• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Co Proponujecie..

DaW08

New User
Sierpień 1, 2010
Liczba reakcji
0
Witam mam takie pytanie poniewa? zakupi?em serwer dedykowany i chcia?em postawi? na nim OTs lecz mam takie pytanie do was co proponujecie Postawi? chodzi mi o co? takiego ?eby gra?o du?o ludzi i je?li bym m?g? prosi? o podanie zaraz linku do tego silnika pozdrawiam czekam na odp

Odp: Co Proponujecie..

Wed?ug mnie postaw taki server ?eby by? on wyr??niaj?cy si? spo?r?d innych. Mo?e spr?bowa?by? w?asny klient, grafiki oraz mapa i wiele wi?cej, od Ciebie wszystko zale?y, teraz server?w jest od gromu i w?tpi? ?eby na twoim gra?o du?o ludzi cho? spr?buj.

Sorry Arteek ale nie zgodze si? z tob?. Moim zdaniem nie ma co bawi? si? w nowe klienty, grafiki, itp.
S? serwery z expem 999999x, map? evo i zdarza si?, ?e gra na takich po 300 os?b.
S? te? serwy z RL map?, exp x 100-5 i gra po 500 os?b.
Musisz poprostu dobrze zbalansowa? profesje, dobra? exp stages tak, ?eby lvl wbija?o si? umiarkowanie, zrobi? z 1-2 nowe miasta ?eby ludzie nie my?leli ?e ?ci?gn??e? mape i odrazu odpali?e?.
Zrobienie eventu na start serwera tak?e przyniesie ci kilku graczy, lecz to jest niekonieczne.

To ju? chyba wszystko co chcia?em napisa?. My?l?, ?e pomog?em.

Pozdro.

Przepisem na duzo graczy jest.
-W?asna mapa (od 0)
-W?asne Skrypty
-Mi?a atmosfera
-Forum ots

Najlepiej to postawi? ots pod 8.54 ale ja stawiam pod 8.1 ;]

Witam.

OTS musi si? podoba? graczom.
Graczem mi?dzy innymi jestem ja, wi?c powiem co mi si? podoba.

• Przerobiona Real Map + Gengia + Oken (Bez Pyre, za du?o miejsc do crashowania)
  • Nie za drogi SMS Shop
  • FORUM ! Podkre?lam FORUM, jakie? fajne a nie...
  • Mo?e nowe skrypty?
  • Mi?a atmosfera
  • Klient 8.54
  • Eventy
  • Mi?a administracja

Mam nadziej?, ?e ci pomog?em.
Pozdrawiam,
Owca155.

Ots powinien by? przeci?tny, ale powinien by? dobrze zareklamowany ! najlepiej reklomowa? go na innych Otsach forach itp, po to ?eby inne gildie zobaczy?y go, a mo?e na neigo si? prze?uc? !

Back
Do góry