Co najlepszego znalezliscie?

Status
Zamknięty.

Bushido1

User
Maj 4, 2009
Liczba reakcji
2
Witam. Ostatnio znalazlem 20 zl ;] pochwalcie sie co wy najcenniejszego znale?li?cie .. ;s

Odp: Co najlepszego znalezliscie?

Znalaz?em kiedy? telefon, kt?ry oczywi?cie odda?em w?a?cicielowi (znalaz?em w ksi??ce telefonicznej numer jego mamy i do niej zadzwoni?em ;D)

Ja w biedronce znalaz?em 50 z? pod chlebem 0_x Po prostu papierek banknotowy :)

Ja najcenniejsze co znalaz?em to 100z? pod sklepem.

Cze??.

Obok mojego domu jest stok narciarski i jak przychodz? roztopy to znalaz?em w poprzednim roku ok.60-70z? :)

Ko?o pojemnika na ubranie znalaz?em lekko poobcierane LG KU990i. Mia?em szcz??cie, ?e podczas gdy przechodzi?em kto? dzwoni? na ten telefon ^^.
Nie kiedy znajdowa?em 10-50 z? raz portfel z drobiazgami ok. 10 z?, zegarek og?lnie drobiazgi (pr?cz telefonu).

Ja jako? nie mam szcz??cia do znajdowania jaki? pieni?dzy czy zegark?w, a nawet telefon?w. Raz co znalaz?em to z koleg? chyba w Kolporterze 10z? le??ce na pod?odze lecz musia?em si? podzieli? i mieli?my n?dzne 5 z? na "?eb", ale lepsze to ni? nic. =)

Osobi?cie kiedy? znalaz?em stary telefon. Poza tym jakie? drobne, 50z? i inne drobiazgi.

Ja nie mam szcz??cia do znalezisk ,ale ,ale kiedy? znalaz?em 50gr. w trawie :D

Znalaz?am kart? sim do telefonu a niedawno portfel z 50 z?otymi. W ?rodku nie by?o ?adnych danych o w?a?cicielu, to sobie wzi??am xD By?o wiele ciekawych znalezisk, ale te by?y najcenniejsze :)
Pozdro

zapalniczk? jak by?em ma?y :rotfl:, 10z? w lunaparku, piasek w piaskownicy i jakie? drobiazgi kt?rych nie pami?tam

tekkena 5 na ps2 normalnie na dworze sobie le?a?a :D nikt nie wzi?? i teraz gram sobie w ni? ; p

10 z?, 20 z? :)

Notka moderatorska:
A ja znalaz?am bezsensowny, spamerski temat, kt?ry umieszczam w koszu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry