Co si? dzieje z otsami?

Status
Zamknięty.

erazma

Active User
Wrzesień 3, 2012
Liczba reakcji
6
Witam, zastanawiam si? co si? dzieje z tymi otsami z roku na rok coraz gorzej czy to naprawd? wszystko tu kr?ci si? wok?? pieni?dzy z sms?w?
Czemu na li?cie ots Mateusza ci?gle widniej? spofuj?ce otsy dinery? Przecie? loguje si? tam i widz? go?ym okiem ?e wszyscy dali exita i stoj? dalej...
Czy Polacy po prostu ju? przestaj? gra? na ots/tibi? i admini musz? spofowa? ?eby wbi?o do nich kilku graczy?
Dlaczego rozdaj? zasrane punkty dla gildi? Przecie? i tak team pogra tydzie? dwa i p?jdzie na nowo otwarty ots.
Przyk?ad Talesia, Narozia, Xavato... to wystartuje i upadnie zaczynam si? zastanawia? czy nie robi tych ots?w 1 osoba i co chwile je zmienia miesi?c pochodzi talesia 2 miesi?c xavato 3 miesi?c czas na narozie, a potem znowu ko?o si? zamyka i wracamy do poprzedniego g?wna, dzi?ki czemu 1 otsa mo?na postawi? 3 razy na rok i nachapa? si? smsk?w od dzieci ?eby wy?ywi? rodzink?.
Co si? sta?o z graczami przez te wszystkie lata, kiedy? to gracze prosili ?eby pogra? a teraz? Dawaj punkty albo spadam z tego ots... co to kurwa wg ma by?, sk?d to si? wzie?o bo przecie? nie z dupy.
Przez to ?e admini nie szanowali graczy, a mo?e za bardzo o nich walczyli robi?c sobie konkurencje?

NO SORRY ALE JA TAK TO WIDZ?.......

Odp: Co si? dzieje z otsami?

Nic a co si? ma dzia? ;ddd . Odpalaj? same g?wniane evo,rl mapy itd to si? nie ma co dziwi? ?e nikt nie chce gra?. Jak kto? odpali serwer z w?asn? map?,rpg czy co? w tym stylu to ludziom te? si? nie chce gra? bo narzekaj? ?e nie znaj? mapy,ma?y exp itd. Nawet jak wystartuje dobry serwer z w?asn? map? itp to ludzie i tak wol? wbi? na jaki? syf evo/rl powysy?a? esy itd a p??niej p?aka? ?e co chwile reset.

Dok?adnie sk?d ja to znam, lepiej wbi? na g?wno kt?re jest pod kase ni? na jaki? porz?dny ots robiony starannie dla graczy z w?asnymi systemami albo rpg to ludzie nie doceniaj? albo od razu skre?laj? ots bo za ma?o graczy online...

no niestety tak ju? jest. Kto? miesi?cami robi mape,questy itd, odpala serwer a ludzie i tak nie wbijaj? tylko narzekaj? ?e same evo i rl. ble ble ble.

To chyba najlepszym rozwi?zaniem jest albo nie robi? ots wcale ju? po?egna? si? albo robi? sposobem debilnym czyli ?ci?gn?? poprawi? nawet nie bawi? si? du?o byle dzia?a?o i odpali?...
Jak ja nie nawidze ludzi kt?rzy stawiaj? co? z neta ;/

Num;/. Ja za nic w ?wiecie nie postawi?bym serwera z evo map czy rl. Je?li mam ju? odpala? serwer to tylko w?asna mapa. Do tibi loguje si? tylko na serwery z w?asn? map?,czyli bardzo rzadko. Tak to gram w lola albo inne gierki.

Naprawd? trzeba by? debilem, ?eby stawia? serwery z przyjemno?ci? i ide? jaka?. A na pewno nie jest to normalny cz?owiek. Jest to gra jedni potrafi? tylko gra? dla zabicia czasu, a drudzy potrafi? ?ci?gn?? graczy w jedno miejsce i na nich zarabia?. Jest to zwyk?y biznes od zawsze i na zawsze. S?k jest tylko w tym taki, ?e po?owa graczy, kt?rzy byli to dzisiaj ludzie doro?li maj?cy najcz??ciej rodziny i gra dla nich jest juz niczym. Dlatego brakuje po?owy graczy, a Ci co s? to dzieci neo, kt?re pr?cz tibii graj? w 15 innych gier i nie musz? siedzie? ci?gle na 1 ots.

Ale Ty m?dry ^^ nie ka?dy leci na hajs jak Ty. Nowa edycja co kilka tyg i jaki w tym sens? Wasze otsy s?yn? od szybkich reset?w. Wi?c nie ma si? czym podniecac;/. Wole ?eby m?j serwer by? znany z dobrej gry a nie reset?w co tydzien itd...

Wszystkie resety serwera s? uzale?nione od graczy, gdyby u mnie graczy grali ca?y czas, to nie widzia?bym bym sensu w tym, ?eby resetowa?...
Czasy w?asnych map min??y i ju? nie wr?c?, teraz gracze na 8.6 chc? sie tylko pobi?, chocia? i tak niekt?rzy ju? wybieraja nowsze wersje tibii, bo tam maj? wi?cej item?w itp...
Tak wi?c albo r?b z pasj? co? pod nowy klient, albo rl/evo pod 8.60

Ale Ty m?dry ^^ nie ka?dy leci na hajs jak Ty. Nowa edycja co kilka tyg i jaki w tym sens? Wasze otsy s?yn? od szybkich reset?w. Wi?c nie ma si? czym podniecac;/. Wole ?eby m?j serwer by? znany z dobrej gry a nie reset?w co tydzien itd...

Taki jest sens, ?e ja sobie zarobi?, a ty marnujesz czas nie maj?c korzy?ci no dobra, dobr? pami?? o ots, kt?ra potrwa z dwa lata po czym ka?dy b?dzie ja mia? serdecznie w dupie. A ja dzi?ki dodatkowym dochod? zyskuje wakacje, imprezy, auto co? dzi?ki czemu ja czuj? ?e to mia?o sens i mam wspomnienia. A ty b?dziesz opowiada?, ?e mia?e? znany ots z dobr? opini?, tylko co b?dzie jak kto? ??da ci pytanie. Dlaczego ty na tym nie zarabia?e? i nie masz nic z tego?

A ty co powiesz, ?e kochasz ta gr? i jeste? znany w?r?d graczy? No to pierwsza my?l w kogo? g?owie to, debil.

Ostatnia edycja:

Nie wiem jak Ty ale ja nie sram z?otem ale i nie narzekam na brak kasy:). Ale zapewne masz si? czym chwali? w gronie swoich przyjaci??,bo przecie? durne dzieci wysy?a?y esy na Twoim otsie ^^. Racja naci?ga? g?wniarstwo ?eby samemu zarobi?. Jest si? czym chwali?. Dumny jeste? z siebie ? Ty stawiasz dla kasy a ja dla ludzi,mam pieni?dze to nie musze z dzieci zdziera?. Kiedy b?dziesz si? ju? tak chwali? t? kas?,ile zarobi?e? itd, to nie zapomnij doda? ?e to tylko dzi?ki tym naiwnym dzieciakom. Ja nie musze zarabia?,wystarczy mi to ?e ludzie graj? i s? zadowoleni. Ka?dy ma inne warto?ci.

No i by powiedzieli ze bardzo dobrze robie. Bo dzieci maj? by? przysz?o?ci? pa?stwa. Jednak niestety s? zagraj? debili i maniak?w komputerowych. Wiec dostaj? klapsa w tylek za to, ?e nie robi? tego co powinny.

Wiesz ja nie mam znajomych, kt?rzy rozmawiaj? o grach tylko, tylko tez rozmawiaj? w?a?nie o swoim kraju i wiedz? ?e dzieje dzieci to przysz?e homosie i hakiery. A tak nie powinno by? wi?c oni jak rodzica p?ac? za takie podej?cie. Dlaczego ja jako malolat graj?c w gry nie wydawa? em na nie kasy? Bo od zawsze mam co? w g?owie.

Ostatnia edycja:

Aha,czyli wg Cb naci?ganie ludzi starych te? jest okej? Smutne;/. Ale bardziej na uwadze mam to ?e za szybko na tych "dobrych" serwach s? resety co chwile.. nawet kiedy ludzie graj?

No dobra niech sobie wysy?aj?,ale dlaczego robicie res co chwile? Pami?tam jak gra?em na Twoim serwerze gra?o kilkasetek os?b a nagle serwer pad?,strona pad?a i dupa... No to wybacz ale nie mo?na miec dobrej opini dla takich serwer?w;/

Ostatnia edycja:

Po 1 nigdy takiej sytuacji nie by?o ?e gra?o kilkaset graczy i reset. A po drugie ja mam w dupie opinie na temat gry xd. No i trzecie to jest chore si? przejmowa? tym.

M?j serwer ale nigdy on nie mia? takiej sytuacji. Ka?dy gracz to powie, ?e jak serwer by? restart iwan to tylko w sytuacji ze gra?o 5 os?b. Mo?e na afki by?o 200 i ci si? co? pomyli?o.

Jak w?a?nie widzicie przez takie podej?cie administrator?w do graczy ludzie, kt?rzy nie s? marnymi owieczkami i nie dadz? sob? pomiata? odchodz? od ots?w i rynek si? kurczy.
Hajs zry? banie. Mo?esz by? z siebie dumny.

W og?le ju? te 8.6 tibie niech id? w pizdu. Wszyscy pierdol?, ?e jakie to hujowe teraz te tibie nowe, a s? zajebiste. Niech zaczn? robi? otsy pod 10.30+, kt?re stoj? d?u?ej, a nie jakie? ?cierwa co 10 edycja i za 2 tygodnie wychodzi nast?pna.

"ej ?al mi cie kolego naprawd?"

Nikt nie zacznie robi? pod 10+ ots bo to nie ma sensu taki ots ma max 50 graczy chyba ze kto? go reklamuje 24/7 przez tydzien to mo?e ponad setke wybije.

To jest tylko beznadziejna gra, ludzie doro?nijcie. Gracze dorastaj?, maj? w dupie t? gr?, inni wol? gra? na rl ni? ots i w taki spos?b pada scena ots. A mi si? robi tylko ?al ludzi, kt?rzy p?acz? nad upadkiem gry, kurwa jest masa innych, macie te? ?ycie realne je?li nie wiedzieli?cie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry