em jego cia?ko :p a w nim:
Blue Robe, medusa shield, ok. 2000gp.

Moje najlepsze FREE ITEMS jakie z?apa?em to:

4cc, Boots Of Haste, Blue Legs

Ps. Mia?em szcz??cie bo mia?em si? nie logowa? a gdy postanowi?em ?e si? zaloguje te FREE ITEMS lecia?y.

Pss. M?j najlepszy kolega m?wi ?e zanim si? zalogowa?em polecia? Dragon Scale Mail, Mastermind Shield i SOV.

ja sz?em na cyclopy
patrze tu jaki? bp gadam pewnie tu nic nie b?dzie i ide dalej ale co? mnie skusi?o abym zajrza? xD
podesz?em do tego backpacka i mia?em szcz??cie
znalaz?em g legs i boohy

ale sie cieszy?em xD
gra?em na candia
ale sprzeda?em posta? bo postanowi?em gra? na ots
xd
a jaki waszy rekord?:confused:

Loot z dead'a jakiego? 30 najta kt?ry pad? na katedrze ? crown armor, crown shield.

Brajan Paladyn

Moj najwiekszy lot to z deatha to Mpa spadl z 59 palla traplem go na dragach + 10 dragow oczywiscie z pomoca kumpla 225 Ek :D

A z free items to Rh i demonke

A tak na ziemie to demon backpack a w nim 100 DD przez przypadek wyzucil gosciu:(:(

Best lot 6k w bp i demon shield z 25 lvla =] ktory przy mnie padl a mial mi bloczyc :D nie oddalem lota. (znalem go od 15 min)

Z rsa dsm c legi steel booty rh demonka bs gs p ammy i uhy (tibia 7.6) tibia 8.4+ na ob (duzo bp sd i boszki) free itemki : Golden Armor

No i kolej na mnie. Wiec tak, robi? now? posta? na Harmoni, i skilluj?c natrafi?em na pewn? dziewczyn?, tak naprawd? dziewczyn?. Skillowa?em z nia jakie? 2-3h i tyle rozmawiali?my. Zapyta?a mnie "w jakim mie?cie tibijskim mieszkam", to jej powiedzia?em, ?e "Carlin". Na drugi dzie? zagl?dam do DP, a tam parcel a w nim.. Bohy : )

Pozdrawiam.

@UP przeczytaj temat.

Ja W venore na Blood Herbie znalaz?em Demon Shield.

To teraz kolej na mnie, ha!

- Na skorpach w GhostLan'dzie na moich oczach pad? 19 sorek (blok?em go). Pad? zapewne przez brak many i brak mo?liwo?ci "exana pox" :D

Loot : Bohy, Backpack a w backpacku puste viale, z 200gp itp.

Oko?o 1,5 roku p??niej jak brat gra? na RL i wbi? 150 level to poszed? na dragony na darashi. Poszed? do toalety i mi zostawi? chara na przypilnowanie a ja pod jego nie uwage poszed?em sobie ubi? jednego DL'a. Patrze - dead. Otwieram a w nim C armor, Crusander i Backpack a w nim troszke pot?w, kasy, woi itp....

A i zapomnia?em!
Z 6 miesi?cy potem znalaz?em MPA i 300CC na ziemi! Naprawd?! Na test-serverze! :D <HAHAHAHA xD>

Ja kiedy? jak wraca?em z miasta znalaz?em 100PLN by?em bardzo szcz??liwy :)
A tak to w deadzie 5 cc :)
na battle DH.

hmm na ziemi znalaz?em wiele s?abych item?w a tak?e par? gp ale raz w depo na free items z?apa?em dsm ale ju? nie mia?em capa (wr?ci?em z exp) ;(

a ja w dzedzie przed dp na Selenie z rs :
80cc, aola juz mialem mms brac ale niezdazylem ;D pierwsze co to kasa ;D to jest moj najlepszy loot z Deda ;d

Ja kiedy? w depo zoabczy?em present bag< niewiem czy dobrze napisa?em. I zobaczy?em ?e kole? przy nim stoi i si? meczy ?eby go schowa?... Wi?c szybko podbieg?em i pzretoczy?em go na skrzynk? i w?o?y?em. Gdy go otworzy?em by?o mase backpack?w ja my?le oko?o razem ze 100 backapck?w heal potion z 200 mana potion opr?cz tego z 10 backpack?w strong?w z 10 tych ?rednich i z 15 tych najwi?kszych(oczywi?cie backpack?w 10,15 itp) heal potk?w.Otwiera?em tak i sprawdza?em ka?dy backapck a? wko?cu natkno?em si? na backpack z itemkami. Lecz by?y to g??wnie skorupy ???wia przynajmniej 50. Kilkadziesi?t r??nych ring?w(life ring?w,time itp....) Kryszta?y te? by?y i to sporo. Szmatki r??nego koloru na kt?rych sporo zarobi?em. Og?lnie bardzo du?o rzeczy o du?ej warto?ci. Zapomnia?em o skurkach drag?w i dli kt?rych by?o r?wnie du?o. Przez kilka miesi?cy wog?e nei kupowa?em manas?w/potk?w nawet jeszcze mam z 30 bp....

Pozdrawiam

Co? mi si? zdaj?, ?e co niekt?rzy pisz? ?ciem?. Ale ja osobi?cie znalaz?em najcenniejsz? rzecz to crown shield i 13k z deda na d lair ;> Ale i tak by?em zadowolony bo loot nie sprzyja?, a tu nagle crown i 13k ;s. + poty. :cool:

Heh full set z knighta rsa... 60 eka
dsm,boh,mystic blade,rh,k legi,vampirka :))
nice

A ja znalaz?em demon legi w domq edron :o

Temat si? wyczerpa?, zaczynanie zmy?la? niewiadomo co, i powtarza? si?. Closed.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry